Iceman®' Alıntı:ben saat 1gibi geldim ama dersteymişsiniz, ses etmedim bir iki çavuşla sohbet edip döndüm.
yangın söndürme işi biraz siyahidir ) hele bol dumanlı olduysa zenci gibi olur insan
---
bu arada bu eğitime illa sertifika için gitmemek gerek çünkü verilen bilgi sertifikanın fiziki varlığından daha önemli. sertifika hiçbir işe yaramıyor duvarda asılı durmaktan başka.
ee bu dönemi bitirin de bir iki nöbet tutalım arkadaşlar
mergen' Alıntı:Gezenbilir'den febulent ve ben dün 4 günlük eğitimin ilk ikisini bitirdik. Teorik eğitimin ardından yangın çıkardık, söndürdük sonra bir daha çıkardık yine söndürdük. Nedense bizi hep söndürmede kullandılar. Yangın çıkarma, kundaklama gibi eğlenceli faaliyetleri hocalar kendileri yaptılar. Çok güzel ve dolu dolu geçti. Eve geldiğimde her tarafımdan kurum çıkıyordu. Hatta uzun uzun yıkanmama rağmen sabah çapağım bile siyahtı.
Tabiki en iyi bilgiyi oradan alabilirsiniz ama sanırım bir sonraki kur Eylül'de. Bizden sonra MAG'cıların eğitimi ardında yeni dönem itfaiyecilerin eğitimi olacak imiş.
Iceman®' Alıntı:ee bu dönemi bitirin de bir iki nöbet tutalım arkadaşlar
1.5senedir hemen hemen birçok grup ve müfrezeye yolum düştüğü için çoğunda biliyorlar gönüllü itfaiyeciliğin varlığını ama en çok eve yakın olduğu için b.çekmece grubu - mimarsinan müfrezesi, kimi zaman şişli grubu, işe yakın olduğu içinde seyrantepe müfrezesine gidiyorum.mergen' Alıntı:Benim çok hoşuma gider bu nöbet işi. Siz nerede tutuyorsunuz nöbeti?
Iceman®' Alıntı:şu kadar kişiden 4-5 kişi bu işe sevdalanıp ilgilense çok büyük kazanımdır. yine bu kadar kişi, çevresindeki birer kişiye öğrendiklerini anlatsa ne kadar faydalı olur onu düşünün.