Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alsedo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,225
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 254,745

Etiketler
Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

hidrojen yakıt tasarruf sistemi, lise 3 fen deneyi oldu arkadaşlar

Bu topikte ne yapılıyordu aklında kalan varmı ha tamam hatırladım memleket meselesi bir konu münazara ediliyordu bende böylesi önemli konuyu tekrar takip ediyim

TAKİP (etmez olaydım)

dopamin' Alıntı:
Bu topikte ne yapılıyordu aklında kalan varmı ha tamam hatırladım memleket meselesi bir konu münazara ediliyordu bende böylesi önemli konuyu tekrar takip ediyim

TAKİP (etmez olaydım)

güldürdün.sen çok yaşa kardeşim. :smiley: :D

HİDROJEN YAKIT TASARRUF SİSTEMİNİ BENDE YAKINDAN TAKİP VE TEST EDMEYE ÇALIŞIYORUM. ÇORUMDA BİR MOTOR USTAMIZLA BİRLİKTE YURT DIŞINDAN GETİRTMİŞ OLDUĞUMUZ SİSTEMİN MONTAJINI YAPTIK, İLK DENEMEMİZ AMATÖRCE OLDU VE ÇIKAN GAZ BUHARININ YANIP YANMADIĞI BAHSİNE GİRDİK SANAYİDEKİLERLE VE ÇIKAN GAZA ATEŞ ÇAKTIK PATLADI GİTTİİİİ... VET YANLIŞ OKUMADINIZ ÇIKAN GAZ YANICI BİR GAZ PATLAMANIN BASINCIYLA BİRLİKTE SU REVERZUAR TANKINI PATLATTIĞIMIZ YANIMIZDA KALDI TEST SÜRÜŞÜNÜ YAPAMADIK.... BİZİM ABD GETİRTMİŞ OLDUĞUMUZ SİSTEMDE SU REVERZUAR TANKI, 14 PLATES ELEKTROLİZ HÜCRESİ, ROLE VE KABLO DEMETİ VARDI, BİZİM MOTOR USTAMIZLA TARTIŞTIĞIMIZ HUSUS ÇIKAN GAZIN MOTARA SU OLARAK İNMESİNİ ÖNLEYECEK BİR CÖZÜMDÜ BUDA ARAŞTIRMALARIMIZ NETİCESİNDE CYBER ENERJİNİN 2 Lİ BUBLER TANKI HOŞUMUZA GİTTİ ÇÖZÜM OLABİLİR DİYEREK SİPARİŞ VERDİK....

SONRAKİ WEB ARAŞTIRMALARIMLDA CYBER ENERJİ BENKAN BEYLE TANIŞTIM, ŞUAN ONDAN REVERZUAR TANKI, 2 Lİ BUBLER VE POTASYUM HİDROKSİT KARIŞIMINI SİPARİŞ VERDİM BU HAFTA SONU TESTE KALDIĞIM YERDEN DEVAM EDECEGİZ, SİSTEMİN CİDDİ OLARAK DÜŞÜNÜN BİR KİTLE VAR ÇORUMDA BU TEST SONUÇLARINI BEKLEYEN TAŞIYICILAR KOOPERATİFLERİ (MİNÜBÜS VE KAMYON) İLGİ ODAĞI OLDU TESTLERİ TAM ANLAMIYLA BAŞARIR İSEK SATIŞ İÇİN CYBER ENERJİ BAYİLLİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUZ...

TEST ARACIM OLARAK KENDİ KULLANDIĞIM 2007 MODEL 1,3 MULTİJET FİAAT ALBEA'YI KULLANACAĞIZ... ÇORUM BÜNYAMİN YELMENOĞLU 546 207 4270, HİDROJEN TASARRUFU İLE İLGİLİ GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM.

sungurbey19' Alıntı:
HİDROJEN YAKIT TASARRUF SİSTEMİNİ BENDE YAKINDAN TAKİP VE TEST EDMEYE ÇALIŞIYORUM. ÇORUMDA BİR MOTOR USTAMIZLA BİRLİKTE YURT DIŞINDAN GETİRTMİŞ OLDUĞUMUZ SİSTEMİN MONTAJINI YAPTIK, İLK DENEMEMİZ AMATÖRCE OLDU VE ÇIKAN GAZ BUHARININ YANIP YANMADIĞI BAHSİNE GİRDİK SANAYİDEKİLERLE VE ÇIKAN GAZA ATEŞ ÇAKTIK PATLADI GİTTİİİİ... VET YANLIŞ OKUMADINIZ ÇIKAN GAZ YANICI BİR GAZ PATLAMANIN BASINCIYLA BİRLİKTE SU REVERZUAR TANKINI PATLATTIĞIMIZ YANIMIZDA KALDI TEST SÜRÜŞÜNÜ YAPAMADIK.... BİZİM ABD GETİRTMİŞ OLDUĞUMUZ SİSTEMDE SU REVERZUAR TANKI, 14 PLATES ELEKTROLİZ HÜCRESİ, ROLE VE KABLO DEMETİ VARDI, BİZİM MOTOR USTAMIZLA TARTIŞTIĞIMIZ HUSUS ÇIKAN GAZIN MOTARA SU OLARAK İNMESİNİ ÖNLEYECEK BİR CÖZÜMDÜ BUDA ARAŞTIRMALARIMIZ NETİCESİNDE CYBER ENERJİNİN 2 Lİ BUBLER TANKI HOŞUMUZA GİTTİ ÇÖZÜM OLABİLİR DİYEREK SİPARİŞ VERDİK....

SONRAKİ WEB ARAŞTIRMALARIMLDA CYBER ENERJİ BENKAN BEYLE TANIŞTIM, ŞUAN ONDAN REVERZUAR TANKI, 2 Lİ BUBLER VE POTASYUM HİDROKSİT KARIŞIMINI SİPARİŞ VERDİM BU HAFTA SONU TESTE KALDIĞIM YERDEN DEVAM EDECEGİZ, SİSTEMİN CİDDİ OLARAK DÜŞÜNÜN BİR KİTLE VAR ÇORUMDA BU TEST SONUÇLARINI BEKLEYEN TAŞIYICILAR KOOPERATİFLERİ (MİNÜBÜS VE KAMYON) İLGİ ODAĞI OLDU TESTLERİ TAM ANLAMIYLA BAŞARIR İSEK SATIŞ İÇİN CYBER ENERJİ BAYİLLİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUZ...

TEST ARACIM OLARAK KENDİ KULLANDIĞIM 2007 MODEL 1,3 MULTİJET FİAAT ALBEA'YI KULLANACAĞIZ... ÇORUM BÜNYAMİN YELMENOĞLU 546 207 4270, HİDROJEN TASARRUFU İLE İLGİLİ GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM.

İşte bizde bu heyecanla konuyu başından beri takip ediyorduk sonuç malum . Seninde heyecanın zamanla sönüp gidecektir . Bir hatırlatma yapayım dedim sadece .

Sayın forum okurları ve betelguz,

Yanlış anlamadıysam lpg'li araçlarda sadece rolantide sorun çıkarması gerek. Normal seyir halinde gaza basıldığı kadar devirlenme elde edilebileceği için kontrolsüz davranış sergileyemeyecektir.
Fakat rolantideyken bizim kontrolümüz dışında lpg ecusunun yüksüzken verdiği gaz kadar sabit olduğu için verimli yanmadan dolayı rolantide yüksek devir seyredecektir. Yanlış mı düşünüyorum?

İlginize şimdiden teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.

sungurbey19' Alıntı:
...

Yorumlarını bekliyoruz.

megabyte' Alıntı:
İşte bizde bu heyecanla konuyu başından beri takip ediyorduk sonuç malum . Seninde heyecanın zamanla sönüp gidecektir . Bir hatırlatma yapayım dedim sadece .

Ben bir test yaptım ve sonucu yazdım. Siz görmediyseniz biz napalım, ya da ne bekliyorsunuz mucize falan mı acaba?

Objecktif değerlendirmek gerekirse, izleyici ile ilgiliyi karıştırmamak lazım.
Mesela benim şu zamandan sonra dönmem çok komik olur. Ciddi masraf yaptım.

Bir tez üzerine çalışmak demek, çalışılan konunun illede başarılı olacağını göstermek için değildir. Elde edilen sonuç çalışılan konunun başarısız bir sistem olduğunu göstermek içinde değerlendirilebilir.

Ortada bir ilgi vardır, merak vardır... Adına her nedenirse.
Kendim adına konuşmak gerekirse, keşke zamanında elimde fırsat varken bi deneseydim belki olurdu diye bir uhte duymaktansa, yaptım olmadı demekki bu sistem tırtmış demek daha elle tutulur.

Ama şunu söylemeliyim ki, burda katılımcıların ortaya koyduğu işler gerçekten heyecan verici. Ellerinize sağlık.

Burada çalışmalar değerlendirilmiyor ,kesin sonuçlar bekleniyor.Araştırıyoruz ,deniyoruz ,paylaşmaya çalışıyoruz.Bunların bir önemi yok malesef.Bir takım aşamalardan geçmeden sonuca ulaşılamaz.
Tek denemedede sonuca ulaşmak güçtür..yeni sistemimizi bitirdik , araçtada denemeye başlıyoruz.Ama karar aldım artık paylaşmıyorum.Dışarıdan sistem getirtmek için uğraşmıyor kendimiz yapıyoruz.
Sistemimin son vidyosunu son kez paylaşıyorum.Bu sistem artık araçta kullanılacak .
Bu konu ile uğraşmaya başladığımdan bu yana sistemi yapmak bizi zorlamadı.Paylaşırken takınılan tavırlar zorladı.

Forumdaki tüm üyelere iyi günler diliyor ve forumdan çıkıyorum.

http://www.youtube.com/watch?v=KnA3V_DvDdI

Ozan bey, yaptığınız çalışmalardan ötürü sizi tebrik ediyor, aldığınız kararda da sonuna kadar size hak veriyorum.Bu başlık altında birşeyler yapmaya çalışıpda bizlerle paylaşmaya çalışan insanlara hep yüklenildi.Yok yakınken geri adım atmak en iyi bırak millet naparsa yapsın arkadaş ya.

Tüm sabır sizin gibi ilgili duyarlı arkadaşlar için zaten.Kurunun yanında yaş yanmamalı , gerçekten bu sistemle uğraşan veya uğraşmak isteyenler mail yolu ile bilgi alabilirler.
Kendi imkanlarımız ve ekonomik durumumuz çerçevesinde hareket ediyoruz.Yoksa bende veririm siperiş monte ederim olur biter.Ama insanın sıfırdan kendinin yapıpta tecrübe etmesi daha iyi sonuçlar elde etmesi kadar haz verici bir duygu yok.

İlgili arkadaşlara teşekkürler.MEsaj olarak devam etmeyeceğin.

. noktayı koydum.İsteyen arkadaşlar mail veya özel mesaj ile takip edebilirler.

EVET BENDE BU SİSTEMİN PEŞİNİ BIRAKMAM FORUMDAKİ MUHALEFET OLAN ARKADAŞLARIN İNADINA YAPTIĞIM MASRAFLARIN BOŞA GİTMEYECEĞİNİ ÜMİT EDİYORUM, ŞU ANA KADAR HARCADIĞIM MASRAF 550 TL. Yİ BULDU AMA DAHA DA BULABİLİR AMA SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİM, SONUÇ OLUMLU YADA OLUMSUZ TEST SONUÇLARINI BİLDİRMEYE DEVAM EDECEĞİM... BENİM TEST ARACIM FİAT ALBEA 2007 MODEL 1,3 MULTİJET 33.965 KM. MEMUR OLDUĞUM İÇİN TEST DENEMESİNİ ANCAK HAFTA SONU YAPABİLİRİM BU HAFTA SONU 28-29 MAYIS 2011 TARİHLERİ ARASINDA ÇORUM - İSKİLİP - ÇORUM (112 KM.) PLANLANMIŞ PROGRAMIM VAR. HAFTAYA 3-5 HAZİRAN 2011 TARİHLERİ ARASINDA ÇORUM - SUNGURLU - ÇORUM (144 KM.) PLANLI GÖREVİ VAR TEST SONUÇLARINI İLETECEĞİM.... AMATÖR OLARAK İLGİLENİYORUM BİR MOTOR USTASIYLA MONTAJINI YAPTIK ARACIMDA MAP VE MAF SÖNSÖRLERİ BULUNMAMAKTA FAKAT AYRICA BİR AYAR YAPMAMIZ GEREKİYORMU BUNU BİLMİYORUM, TAVSİYENİZ NE OLUR İLGİLİ ARKADAŞLARIN TAVSİYELERİNİ BEKLİYORUM....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR