Intercity Trophy - İğneada (14-16 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeeper Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 230
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,666
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Intercity Trophy - İğneada (14-16 Kasım 2008)

SEDAT BUKADAR HAZIRLIK YAPILDI BARİ KAMP FALAN YAPALIM KENERBURGAZ TARAFLARINDA ÇOK GÜZEL ORMANLAR VAR

İşte Türkiyenin gene klasik sorunu,yalan yanlış haberlerle milletin kafasını bulandıran 3/5 çapulcu takımı koca organizasyonu iptal ettirdi.Yunan ekibi ,Bulgar ekibi oradalar alsana onlara karalama bahanesi. Zaten herşeye bahane bulup atıp tutuyorlar negüzel oldu.

iğneada veya başka yerde kampa ben ve gülbin varız...

biz de hazırız..
Herşeyi kapı önüne yığmışım :D Berk , Face ve ben saat 12 gibi yola çıkmak üzere hazırladık herşeyi.
Gezenbilir Kış karşılama kampı yapalım :D

Durun bakalım ekip imes sanayide bekliyor,yarışı sapancaya taşıma ihtimali var eski trophy alanına olmazsa haftasonu şile falan olabilir.

olcay incirci' Alıntı:
SEDAT BUKADAR HAZIRLIK YAPILDI BARİ KAMP FALAN YAPALIM KENERBURGAZ TARAFLARINDA ÇOK GÜZEL ORMANLAR VAR

Olcay paşam biz de aynı fikirdeyiz ve kamp yeri için telefon trafiği devam ediyor, büyük ihtimalle Cumartesi İğneada tarafları olacak. Birazdan burada da duyurusunu yaparım...

tugsan75' Alıntı:
İşte Türkiyenin gene klasik sorunu,yalan yanlış haberlerle milletin kafasını bulandıran 3/5 çapulcu takımı koca organizasyonu iptal ettirdi.Yunan ekibi ,Bulgar ekibi oradalar alsana onlara karalama bahanesi. Zaten herşeye bahane bulup atıp tutuyorlar negüzel oldu.

Malesef aynen öyle... TRT, ATV ve diğer haber ekipleri az önce alanı terk etmiş. 3-5 kişinin yalan yanlış bilgilerle uydurdukları haberlerle yarattıkları kamuoyunu bu kadar insan yaratamadık ona üzülüyorum...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=18885

gezenbilir olarak kına yollayalım bu dangalaklara derim ;D ;D ;D ben çok salaklık gördümde bu ilk :eek:

Kampa Elif ve ben de varız.

Fakat böyle bir şeyin olmasına üzüldüm. Ortada hiç bir geçerli sebep yokken, uydurma haberler yaratıp yarışı engelleyenlerin ellerine ne geçti, çok merak ediyorum.

Aramızda hiç medyadan kimse yok mu? Bu konuyu haber yaptıralım. Ya da anadolu ajansına bir basın bülteni yazalım. O kadar hazırlık yapıldı.
İnsanları hem maddi hem de manevi olarak kimsenin yıpratmasına hakkı yok.
Yalan yanlış bilgilerle bir organizasyon iptal ediliyorsa Türkiye'de hiç bir organizasyon yapılamaz.
Zaten yapılan organizasyonları da görüyoruz.
Ben eski bir medya mensubu olarak Evrensel gazetesinin taraflı yayın yaptığına ve birilerinin dolduruşuna geldiğini zannediyorum.
Trophy organizasyonları çok zevkli geçer.
94'den 98'e kadar yapılan Camel Trophy organizasyonlarında Foto muhabiri olarak görevliydim. Gerçekten çok neşeli ve iyi geçiyordu. Sonra ne hikmetse kaldırdılar.
Neyse üzücü bir durum. Gerçekten iptal olmasına çok üzüldüm.
Sevgiler.

olamaz ınanmıyorum .......... her sey hazır kac gundur heyacanla yarını beklıyordum yınede yarın sabah 06 00 da ıstanbul dan yola cıkacagım hıc degılse kamp yaparım

Zaten bunun sonucunda sadece Türkiye'yi diğer ülkelerden gelen yarışmacılara kötü bir şekilde tanıttılar. Başka hiç bir sonuç yok.

Sevgili Arkadaşlarım

Yönetim olarak aramızda yaptığımız telefon trafiği neticesinde cumartesi öğlen çıkıp pazar akşam dönecek şekilde doğaçlama kampın uygun olduğuna karar verdik :smiley:
Katılmak isteyen arkadaşlar kendilerini buna göre ayarlasınlar ;)
Tam olarak kamp yapılacak lokasyonu ve bulusma saatini yarın öğleden sonra buradan duyuracağız.
Muhtemelen Şile taraflarına gidilecektir ;)

Bu alternatif Şile kamp organizasyonuna katılacak arkadaşlar lütfen listeye isimlerini yazsınlar.

1- Koza Yardımcı
2- Sedat Açıl
3- Berk Saraç
3- Amina
4- Elif
5- Funda
6- Esra Akeroğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,771
Kayıtlı Üye Sayımız
166,593
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR