Intercity Trophy - İğneada (14-16 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeeper Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 230
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,639
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Intercity Trophy - İğneada (14-16 Kasım 2008)

atkendiniyere' Alıntı:
Ben eski bir medya mensubu olarak Evrensel gazetesinin taraflı yayın yaptığına ve birilerinin dolduruşuna geldiğini zannediyorum.

Haberi yapan Eylem Lodos ile görüştüm, Orman Mühendisleri Odası'ndan kendisine gönderilen mail üzerine bu haberi yaptığını söyledi. Peki size gönderilen her maili haber mi yapıyorsunuz soruma cevap veremeyince beni haber müdürüne aktardı... Kendilerini tüketmekten başka hiçbirşey yapmıyorlar. Bir haberi haber yapmak bu kadar mı kolay... Bu nasıl bir gazetecilik anlayışıdır...

Etiketler

evrensel gazetesinin hangi güce hizmet ettiğini bilmek gerek
sanırım anlamsız oldu zaten bilen biliyor

pek Evrensel değiller galiba

İğneada da yarışacak olan ekibimizde cumartesi yapacağımız kampa iştirak edecektir ...Bilginize ;)

Sevgili Arkadaşlarım

Yönetim olarak aramızda yaptığımız telefon trafiği neticesinde cumartesi öğlen çıkıp pazar akşam dönecek şekilde doğaçlama kampın uygun olduğuna karar verdik :smiley:
Katılmak isteyen arkadaşlar kendilerini buna göre ayarlasınlar ;)
Tam olarak kamp yapılacak lokasyonu ve bulusma saatini yarın öğleden sonra buradan duyuracağız.
Muhtemelen Şile taraflarına gidilecektir ;)

Bu alternatif Şile kamp organizasyonuna katılacak arkadaşlar lütfen listeye isimlerini yazsınlar.

İğneada da yarışacak olan ekibimizde cumartesi yapacağımız kampa iştirak edecektir ...

1- Koza Yardımcı
2- Sedat Açıl
3- Berk Saraç
3- Amina
4- Elif
5- Funda
6- Esra Akeroğlu
7- Funda Erhan
8- Serkan Kara (eksperoto)
9- Nilsun Şahin
10-Gülbin Bahar
11-Olcay + 1
12-Serkan

1- Koza Yardımcı
2- Sedat Açıl
3- Berk Saraç
3- Amina
4- Elif
5- Funda
6- Esra Akeroğlu + 1 +face :smiley:
7- Funda Erhan
8- Serkan Kara (eksperoto)
9- Nilsun Şahin
10-Gülbin Bahar
11-Olcay + 1
12-Serkan

kotu haber: intercity trophy iptal olmuştur.hazırlık yapmayın.butun offroad camiyası yasta.biz tam yola çıkarken aldık kotu haberi.sizlede paylaşmak istedim.bilgilerinize.

Barış bey malesef biz de haberini aldık.

Gördüğünüz son liste, Gezenbilir olarak yapacağımız kampa katılacak olanlar listesi. O kadar hazırlık yapıldı, bari kamp yapılsın.

ya insanın sinileri tepesine çıkıyor.o kadar masraf yaptık aracları hazırladık sponsor bulduk herşeyi hazırladık son dakkada mehmet becceden gelen telefonla kotu haberi aldık.gercekten cok uzgun ve asırı derecede sinirliyiz:mad:

Bakalım daha neler görücem ben bu memlekette bu gerçekten enteresan bi olay bence isoff ve intercity acil ciddi boyutta tazminat davası açmalı hem vesile olanlara hem iptal kararı verenlere ve bir daha iğneadada en ufak bir organizasyon bile yapılmamalı çay içmeye bile gidilmemeli taki o boş kafalar(gerçi bitmiyolar ya) bulundukları yerden yok olana kadar...ben olsam balkan tropisinden türkiyeyi ihraç ederim taki bu sorunlarını çözene kadar yazık okadar emeğe keşke bu olay uluslararası medyada yayınlansa türkiye bi tropyi bile yapamadı diye bizde hevesleniyoruz camel gibi organizasyonlar olsa markalaşsa diye bu yönetimlerle bu ciddiyetsizlikle bu şuursuzlukla biz değil tropy sünnet düğünü bile yapamayız :-\

hiç sormayın.gerçekten inanmak istemiyorum.haberi alınca inanamadım.hadi bizim yola çıkmadan haberimiz oldu yurtdısından gelen ekipler ne yapsın? Türkiyeyi ülkelerinde cok guzel kotuleyecekler.bence iş işten geçmeden birileri bu işe el atmalı.trophy soylendigi tarihte yapılmalı.yoksa bu iş Türkiyenin adını çok kotu lekeler.Eger cevrem geniş olsaydı bu işi bakanlıga kadar gotururfum ve yapılmasını sağlardım.çok uzucu bir durum.boyle yaparak bu guzel ulkemizin adını kotuluyor bazı kendini bilmez geri kafalı insanlar.neyse fazla uzatmayım yoksa kotu seyler yazmaya baslıcam...

Year
Transamazonica
1981
Sumatra
1982
Papua New Guinea
1983
Zaire
1984
Brazil
1985
Borneo
1986
Australia
1987
Madagascar
1988
Sulawesi
1989
The Amazon
1990
Siberia USSR
1991
Tanzania Burundi
1992
Guyana
1993
Sabah-Malaysia
1994
Argentina Paraguay Chile
1995
Mundo Maya
1996
Kalimantan
1997
Mongolia
1998
Tierra Del Fuego
1999 Peru
2000
Tonga-Samoa
bu ülkelerin hepsi salak bi sen akıllısın

adamlar parisle dakarı bağlıyolar senin elinde asyayı-avrupaya iki kıtayı trophyle bağlama şansın var uluslararası ama sen nerdesin sen bunun bırak hayalini cümlesini kuramazsın

ya gercekten soyleyecek birşey bulamıyorum.birşeylerin yapılması lazım.bu trophynin bu hafta olması lazım.onca emek boşa gidicek yoksa.kendimden geçtim ama bu organizasyona katılmak için insanlar yurtdışından geliyor.çok yazıkya gercekten yazıklar olsun...

aramızda avukat arkadaslar varmı acaba ne bıleyım ıdarı mahkemeye basvurulsa yurutmeyı durdurma kararı fılan alınabılırmı acaba

gercekten cok uzucu bır durum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR