İstanbul Belediyesi İtfaiye Gönüllüsü Eğitimi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ufuk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 126
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,495

Etiketler
Ynt: İstanbul Belediyesi İtfaiye Gönüllüsü Eğitimi

ders saati, fotoğrafınız ve kimliğinizle beraber orada olmanız yeterli ;)

ufuk' Alıntı:
ders saati, fotoğrafınız ve kimliğinizle beraber orada olmanız yeterli ;)

ben form doldurdum inşallah çok büyük aksilik olmaz ise cumartesi sabah orada olacağım
saygılar

ufuk' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba

Gönüllü İtfaiyecilik" kapsamında yapılan İtfaiye gönüllüsü eğitiminin 2.dönemi 20-21-27-28 Şubat 2010 tarihlerinde 09.30- 16.30 saatleri arasında, Mahmutbey yolu Atatürk Caddesi, No:29 Kocasinan - Bahçelievler / İSTANBUL adresinde İtfaiye Eğitim Merkezinde yapılacaktır. Eğitime katılacak arkadaşların belirtilen tarihlerde sabah 09:00 da İtfaiye Eğitim Merkezi'ne gelmeleri gerekmektedir.

İrtibat : Selim ERDEMTel: 212-552- 34 02

Mail : ibitem@gmail.com

Not: Eğitime arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz. ( Katlacak arkadaşları maille bildiriniz) Eğitime gelirken 2 adet fotoğraf getiriniz...

ufuk bey, anadolu ve avrupa yakasından ulaşımı tarif edebilirmisiniz araçla veya toplu taşıma ile nasıl gidilir.

Merkez Mah. Atatürk Cad. No:28 / KOCASİNAN

Yenibosna'dan Dereyolu minübüslerine binip, Kocasinan itfaiye okulunda ineceğim dediğinizde sizi indirirler.

ufuk' Alıntı:
Merkez Mah. Atatürk Cad. No:28 / KOCASİNAN

Yenibosna'dan Dereyolu minübüslerine binip, Kocasinan itfaiye okulunda ineceğim dediğinizde sizi indirirler.

teşekkürler ben birazdaha açayım gebzeden Gelecek arkadaşlar var...

0212 552 34 02 nolu telefondan yer tarifi aldım. Metrobüs ile şirin evlere oradan minübüs yada otobüs ile koca sinan mezarlığı yada cem evinde inicem itfaiye ye gidicem diyerek ulaşım sağlayabiliriz.

araçla gidilirse e5 ten düz devam zeytinburnu geç şirinevlerde en sağ şerite mahmutbey yoluna gir 2 km ilerde BP benzin geç 100 mt ilerde solda kocasinan mezarlığı karşısında itfaiye
eğitim merkezi benimde edindiğim bilgi budur. orada görüşmek üzere

febulent' Alıntı:
teşekkürler ben birazdaha açayım gebzeden Gelecek arkadaşlar var...

0212 552 34 02 nolu telefondan yer tarifi aldım. Metrobüs ile şirin evlere oradan minübüs yada otobüs ile koca sinan mezarlığı yada cem evinde inicem itfaiye ye gidicem diyerek ulaşım sağlayabiliriz.

araçla gidilirse e5 ten düz devam zeytinburnu geç şirinevlerde en sağ şerite mahmutbey yoluna gir 2 km ilerde BP benzin geç 100 mt ilerde solda kocasinan mezarlığı karşısında itfaiye
eğitim merkezi benimde edindiğim bilgi budur. orada görüşmek üzere

Bülent gebzede gönüllü itfaiye eğitimleri açılıyor orayada alabiliriz arkadaşları?

Az önce Kocaeli gönüllü itfaiyeciler sayfasından aldığım telefonu aradım ve bir hanımefendi ile görüştü. İstanbul'da ki eğitimden daha uzun bir teorik eğitimden ve ardından 40 saatlik stajdan ve ardından kimlik kartı verileceğinden bahsetti. Acaba İstanbul'da ki eğitimde bu şekilde midir? Biraz kafam karıştıda. Şehirden şehire eğitimler değişiyor mu?

Muhtemelen Fatma Hanım ile görüşmüş olabilirsiniz. Umutkaptan'da Kocaeli İtfaiyesi'nde Gönüllü İtfaiyecileri Briliği'nin Grup Amiridir aynı zamanda.
Sistem İstanbul ve Kocaeli'nde biraz farklı çünkü İstanbul İtfaiyesi bu çalışmayı son 2.5 - 3 senedir yapıyor ve gönüllü itfaiyecilikle ilgili bazı süreçler henüz tam olarak oturmadığı için bu süreç tamamlanana kadar şimdilik sadece gönüllü itfaiyecilik eğitimlerine devam ediliyor.
Oysa Kocaeli İtfaiyesi'ndeki Gönüllü İtfaiyeciler bu sene 10.yaşını kutluyor ve birçok bürokratik sorunu, mevzuatı, süreçleri atlattıkları için sistemleri daha hızlı işliyor.
Kocaeli İtfaiyesi'nde gönüllülük eğitimi evet biraz daha uzun çünkü bu eğitimden sonra gönüllü itfaiyeci olarak müfreze ve gruplarda nöbetlere katılabiliyorsunuz ve size kimlik kartı çıkıyor, belediye sağlık sigortası yaptırıyor falan.
Bu noktada aklınızın karşıması doğrudur. İStanbul İtfaiyesi'nde de aynı eğitimin hızlandırılmışını alıyorsunuz ama henüz nöbetlere dahil olamıyorsunuz.

mergen' Alıntı:
Teşekkürler. Şimdi netleşti.
Bu arada Bülent bey ve ben yarın İstanbul'da başlayacak eğitime gidiyoruz. Başka gelen var mı gezenbilir'den?

cumartesi 8:45 mecidiyeköy... Açıkçası sabırsızlanıyorum.

Bir sonraki dönem ne zaman bilginiz var mı acaba? Sayfadan kayıt aktif durumda, kayıt olsam ne zaman eğitim olur bilemedim.

Ne yazıkki 2010 için başka eğitim gözükmüyor ::smiley: ama ben yine de kayıt oldum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR