Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alsedo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,225
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 255,568
Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

concrete' Alıntı:
Sen kimin kim olduğunu bilmeden saçma sapan şeyler söyleme. Farkında değilsin belki ama densizlik yapıyorsun. Bu sistemi deneyecek kişi bu forumun senelerdir üyesi ve bu ortamda çokça dostu var.

Kimin kim olduğu umrumda bile değil. Ben sadece bu sistem üzerinde duruyorum. Kişiler insanlar benim umrumda değil. Ne o satanı tanırım ne seni tanırım nede buradaki bir kişiyi. Densizlik konusuna gelincede burada çok zamandır bulunupta kendisini yeni girenlerin üserinde görenler kadar densizlik yapmıyorum

Etiketler

betelguz' Alıntı:
Özgür1517 arkadaşım mesajlardsa gelişmeler gayet net yazıldı ama anlayamadınız sanırım.Geçen cumartesi sistemi araca montajladık akşam 7 de montaj bitti herkes evine gitti test yapılmadı.Pazarda aracı kullanma fırsatı olmamış güven beyin.Pazarteside aksilik buya benzin bitince aracı çalıştıramamış başka işleride olduğundan test edemedi.Bende bir yanlış anlamadan dolayı CNR deki fuarı nisanda diye aklımda kalmış bunedenle bir hazırlık yapmamıştım elimde fazladan set kalmamıştı.Fuar bu hafta olduğunu öğrenince tek çare güven beyin arabasına taktığımız sistemi söküp fuara katılmak gerektiğinden cihazı söktük.Bu perşembe fuar başladı pazar bitiyor.Pazartesi yada salı tekrar sistemi araca montajlayacağız.Güven beyde müsait olduğunda testi yapacak.
Geçen hafta bu cihazı ilk alıp kullanan bir müşterimle görüşme imkanım oldu.Aracıyla biraz dolaştık.biraz deneme yaptık.Aracı mercedes 200e benzinli oksijen sensörü olmayan bir araç. kilometresi 300binde.yağ eksiltmesi vardı motorun.denemede benim gördüğüm sonuçler şöyle.Hidrojen sistemi kapalı iken araca tam gaz verildiğinde çekiş yavaş yavaş artmakta, motor yüksek bir ses çıkarmakta ve bir miktar motor titreşimi olmakta.hidrojen sistemini devreye aldığında araca daha az gaz verildiği halde çok çok daha iyi bir hızlanma sağlanmakta, motorda ses artışı eskiye göre oldukça düşük kalmakta.titreşim eskiye oranla daha az olmakta.Araç sahibi Gürkan beyin verdiği bilgiye göre eskiden 1000km yol yaptığında yağa ilave yapması gerekiyorken şuan yağı oldukça eski olduğu ve 1000km den fazla yol yaptığı halde yağ ilavesi gerekmemiş.Ayrıca hidrojenli sistemde motor harareti sadece benzine göre düşük kalmakta.Tasarruf olarakta ölçümlerine göre daha önce 100 km de 11 lt yakarken araç şun 7 lt yakıyor.Bundanda daha net bir bilgi olmaz sanırım.

Özgür1517 arkadaşım isterseniz getirin aracınızı sizin araca takalım aynı gün test edin bizide bilgilendirin Herkes rahat etsin.

Peki sayın betulgaz Sivasta çalışan biriyim eğer vaktim olsa bugün çıkar gelirim hangi şehirdeyseniz. Ama ne yazıkki iş. ama inanın ilk alanlardan biri ben olacağım sadece korkum FSİ motor olunca motora açacağı an ufak zarar milyarlara maloluyor bu yüzden çekincelerim var.

Arkadaşım Güven bey bu forumdaki insanların tanıdığı güvendiği saygı duyduğu birisi sen çıkıp da tanımadığın bir insana ört bas etmeye çalışıyolar, oyalıyorlar dersen densizlik etmiş olursun.

ozgur1517' Alıntı:
Kimin kim olduğu umrumda bile değil. Ben sadece bu sistem üzerinde duruyorum. Kişiler insanlar benim umrumda değil. Ne o satanı tanırım ne seni tanırım nede buradaki bir kişiyi. Densizlik konusuna gelincede burada çok zamandır bulunupta kendisini yeni girenlerin üserinde görenler kadar densizlik yapmıyorum.

Sen bu sistemin işe yaramaz olduğunu ama deneyen kişinin bu kadar zamanda bunun farkına varmış olmasına rağmen söylemiyor olduğunu ima ediyorsun. Ben beni tanımadan beni böyle adice suçlamanın densizlik olduğunu söyleme nezaketinde bulundum. Aslında kullanılması gereken tabir densizlik tabirinden oldukça ağır.

Buradaki insanlara saygımdan seninle muhatap olmayacağım.

Sistemi de denemiyorum, bu başlığa da yazmayacağım. Kimin zamanı ve ilgisi varsa denesin, kiminle paylaşıyorsa paylaşsın. Bir sürü işimin arasında bunlarla canımı sıkamam.

Bu, en hafif açıklamayla, ağzından çıkanın ne anlama geldiğini bilemeyen kişi dışındaki herkesten bu durum için özür dilerim. Ancak bu durumun katlanamayacağım bir durum olduğunu anlayacağınızı umuyorum.

ozgur1517' Alıntı:
Kimin kim olduğu umrumda bile değil. Ben sadece bu sistem üzerinde duruyorum. Kişiler insanlar benim umrumda değil. Ne o satanı tanırım ne seni tanırım nede buradaki bir kişiyi. Densizlik konusuna gelincede burada çok zamandır bulunupta kendisini yeni girenlerin üserinde görenler kadar densizlik yapmıyorum

asabım bozuluyor tutuyorum kendimi ağzımı da bozmamak için kimse umurunda değilse ne işin var bu sitede kimse sana açıklama yapmak zorunda değil dengesiz herif.
terbiyesiz..

Yazdığınız kelimeleri okuyunca kimin saygılı ve seviyeli olduğu belli oluyor.

ozgur1517' Alıntı:
Yazdığınız kelimeleri okuyunca kimin saygılı ve seviyeli olduğu belli oluyor.

ya bırak arkadaşım ben güven bey kadar kendine hakim değilim, senin yüzünden buradaki bir çok insan mağdur oldu projeyi takip eden, buradan kaç insan tanıyorsun ki yargılama yapıyorsun. umurumda değil dediğin adamı 5 yıldır buradan tanıyan arkadaşlar var ben 3 yıldır tanıyorum ortak arkadaşlarım var hiç karşılaşmadım hiç konuşmadım ama ben kendisine ve sen gelene kadar yaptığı çalışmalardan çıkaracağı sonuçlara inanıyordum. sen bunun ne demek oldugunu bilir misin?
sanal kabadayı
al konuyu başına çal istediğin kadar yazıp çiz şimdi, daha da yazmıycam sana hitaben ne çıkacak belli olmaz çünkü artık benden,
yazık sana be...

Abiler pireye kızıp yorgan yakmayalım. Burda yazmasalarda onlarca kişi bu sistemin işe yarayıp yaramayacağını merak ediyor. İnşallah işe yarar. Bu site üyelerinin çoğu büyük motorlu araç kullanıyor. Bende öyle...İnşallah işe yarar da bende aracıma taktırırım.

Özgür kardeş sana gelince burası bildiğin forum sitelerine benzemez. Buradaki kişiler birbirlerini sadece bu siteden tanımıyorlar. Dışarda da çoğu birbirini tanır. Madem merak ediyorsun bekle sonucu gör. Kimse senin için test yapmıyor burda. Zaman - Maddiyat - işçilik - Sabır isteyen bir konu. Çok merak ediyorsan fazla bir para değil 650 TL ye zaten adam adrese kargo gönderiyor. Kendiniz bile montaj yapabilirsiniz diyor. Al o zaman sen tak aracına sonucu bize bildir...

merhaba herkeze hayırlı cumalar. arkadaşlar günlerdir bu çalışmanın sonunu bekliyoruz .şımdi biri kuyuya taş attı .proje yattı olurmu biz bırakalım o attıyı taşı kendi çıkartsın.güven bey haklısın kızmakta amaben uyma diyorum.kendi haline bırakalmı arkadaşı.

Arkadaşlar hayrlı sabahlar ve cumalar.Konu biraz ibreyi hoş olmayan tarafa ceksede de ,biz işin aslına dönelim.Her kesin kendine göre işi güçü zamanı var.Ha demekle bazı işler olmuyor.Arkadaş ta işin farkına varırsa,o da bir durup düşünür.işin iceriğini.neyse biz fuar sonrasını bekliyelim.selamlar ve iyi paylaşımlar.

Abicim nerden çıktın sen Allah aşkına, bu konuyu berbat etmek için mi üye oldun foruma yoksa başka bir amacın daha mı var. Arkadaşlarında dediği gibi pire için yorgan yakmaya gerek yok. Aracım Benzinli olmasada bu konuyu ilgiyle takip ediyorum ve takip etmeyede devam edeceğim. Emeği geçenlere kolaylıklar tekrar tekrar....

hatırlarsanız bir aralar da mesut-1948 diye bir vatandaş vardı sadece satılık bölümüne girer milletin ilanını baltalardı. aynı tarz, benzer cümleler. sallayın gitsin..

güven beye hitaben, sitedeki bütün varlığı nickindeki 5 harf 4 rakamdan ibaret olan bir klavye budalasına itibar edip burada yazan, konuyu takip eden arkadaşlarımız var size inandılar ve beklentideler yarı yolda bırakmayacağınızı tahmin ediyorum.

sistem çalışıyorsa gidersiniz notere imalatçısı olarak tesbit ettirirsiniz noter aracılığı ile yaptığı tasarrufu, belgeyle koyarsınız buraya, oldu bitti. bu sinir bu alınganlık yada bu bilmeden görmeden suçlamalar neden anlamadım doğrusu. testlere devam bence.

eskiden moderatörler bu sitede daha etkindi. böyle konularda araya girer tarafları yatıştırmaya çalışır, uyarılara kulak asmayan olursa gerekeni yapardı.. burada ürününü ortaya koyan deneme için veren beteguz bey ile zamanını aracını ve vaktini koyan güven beyin yaptığı bir çalışma vardı. başka site ve forumlarda olmayan bir deneme. üstelik testi yapan konusunda uzman yeniliklere açık bir dostumuzdu. bu kaba arkadaşın zaten paylaşımla alakası yokmuş. konuyu merak etmiş. ama sanki bu denemede maddi manevi katkısı varmış gibi hesap sormaya kalkmış. yetmemiş hakaretler savurmuş. sonuç olarak iyi niyetli bir çalışmayı baltalamış oldu.. şimdi güven beyin sinirinin geçmesini umut edeceğiz.

KLL' Alıntı:
sistem çalışıyorsa gidersiniz notere imalatçısı olarak tesbit ettirirsiniz noter aracılığı ile yaptığı tasarrufu, belgeyle koyarsınız buraya, oldu bitti. bu sinir bu alınganlık yada bu bilmeden görmeden suçlamalar neden anlamadım doğrusu. testlere devam bence.

arkadaşım ne güzel söyledin,diline sağlık.
yapılan iş o kadar basit ve önemsiz bir şey değil,belki noterde yetmez ,türkiyede bir üniversite laboratuarında denemeside yapılabilir....

beyefendi sistem hakkında kuşkularını dile getirmeye çalışmış, ben dahil zaman zaman
kendimizi yazarak düzgün ifade edemiyoruz...yanlış anlaşılabiliyoruz...bu yüzden internet
ortamında hiç tanımadığımız birisine kızıp böyle güzel bir çalışmayı durdurmamak gerekiyor,
bence yola devam.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR