Intercity Trophy - İğneada (14-16 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeeper Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 230
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,633
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Intercity Trophy - İğneada (14-16 Kasım 2008)

izleyici olarak gidecek arkadaşlar otobüste varmış otobüsle gidelim sakın demesinler !!!
son derece rahatsız bir yolculuk olur. 4 saat civarı sürer. istanbuldaki halk otobüslerinden hiçbir farkı yoktur. heryerden yolcu alırlar. güya şehirler arası seyahat ediyorsunuz ama ayakta bile yolcu alıyorlar hemde tıka basa. fiyat 20YTL (25te olmuş olabilir ;)

özel araç için bencede en iyi güzergah bu: otobandan İstanbul - Saray - Vize - Poyralı - Demirköy ve İğneada.

bu yolda poyralıdan sonraki belde olan yeniceden sonra sürekli orman içi asfalt yoldur muhşem bi görüntü var

Etiketler

karar verin :D
Binek araç için hangi yol daha doğru. ona göre harita çıkarıcam da :D
Malum kaybolma konusunda yetenekli insanım..

a ) İstanbul - Saray - Vize - Poyralı - Demirköy ve İğneada
b ) İstanbul - Silivri - Çorlu - Lüleburgaz - Pınarhisar - Demirköy ve İĞNEADA

a mı b mi :D

fark eden bır sey yok aslında demırkoye geldıkten sonra gıdecek baska bır yer yok zaten (koy ler harıc ) ben defalarca gıttım her seferındede degısık guzergahlardan ısteyen ıstedıgı guzergahdan gelebılır sorun yok bence ))

Arkadaşlar vakti olan hazır gelmişken gezmek isteyenler orman içine dalıp hertürlü kombinasyonu yapabilirler heryol iğneadaya yada sahile bi şekilde çıkıyor ama tek başınıza veya vinçsiz değil tabiki.Çünkü birdaha kolay kolay hadi gidelim deyip gideceğiniz biryer değil,sadece yol 280 km idi yanlış hatırlamıyorsam+oralarda ormana daldınmı 50/60 da o eder.Ama yarışa gelecek olanlar oyalanmak istemiyorlarsa.Temden Çerkezköy sapağı sonra Saray-Vize-Poyralı-Demirköy ve iğneada istikametini kullansınlar.Tekrar hatırlatayım eğer kalacak yer bulursanız sakın uyku tulumunuzu getirmemezlik yapmayın otel ve pansiyonlarda ısıtma yok.

Esra Pınarhisar'dan da gelsen Poyralı - Yenice istikametini izleyeceksin, zaten yolun virajlı ve nispeten tehlikeli olduğu bölüm buradan sonra başlıyor, Vize'ye kadar falan gayet düzgün yol, geniş ve çok az virajlı, sonuçta Trakya ovasını geçiyorsunuz dağlar dolayısıyla virajlar Vize'den kuzeye yani Kıyıköy yönüne girdiğinizde ya da Poyralı'dan kuzeye yani Yenice - Demirköy yönüne girdiğinizde başlıyor.

Özetle senin seçeneklerinden a seçeneği daha iyi. 9 yıldır sürekli gidip geldiğim yollar her ihtimali denedim şimdiye kadar.

Murat viraj seven insanımdır üzme sen kendini :D ben kandıra - kerpe yollarında öğrendim sürüşü :smiley:
sorun sadece çamur batak olmasın. reno ile saplanıp kalmayayım yollarda.
onun dışında zaten gündüz yolculuğu yapmayı düşündüğüm için viraj dı çakıldı çok sorun değil. :smiley:

Yok bu yollar asfalt, çamur falan olmaz...

Merhaba arkadaşlar,

Geçen hafta sonu iki gün Kıyıköy İğneada ve o civarları gezdim.

Bir uyarıda benden.

Az sayıda benzin istasyonu var. Gaz ise bazılarında mevcut. Depolarınız yarıda bile olsa gördüğünüz istasyondan benzin alın. Tabii ki benim Cj gibi çok yakan jeepler daha dikkatli olsun.

Evet Vize'den depolarınızı doldurmanızı öneririm, Demirköy'de benzin var ama LPG bulmak zor bölgede...

dizel arac alın yakıt sorunlarınız bıtsın arkadaslar ...)) 55 lıtre dızel = 1000 km yol hemde spor kullanım ))

Ama öyle bir araç malesef daha arazi için üretilmedi ve üretilemezde bizim şirketteki renault cliolar o kilometreyi yapıyor doğru. :smiley:

reno clio nasıl bir araçtır yahu. geçen sene antalya da 4 günlüğüne araç kiraladım. (clio-benzinli) 4 gün gezmedik yer kalmadı antalya çevresinde. inmedik resmen araba tepesinden. tam rakam aklımda değil ama ciddi az benzin parası ödediğimi anımsıyorum.

cumartesi günü gitmeyi planlayan varmıdır. binek arabayla bende katılmayı planlıyorum fakat cumartesi günü çıkabilirim.

ben meganla yapıyorum 100o km yı clıo larda 2 tıp motor var 65 ve 80 bg 80 bg olan motor megandada kullanılıyor

aynı tuketım oranlarını arazı jeep lerınde yakalamak cok zor tabıkı )) mesala 100 lıtre dızel yakıtla 15 tonluk mercedes atego 1517 kamyon

550 km yol yapıyor oranladıgımız zaman genel olarak 4 ceker aracların yakıt tuketımlerı ınanılmaz yuksek

Benim aracım lpg de 300 krş yakıyor bu haliyle; 2.2ton/sürekli 4 çeker(cimbom lular alınmasın :smiley: ) 215 beygir,portbagaj,büyük ebat lastik.Bana göre neredeyse dizel gibi yakıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

SON MESAJLAR

SON KONULAR

Geri