Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alsedo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,225
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 255,030
Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

concrete' Alıntı:
Benim araba düzgün çalışmadı ki.....

Var mı oksijen sensörsüz bir araç. Birlikte deneyelim, bitsin bu iş.

Kusuruma bakmayın ama bir durum var madem böyle bir test olayına girdiniz bir pinin biri land rover aracınız var dediniz.
Hadi karşı taraf pinin için chip bulamadı, diğer aracınız için masraf yaptı chip getirtti ve başka aracada uymuyor.Neden düzgün çalışmayan bir araca bu kadar zahmet ettiniz ve ettirdiniz. Birde bu ürün testi iyi geçerse bayiliğini alacağım demiştiniz. Bu nasıl test aşaması nasıl bir yaklaşım. Olaylara Ticari bakılmadığı içinmi bu durumdasınız.

düşüncemi yazdım
bana kızabilir dilediğinizi yazabilirsiniz.

Etiketler

Tek sorun Sermaye,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Bu cihazı getirten arkadaşın cebinde parası olsa biri oksijen sensörlü biride oksijen sensörsüz 2.el araç alıp bu kitleri takar ve bir veya 2 üniveristeye gider verir parayı inceleyin test edin raporumu verin der. Bu arada bu işlemden sonra TSE ye gider onaylatır.TMMOB gider cihazı araçlara uygunluğunun belgesini alır.Tabi bunların hepsi maddiyat.........................
İş iddiaya girmeden bu şekilde daha açıklayıcı ve daha güvenilir olurdu.
Olabilir aksilik aksaklık şanssızlık zamansızlık başka sebebler ama bu şekilde 3 aylık bir bekleme ve sonuç
çalışmayan test aracı,
iddiaya giren lpg servis sahibi,
Montajı en sonunda bir dizel araca gerçekleşmesi ve Motor bölümünde yer olmadığından sökülen filtreden kaynaklımı yoksa kitten kaynaklımı performans artışı tartışılır.

Ben bu durumun bu şekilde sonuçlanmasına ve bu durumlara düşmesine çok üzüldüğüm için bu yazıları yazdım.

Saygıda kusur etmediğime inanıyorum ama eleştirmek çok kolaydır. Eleştirilerimi saygısızlık olarak yorumlayanlarada saygı duyarım.

Sevgiler,

Serdar bey yazdıklarınızda haklısınız.herşey maddiyata bakıyor tabi.İmkanlar elverdikçe bu tür resmi test ve belgeleri alacağım.

Yeni takılan dizel araçta performansta bir miktar artış hissedilebilir.Dizellerde çok belirgin olmuyor genelde.Sisteme ait olan radyatör takılması gerekirdi.Hortumla radyatör rüzgar alabileceği bir yere takılmalıydı.Bu şekilde uzun süreli kullanımda sistemdeki su kaynama noktasına kadar bile ısınabilir.Buda sistemin dengesiz çalışmasına sebep olabilir.Bountr arkadaşım radyatörüde sisteme ilave etmeye çalışırsanız iyi olur.

Açık hava filtresinin yakıt tüketimine katkısı en iyi şartlarda %3-5 i geçmez.piyasada zaten o mantıkla çalışan tasarruf cihazları var.

:smiley:) ben demiştim bana kızmıştınız. Haklılığımı görüyorsunuz. Sermayesi olmayan birisi benim aracımın motorunda bu cihazdan kaynaklanabilecek bir sorunu nasıl karşılayabilecekki. Sorduğumda cihazdan olduğu kanıtlansın ödeme yaparız demişti arkadaş. Bir test bile yaptırmakta zorlanıyorsun üniversitelere benim aracımın motorunda meydana gelebilecek 5-6 milyarlık masrafı nasıl karşılayacaksın

betelguz' Alıntı:
Biz sözümüzdeyiz kanıtlayın öderiz.

ya kusura bakma maddiyattan bir testi üniversiteleri yaptıramıyorsunuz ki meydana gelebilecek zararları nasıl ödeyeceksiniz. Kanıtlayın ödeyin diyorsunuz ama bunu kanıtlasak bile mutlaka bir bahane bulup kabul edilmeyeceği düşüncesindeyim.

ozgur1517' Alıntı:
ya kusura bakma maddiyattan bir testi üniversiteleri yaptıramıyorsunuz ki meydana gelebilecek zararları nasıl ödeyeceksiniz. Kanıtlayın ödeyin diyorsunuz ama bunu kanıtlasak bile mutlaka bir bahane bulup kabul edilmeyeceği düşüncesindeyim.

özgür kardeş. alma bence sen bu kiti. bayilik almak kaç para, ithalat yapmak kaç para biliyormusun ki sen? belli ki orta ölçekli bir girişimci bu arkadaş riske girmiş bu sistemi getirtmiş. LPG ye de aynı muamele çekildi. haberlerde bas bas arabalar patlıyor diye haberler yapıldı. ama 3-4 sene sonra herkes lpg taktırır oldu...
bu kit lpg kadar tasarruf ettirsin en azından lpg ye yakın,
şahsen o kit bana atıyorum 7000 tl kar ettirecekse, 2000 - 3000 tl motor zararını göze alırım.

ısınıyorsa su buharlaşıp uçacaktır en sonunda. hatta kaynar bile. 25 amper ciddi yük hala. son kez fikrimi yazayım.
bunu sabit devrli motorda denemelisiniz daha öncede metodu yazdm. araç daha iyi gaz yiyormuş gibi sanki kalkışı daha iyi gibi sübjektif değerlendirmeler yeterli değil bilimsel gözlem için.
ayrıca elektroliz için PWM devresi şart. çünkü gaz katmanını yarabilmek için atım verilmesi gerekiyor elektrodlara. umarım doğru şekilde yapılmış deneyler ve sonuçlarla karşılaşırız daha sonra. kolay gelsin.

bence sistem Güven bey inde aklına yatmamış olmalıki
bu işin üzerine gitmedi.

hala bir şey anlayamadım.yinede vs.vs....selamlar.

serdaragdas' Alıntı:
Kusuruma bakmayın ama bir durum var madem böyle bir test olayına girdiniz bir pinin biri land rover aracınız var dediniz.
Hadi karşı taraf pinin için chip bulamadı, diğer aracınız için masraf yaptı chip getirtti ve başka aracada uymuyor.Neden düzgün çalışmayan bir araca bu kadar zahmet ettiniz ve ettirdiniz. Birde bu ürün testi iyi geçerse bayiliğini alacağım demiştiniz. Bu nasıl test aşaması nasıl bir yaklaşım. Olaylara Ticari bakılmadığı içinmi bu durumdasınız.

Aracım benzinde yürümüyor. Ne yapayım; yeni disco mu alayım?

Benim ticari bir durumum yok bu konuyla ilgili. Sistemin sahibine ilave bir yük getirilmeden başka araca takıldı sistem.

Farkında mısın? Ben bu sistemi son araca herhangi bir bedel almaksızın işyerimde taktırdım. Üstelik başka işi bırakarak taktırdım.

concrete' Alıntı:

Benim ticari bir durumum yok bu konuyla ilgili. Sistemin sahibine ilave bir yük getirilmeden başka araca takıldı sistem.

Farkında mısın? Ben bu sistemi son araca herhangi bir bedel almaksızın işyerimde taktırdım. Üstelik başka işi bırakarak taktırdım.
Cevap Vereyim.

Madem aracınız benzinde yürümüyor ise neden böyle bir işe ön ayak oldunuz.?????bizleri aylarca merakta bıraktınız.

Ama test başarılı olsa idi Ticari boyut olacaktı değilmi?

Farkındayım.
Bedel alsa idiniz sizin ayıbınız olurdu zaten ,tutupta bu durumu buraya taşımanızı suçluluk duygunuza veriyorum.Üstelik başka işi bırakarak demiş olmanız durumu dahada vahim kılıyor.

Farkında mısın?
Kimse size bu kiti test et demedi.Siz istediniz ama başarısız oldu.Hem kiti satan kişi bizce başarısız oldu hemde siz ve kiti satan kişiyide başarısızmış gibi göstermek şansızlığına düşüldü.....maalesef.

Sonra FARKINDAMISIN demeniz bişey değiştirmez.
Burada 3 ay takip edenlerden Kusuruma Bakmayın demeniz yeterli idi.
Anlayışla herkezin kabul edeceğine inanıyorum.
Ama kalkıp savunmaya geçmeniz.Yok ben sıfır arabamı alaydım,Yok dükkanımda kitin başkasının arabasına takılmasında para almadım,başka işlerim vardı bıraktım onla uğraştım,
bu durum kiti satan kardeşimizide ezik duruma düşürür ve rencide eder.
Herkez herkeze muhtaçtır.
Bir gün sizinle görüşmek dileği ile
Sağlıcakla Kalın..........................

serdaragdas' Alıntı:
Cevap Vereyim.

Madem aracınız benzinde yürümüyor ise neden böyle bir işe ön ayak oldunuz.?????bizleri aylarca merakta bıraktınız.

Farkındayım.
Bedel alsa idiniz sizin ayıbınız olurdu zaten ,tutupta bu durumu buraya taşımanızı suçluluk duygunuza veriyorum.Üstelik başka işi bırakarak demiş olmanız durumu dahada vahim kılıyor.

Farkında mısın?
Kimse size bu kiti test et demedi.Siz istediniz ama başarısız oldu.Hem kiti satan kişi bizce başarısız oldu hemde siz ve kiti satan kişiyide başarısızmış gibi göstermek şansızlığına düşüldü.....maalesef.

Ama kalkıp savunmaya geçmeniz.Yok ben sıfır arabamı alaydım,Yok dükkanımda kitin başkasının arabasına takılmasında para almadım,başka işlerim vardı bıraktım onla uğraştım,

Çok tehlikeli sulardasınız.Dua edin ki mesaj sayınız fazlaca. ;D

serdaragdas' Alıntı:
Cevap Vereyim.

Farkındayım.

Farkında mısın?

seninle uğraşamayacağım. Baştan aşağıya saçma sapan yazdıklarınız.

BU FİLMİN BÖYLE BİTECEĞİ BELLİYDİ.
BU KONUDA YAŞANAN OLUMSUZLUKLARA MUHALİF YAZI YAZAN ARKADAŞLARA SALDIRANLARI VİCDANLARIYLA BAŞBAŞA BIRAKIYORUM.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri