Intercity Trophy - İğneada (14-16 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeeper Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 230
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,637
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Intercity Trophy - İğneada (14-16 Kasım 2008)

Kampa gelmek isteyen üyelerimiz yarın öğleden sonra detaylı bilgiye buradan ulaşarak katılımcı listesine adını yazması gerekmektedir....

Etiketler

Haberi aldığımızda.Araçlar çekiciye yüklenmek üzereydi.Resmen şok olduk.Şaka falan zannettik ama malesef gerçekmiş.Bir haftadır gece 2-3 lere kadar arabalarımızla uğraştık durduk.İşlerimizi aksattık,çoluk çocuğumuzu ihmal ettik.Kısacası maddi manevi olarak çok emek harcadık.Sırf bu trophiye hazırlanmak ve gezenbiliri en iyi şekilde temsil edebilmek için.Zaman zaman hayaller kurduk belki sıralamada ilk üçe girebiliriz diye.(olmayacak hayalde değildi yani) Fakat ne oldu,kendini bilmez birilerinin yaydığı dedikodular,ve bu aptalca seslere kulak veren birkaç yazılı medya, sorup soruşturmadan,neyin ne olduğunu bilmeden yazılan yazılar sonucunda oluşan baskıdan çekinen yetkililerin aldığı karardan dolayı çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadık.Resmen çöktük,yıkıldık.

Şimdi bizim bu çektiğimiz sıkıntılarının hesabını kim verecek.Nu işe engel olan sözüm ona çevrecilerin,haber yapanların
ve yetkililerin yunanistan ve bulgaritan'dan gelen off-road cu misafirlerimizin yaşadığı rezilliğe karşı ne cevap verecekler.
Hem motor sporlarına hemde millet olarak hepimizin yüzüne sürülmüş bu kara lekeyi kim nasıl temizleyecek.İnşallah bu olanlar yurt dışında yazılı ve görsel medyada çıkarda,bu işe ve emeğe engel olanların ne yaptıklarının farkına varırlar.

Yüksel abi cok guzel yazmışsın.bizde aynı konumdayken aldık haberi.aracları römorka yukluyoduk o sırada acı haberi aldık.gercekten bizde inanamadıkoff cok kotuyuz cok sinirliyim ya.

yarışmaya katılacak olan arkadaslar,

gerçekten cok üzgünüm, sadece pazar günü izinli olbiln ben edirneden yollara düşüp ailemle birlikte hem trophy izlemeyi, hem de yeni katıldığım offroad camiası ve gezenbilir tayfası ile tanısmak için sabırsızlanıyordum.

ancak sağolsun bu densizlerin sayesinde hevesimiz kursağımızda kaldı,

yazıklar olsun....

Bence iğne adaya gidilmeli yöre hlkı ve esnafıyla olayı konuşup insanların soru sorma mekanizmasını harekete geçirip tepkisiz toplum imajımızı yıkmak,deveninde bir tarafının doğru olduğunu göstermek lazım.

Sitemiz üyesi de olan Ali Günpay arkadaşımız şimdi İğneada yolunda.
En azından hazırlık komitesine destek olmak için gidiyorlar.

peki sonuçta bir degişiklik olabilir mi?

Sonuçta bir değişklik olmayabilir ama en azından bazıları kendilerine bu yetkiyi yasakladıkları halkın vermiş olduğunu ve bu halka bir şeyleri borçlu olduklarını hatırlarlar.Neticede onlar vekil biz aslıyız.

tamda katılacagımız sene...kaskmı bile almışken...

parodi' Alıntı:
ah be kardeşim en çok sana üzüldüm işallah nice yarışlarda başarılar elde edersin ;)
hiç sorma abi ya.yıkıldım gerekten haberi alınca.toplumumuzda boyle geri kafalı ınsanlar oldugu surece hiç bir organizasyondan alnımızın akıyla cıkamayız.

Ben katii suretle buradan fikrimi ve düşüncemi beyan ediyorum..

Umarım günlerdir haftalardır hazırlıklarını yaptığımız gerek maddi gerek manevi bütün emeklerimizin boşa çıkmasına sebep olan bu adam'lardan birisi bana denk gelmez..O vakit görücekler böyle bir emeğin bu kadar çalışmanın iptal edilmesi nasıl oluyor...

meşe palamutu ile şile palamutunu birbirinden ayırt edemeyen, gülhane parkında ayağında konversler ile üç adım atıp treking yaptım deyip kendini outdoor sporlarına adadığını zanneden, balkonundaki saksıya ot dikmeden çevreci kesilen, bilmeden araştırmadan ve yaşamadan bunu haber yapıp konuyu buralara kadar getiren zavallılar ; ne tuhaf ve ne yazıkki aynı havayı soluyoruz, adalet mi bu ?

Ben okadar yol gidip halkla konuşmanın bir faydası olacağını sanmam,çünkü onlar piyon,esas sorun,basın ve onlardan korkan yöneticiler.Aman yazı yazmasınlar,aman tv ye çıkartmasınlar diye korkuyorlar.Yarışın yapılacağı yerle hayvanların olduğu yer arasında km ler var.Siz seyredin bu yabancı basında nasıl haber olacak. Ben şilede kamp yapmak taraftarıyım ama çoğunluk ne ister bilmem ayrıca deminde dedim zannetmiyorum ama olaki yerli halkda gaza gelmiş ve bu organizasyonu istemiyorsa bize orda tepki verebilirler bilginize.

1- Koza Yardımcı
2- Sedat Açıl
3- Berk Saraç
3- Amina
4- Elif
5- Funda
6- Esra Akeroğlu + 1 +face Smiley
7- Funda Erhan
8- Serkan Kara (eksperoto)
9- Nilsun Şahin
10-Gülbin Bahar
11-Olcay + 1
12-Serkan
13-Murat Çelebi (BolBuzJack) (Kesin değil..!)
14-Tanju Eskiköy(Mobyletteboy)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR