İstanbul Belediyesi İtfaiye Gönüllüsü Eğitimi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ufuk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 126
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,495
Ynt: İstanbul Belediyesi İtfaiye Gönüllüsü Eğitimi

umutkaptan' Alıntı:
Hadi bakalım sedat hocam

Saçlara dikkat et yanlız :D

9 yıl Bahçelievler'de (itfaiye müdürlüğüne bir kaç km uzakta) yaşadıktan sonra, 10. yıl Ataşehir'e taşınınca aklımıza geliyor :D

Saçlar feda olsun, kestirmeyi düşünüyordum zaten :p

Etiketler

Iceman®' Alıntı:
Ufuk aga benzin mazot karşımını zengin karışım yaptırın mutlaka güzel oluyor o zaman :smiley: ilk eğitimde acemiydik 6ya 1 oranla yaptık az alev yaptı. benzini bol tutsun alevi uzun olsun :smiley: ardinali arttırır, cilde iyi gelir :smiley:

ibrahim tüyleri yanlışlıkla yanan köpeği hatırlıyormusun ? ;D acaba o bizi hatırlar mı? ;D ;D

Eğitim şart...Her konuda..Özellikle de hayatımızı bire bir etkileyebilecek durumlara karşı...Bu vesileyle İtfaiye teşkilatımızda layıkıyla görev yapan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyor ve kolay gelsin diyorum...Her ne kadar son yaşanan olaylar midemizi bulandırsada...Bunların yapılan çalışmaları gölgelememesi dileğiyle.....Bir de LÜTFEN DİKKAT...!

http://www.izlesene.com/video/haber-sakar-itfaiyeci/813053

ufuk' Alıntı:
Merhaba

16-17-23-24 Ocak 2010 tarihleri arasında eğitim programı hazırlanmı olup , 09.30- 16.30 saatleri arasında İtfaiye Gönüllüsü Eğitimi, Mahmutbey yolu Atatürk Caddesi, No:29 Kocasinan - Bahçelievler / İSTANBUL adresinde İtfaiye Eğitim Merkezinde yapılacaktır.

İrtibat:
Selim ERDEM
Tel: 212-552- 34 02
539- 574 20 14
Fax: 212- 551-28-14
Mail: ibitem@gmail.com

ilgilenen arkadaşlara duyrulur...

ben daha önce bu eğitimi aldım ama bilgi tazeleme açısından bir daha katılacağım.

Selam Ufuk
anladığım kadarı ile bu tekrarlanan bir egitim. Eger tekrar tarihi belil ise paylasman mumkun mu? zira, biraz daha erken haberim olabilse katılmak uzere program yapma fırsatım olur idi,, kacırdıgıma uzuldum, reha

ufuk abi,
bu kurs ile bende ilgileniyordum fakat daha önceleri bu hafta sonu için planlanmış ballıkayalar vardı. çokmu geç oldu tekrarı varmı ?

reha' Alıntı:
Selam Ufuk
anladığım kadarı ile bu tekrarlanan bir egitim. Eger tekrar tarihi belil ise paylasman mumkun mu? zira, biraz daha erken haberim olabilse katılmak uzere program yapma fırsatım olur idi,, kacırdıgıma uzuldum, reha

febulent' Alıntı:
ufuk abi,
bu kurs ile bende ilgileniyordum fakat daha önceleri bu hafta sonu için planlanmış ballıkayalar vardı. çokmu geç oldu tekrarı varmı ?

Merhaba

II. dönem kurs 20-21-27-28 Şubat tarihlerinde haftasonları arasında tekrar yapılacaktır. bilginize. ;)

ufuk' Alıntı:
Merhaba

II. dönem kurs 20-21-27-28 Şubat tarihlerinde haftasonları arasında tekrar yapılacaktır. bilginize. ;)

bilgi için teşekkür ederim. inşallah zaman denk gelir mani bir iş çıkmaz...

Yaş sınırı vardır büyük ihtimalle ama emin olmak için sormak istiyorum 18den gün aldım tam doldurmadım şimdiden teşekkürler :smiley:

Süper hatta mükemmel çoğu şeye yaştan dolayı giremediğim için bu olay beni çok sevindirdi bende gelmek istiyorum yapmam gereken tek şey formu doldurmak heralde ?

Yanlız şuan bişeyi yeni gördüm :smiley: eğitim 4 günmüş ben 2 gün 2 gün anlamıştım neyseki daha şubattaki eğitimler var onlara gelirim şimdiden formu doldurmak gerekirmi ?

Arkadaşlar merhaba

Gönüllü İtfaiyecilik" kapsamında yapılan İtfaiye gönüllüsü eğitiminin 2.dönemi 20-21-27-28 Şubat 2010 tarihlerinde 09.30- 16.30 saatleri arasında, Mahmutbey yolu Atatürk Caddesi, No:29 Kocasinan - Bahçelievler / İSTANBUL adresinde İtfaiye Eğitim Merkezinde yapılacaktır. Eğitime katılacak arkadaşların belirtilen tarihlerde sabah 09:00 da İtfaiye Eğitim Merkezi'ne gelmeleri gerekmektedir.

İrtibat : Selim ERDEMTel: 212-552- 34 02

Mail : ibitem@gmail.com

Not: Eğitime arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz. ( Katlacak arkadaşları maille bildiriniz) Eğitime gelirken 2 adet fotoğraf getiriniz...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR