suleymancirit
Balıkçı, doğa sever, kampçı , kamper karavancı
Klima dahil 26.500 TL maliyet , süper olmuş , güle güle kullanın
teşekkür ederimKlima dahil 26.500 TL maliyet , süper olmuş , güle güle kullanın
bilmiyorum herşey zamlandı o kadar artmadı benceŞimdi yapmaya kalksanız 40 bini geçer.
Teşekkür ederim hocam iki kişi kadar rahat olmadığı doğrudur organize olunursa sıkıntı olmuyor genelde aracın dışında vakit geçiyor ,geçen yıl bazı eksiklikler i gördüm o yüzden yerleşim şeklini değiştirdim dolap daha fazla idi fark ettim ki rahat uyunacak yer daha önemli arka kısım 175*200 ön kısımda 75*190+170*75 ve yatak kısmı araca göre yatay dı biri lavaboya gittiğinde diğerinin üzerinden geçiyordu dikey yaptım bu sorunuda çözdümbaştan sona bir roman gibi okudum hocam ellerinize saglık güle güle kazsız belssız kullanın kalabalık ailelerde karavan işi zor oluyor bizdede var bazı düşünceler projeler ama aile 6 kişi olunca zor gibi görünüyor ama sizi görünce birazdaha heveslendim tekrar hayırlı olsun
çoçuklar olmadan zaten tadı olmaz hocam saygılarTeşekkür ederim hocam iki kişi kadar rahat olmadığı doğrudur organize olunursa sıkıntı olmuyor genelde aracın dışında vakit geçiyor ,geçen yıl bazı eksiklikler i gördüm o yüzden yerleşim şeklini değiştirdim dolap daha fazla idi fark ettim ki rahat uyunacak yer daha önemli arka kısım 175*200 ön kısımda 75*190+170*75 ve yatak kısmı araca göre yatay dı biri lavaboya gittiğinde diğerinin üzerinden geçiyordu dikey yaptım bu sorunuda çözdüm
çocuklar lada bence çok güzel tatil yapılıyor
Ekli dosyayı görüntüle 512752