Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alsedo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,225
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 254,745
Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Ben mesaj atamıyorum yeni üye olduğum için. Siz bana yazın numaranızı ben sizi ararım Güven Bey.

Etiketler

Güven beyin numarası www.akislpg.com da iletişim bölümünde mevcut.malesef bende mesaj atamıyorum.

piyasada ne kadar oksijen sensörsüz araç kaldı ki?
siteye bir bakın karşılaştırın hangisinden ne kadar var?
oksijen sensörlü bir araçla test yapıp sonuçlarını ispatlayacak nitelikte belgelerle sunmanız artık mecburiyetiniz oldu sayın betelguz
3 ayı geçkin bir süredir bizler sonuç için bekliyoruz böyle okijensiz araçlar için mükemmel bir sistem diyerek konuyu kapatamazsınız artık.
sonuç bekliyoruz

İbrahim bey polemik yaratmak istemem ama olayı sorgulayan arkadaşa boşuna kızdınız.

kızmadım estağfirullah, uyarım sadece oksijen sensörlü aracın testini gerçekleiştirmeli güven beyin aracı arızadan dolayı oyun dışı yeni bir alternatif çıkatılmalı ortaya. çoğumuz sensörlü araç kullanıyoruz.

Arkadaşlar benim açımdan sorun yok.Şöyleki bu testin yapılmasını ilk Güven bey istedi bende tamam yapalım dedim.Ama aksilikler işte yapılamadı.Başka kimsede çıkıp benim aracımda deneyelim sistemi demedi.Varsa aracı oksijen sensörlü gönüllü birisi getirsin aracını deneyelim.Şuan denenecek araç sensörsüz olması testin hiç yapılmamasından iyidir.En azından aracı sensörsüz olanlar için bir referans olur.Ben sistemin her tür araçta denenmesini isterim.

betelguz' Alıntı:
Arkadaşlar benim açımdan sorun yok.Şöyleki bu testin yapılmasını ilk Güven bey istedi bende tamam yapalım dedim.Ama aksilikler işte yapılamadı.Başka kimsede çıkıp benim aracımda deneyelim sistemi demedi.Varsa aracı oksijen sensörlü gönüllü birisi getirsin aracını deneyelim.Şuan denenecek araç sensörsüz olması testin hiç yapılmamasından iyidir.En azından aracı sensörsüz olanlar için bir referans olur.Ben sistemin her tür araçta denenmesini isterim.

Hocam daha geçenlerde oksijen sensörsüz araç istiyordunuz şimdi sensörlü diyorsunuz daral geldi gayri bize

bence yapılması gereken şu. sabit devirde çalışacak bir motor bulunmalı. mesela honda jeneratör. buna sabit bir yük bağlanmalı mesela 1000w projektör yada elektrikli ısıtıcı. önce sadece benzin ile çalıştırırsınız diyelim 5 saat boyunca. jeneratörü soğuttuktan sonra hidrojen sistemini devreye alıp aynı yük ile 5 saat çalıştırırsınız. iki durumdada kalan yakıtı ölçersiniz sonuç net şekilde belli olur. araba vs bulmaya çalışmayın bence. çünkü otomobil ideal test platformu olamaz yol koşulları nedeniyle.

Teşekkürler,

Aracın motor kabininde uygun yer olmadığından, mevcut hava filtresinin yeri kullanılıyor. Hava giriş borusunun başka yerine farklı filtre takılacak.

Otistik çocuklar için yaptıgımız çalışma, beykoz offroad oyunları günlük koşuşturmalar derken bu konuyu atladım, takip edemedim, nası kacırdım bu fırsatı diye şu an üzülüyorum, bende mitsubishi pajero var 2500 cc saf benzinle çalışıyo, :smiley: denerdik. O araca uymazsa benim aracta deneriz, gönüllüyüm bahsi gecen tasarruf ve güc artışı saglanırsa alırım ben bu makineyi, Offroad oyunlarında, beylikdüzü riva beylikdüzü ve yarışma dahil toplam 110 tllik benzin tüketti utanmaz. :smiley:

Öncelikle Güven Bey'e misafirperverliği için teşekkür ederim, çok iyi ağırladı beni. Hatta elindeki işi bırakıp benim aracımla ilgilendiler. Ben daha tam olarak deneme fırsatı bulamadım. Daha henüz 100 km civarı bir yol gittim ama yorum yapmak için henüz erken. Şu an için 25 amper civarı bir akım çekiyor alet, yalnız biraz ısınma oluyor. Biz radyatörü takmadık yer sorunundan dolayı, bir de cihaz radyatör hortumlarının üstüne geldiği için de ısınıyor olabilir. Güç artışı konusuna gelirsek zaten benim aracım normalde 57 beygir öyle çok fazla bir değişiklik olmaz ama sanki gaza verdiği reaksiyon daha iyi gibi. Açık hava filtresi taktık normal filtrenin yerine belki onun da etkisi olabilir. Dediğim gibi tam olarak bir yorum yapmak için erken, izlenimlerimi buradan paylaşacağım.

KLL' Alıntı:
test konusundan bahsetmişken, bu tip sistemler en doğru sabit devirde çalışan motorlarda test edilir.jeneratör veya tekne makinaları gibi. deney ve kontrol örnekleri ile yapılmalı denemeler.

Merhaba Blog sayfasında Filmi var.
Amerikada Jenaratörde test ediyorlar. İngilizce konuşuluyor anlamadım ama dediğiniz gibi test jenaratörle yapılmış.aynı ürünmü bilmiyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR