Mobilya rengi sanki karavanı demode gibi gösterdi gibi ne dersiniz
Hocam kenarlara macun attılar,orta yere T şeklinde alüminyum profil atacaklar dı, boyacının işçiliğini açıkçası bende beğenmedim. Rengi beyaz olsa daha mı iyi olur duplakların ek yerleri belli oluyor sanırım.Ek yerleri dolgu macunu ile kapatılıp,plakaların üstüne boya atılsa daha da güzel görünürdü.
estağfurullah yorumlar çok değerliBende hiç beğenmedim ilk başta uygulamayı ama bitince fenada durmadı. Resimlerde güzel gözüküyor ama siz daha yakından inceliyorsunuz. Belki bu malzemenin üzerine bir kaplama uyguluyarak renk değişikliğine gidebilirsiniz. Hem böylece ek yerlerindeki izlerde kaybolur. Birde diğer kullanacağınız ürün ve mobilyalarda kontrast bir renk kullanarak ahşap görüntüsünüde hafifletebilirsiniz.
Hocam bir de kusura bakmazsanız bir fikrimi söylüyorum. Kullanılan ve yapılan mobilya işi pek iyi değil. Zaten demir attınız oraya bir de üzerine 18 mm mdf yapıyorsunuz. İş iyice ağırlaşmış oluyor. Ve birde mobilyaların keskin köşeleri için bir yuvarlak profil kullanın. Aslında alüminyum profiller. Hem onları kullanarak köşelerin keskinliğini alırsınız hem de 8 mm olanları tercih ederek hafiflikte sağlarsınız. Sağlamlık açısında hiç bir sorun olmaz.
Zevkle takipteyim.
köşe lere dediğiniz gibi alüminyum köşeler var, bitsin inşaalah aklımdaBence ahşap yüzeyleri değiştirimeyin. Playwoodun bir yüzü banyo için polyester kaplıyacaksınızdır. Diğer yüzünede isterseniz ince bir tabaka üzeri sünger ve kumaş kaplatabilirsiz(silinebilir olanlardan). Hem görüntü güzel olur hemde yumuşak bir yüzey olur.
Yurt dışı karavanalarda mobilyaların üst kısımında boşluk bırakıp led koyup aydınlatma yapıyorlar. Böylece yüzeylerde mükemmel bir öpüşme için uğraşmak zorunda olmazsınız hemde aydınlatma olayını çözmüş olursunuz.
Yinede şu mobilya köşeleri için bir çözüm bulmanızı dilerim. Köşelerin yuvarlak olması ileride çarpma durumlarında canınızı fazla acıtmaz. Üstadlar bu konuda sizi daha önce de uyarmıştı diye hatırlıyorum.
Teşekkür ederim Yarın iyice bakayımHocam motivasyonunu düşürmek istememde ,senin bu marangozun işciliğini beğenmedim açıkcası.
El testeresi ile mi kesimlerini yapıyor ki kesimleri düzgün değil.
Bazı ölçülerinde tutarsızlık varmış gibi dolap yükseklikleri eşit değilmiş gibi görülüyor.