Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alsedo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,225
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 257,232
Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

AL1820' Alıntı:
beyefendi sistem hakkında kuşkularını dile getirmeye çalışmış, ben dahil zaman zaman
kendimizi yazarak düzgün ifade edemiyoruz...yanlış anlaşılabiliyoruz...bu yüzden internet
ortamında hiç tanımadığımız birisine kızıp böyle güzel bir çalışmayı durdurmamak gerekiyor,
bence yola devam.

hangi beyfendiden bahsediyoruz?

Etiketler

konu bir arkadaşın ilan sitesinde gördüğü ilanı paylaşmasıyla başladı, ilan sahibi siteye üye oldu ürünü ve kendisini tanıttı. anlattıkları mantıklı geldi, hodri meydan varmısın teste dedik. testi, işin uzmanı deneyimli büyüğümüz güven abi yapsın dedik. iki taraf testi kabul etti. montaj yapıldı sonuçları heyecanla bekliyorduk. arkadaş test sonuçları hemen gelmeyince şüphe duymuş.. şüphe duyulacak ne var ki? hadi ürünün sahibinden şüphe duydu, o şahıs diyelim. ürün işe yaramaz olsa, istanbulun en büyük oto sanayilerinden birinde işyeri olan. bayilikleri olan. işinde tanınmış güvenilir bir esnaf, gezenbilirde bu kadar emek vermiş dostlar edinmiş bir insan, üç kuruşa tamah edip ürün ile ilgili yanlış bir açıklama yapar mı? madem ondan şüphe duymaya başladın, kim olduğu umrunda da değilmiş, ne diye onun yorumunu bekliyorsun?

rumelian' Alıntı:
konu bir arkadaşın ilan sitesinde gördüğü ilanı paylaşmasıyla başladı, ilan sahibi siteye üye oldu ürünü ve kendisini tanıttı. anlattıkları mantıklı geldi, hodri meydan varmısın teste dedik. testi, işin uzmanı deneyimli büyüğümüz güven abi yapsın dedik. iki taraf testi kabul etti. montaj yapıldı sonuçları heyecanla bekliyorduk. arkadaş test sonuçları hemen gelmeyince şüphe duymuş.. şüphe duyulacak ne var ki? hadi ürünün sahibinden şüphe duydu, o şahıs diyelim. ürün işe yaramaz olsa, istanbulun en büyük oto sanayilerinden birinde işyeri olan. bayilikleri olan. işinde tanınmış güvenilir bir esnaf, gezenbilirde bu kadar emek vermiş dostlar edinmiş bir insan, üç kuruşa tamah edip ürün ile ilgili yanlış bir açıklama yapar mı? madem ondan şüphe duymaya başladın, kim olduğu umrunda da değilmiş, ne diye onun yorumunu bekliyorsun?

ve sonrasında konu mahvoldu, o testi yapacak olan arkadaşların bütün şevki kırıldı
arkadaş dediği şahıs sayesinde arkadasın

toplamda 400.000km ye yakın yol yapmış maaşını benzincilerle paylaşmış biri olarak diyorum ki
bu konu önemli, devam edelim. her zaman biri çıkıp bir şey söyleyebilir, bu kadar kızmamak lazım
internet ortamı sonuçta.

İlk günden beri yakıt tasarrufunda bir umut olarak konuyu takip ediyordum. İşin bu boyuta varmasına çok üzüldüm.

Sn.Arkadaşlar hemen böyle bitti diye düşünmeyelim.Bu konu ve denemeler emekler bu kadar hemen berhava edilemez.Mesele sinek bir şey değildir ,ama mide bulandırır.meselesi kadar olmalıdır.Biz başından beri izleyenler olarak ,Güven bey ve ekibi olarak,tedarikci arkadaş ile konuya sırtlarını döneceklerini sanmam.onun için fuarları bitsin hayırlısı ile,sonuçiarı göreceğiz.Hepinize iyi paylaşımlar.

Arkadaşlar,

O mesajı okuyunca canım gerçekten çok sıkıldı. Siz de olsanız sıkılırdınız.

Benimle ilgili güzel ifadeleriniz sebebiyle mahçup olduğumu da iletmek isterim. Pozitif yaklaşımlarınız için teşekkürler.

Bu sistemin aslında benimle uzaktan yakından ilgisi yok biliyorsunuz. Ben olsam da olmasam da sistem var.

Rica etsem, benim dışımda birisi kendi aracında sistemi test etse. Ben gerçekten bu noktadan sonra bunu yapmak istemiyorum. İşyerim bu deneme için herşeyiyle emirlere amadedir. Zaten testi yapmayı planladığımız aracımda ateşleme sorunları da var ve önümüzdeki günlerde fırsat buldukça bununla ilgileneceğim. Düzgün ateşleme yapmayan bir araçta deneme yapmak zaten çok uygun olmayabilir. Sistemin sahibi de mağdur olmamış olur.

Herkesten kendi adıma tatsız diyaloglar için özür diliyorum.

Güven bey arkadaş canınızı sıkmış olabilir ancak internet ortamında bu tür şeyleri kafaya çok takmamak lazım.Benim sistem hakkındada birçok yerde işe yaramaz diye sayfalarca yazılar yazılıyor , hesaplar yapılıyor.Ama bunların hiçbiri benim umrumda değil.Neden çünkü ben sattığım ürünü biliyorum , ürünüme güveniyorum.Şimdiye kadar 6 araca takıldı hepside çok çok memnunlar.Bu sonuçlar benim için yeterli.Bu testi yapabilmek için sizin aracınıza özel olarak çip getirttim biliyorsunuz.Bu çip sadece aynı marka ve model başka bir araçta kullanılabilir yoksa başka bir işe yaramaz.Buda sanırım binde bir ihtimal :smiley: pek fazla bulunan bir araç değil sizinki. Bu nedenle bu testi tamamlama taraftarıyım ben.Siz ateşleme problemini çözün.Çözüldükten sonra testi yapalım.

maillerime bakıyordum çok güzel bir haber aldım aynen aşağıya kopyalıyorum.Cihazı sahibinden.com sitesinden satmıştım.yaklaşık 2 hafta önce takılmıştı ancak deneme imkanı bulunmuş.Araç dizel minübüs 2008 model 2500cc motoru var.Acaba yanlışmı hesaplıyorum %66 tasarruf sağlanmış :smiley:

berkan bey aracıma taktım .. mitsubishi L200 de 470 km yol yapan arac cihazı bagladıktan sonra 780 km yol alabildi ..aracın cekişi değişmedi ama torku arttı galiba .. rampalarda eskisinden daha iyi .. cihaz geliştirilirse eger cok daha yararlı olur cok güzel bi sistem berkan bey ...

betelguz' Alıntı:
Güven bey arkadaş canınızı sıkmış olabilir ancak internet ortamında bu tür şeyleri kafaya çok takmamak lazım.Benim sistem hakkındada birçok yerde işe yaramaz diye sayfalarca yazılar yazılıyor , hesaplar yapılıyor.Ama bunların hiçbiri benim umrumda değil.Neden çünkü ben sattığım ürünü biliyorum , ürünüme güveniyorum.Şimdiye kadar 6 araca takıldı hepside çok çok memnunlar.Bu sonuçlar benim için yeterli.Bu testi yapabilmek için sizin aracınıza özel olarak çip getirttim biliyorsunuz.Bu çip sadece aynı marka ve model başka bir araçta kullanılabilir yoksa başka bir işe yaramaz.Buda sanırım binde bir ihtimal :smiley: pek fazla bulunan bir araç değil sizinki. Bu nedenle bu testi tamamlama taraftarıyım ben.Siz ateşleme problemini çözün.Çözüldükten sonra testi yapalım.

Fuardan sonra bitirelim şu işi.

(BU KADAR.)Günaydın ekip hayrlı işler..Güven bey iyi fuarlarlar.Betelguz de gerekli bilgiler i ve ilerlemeleri aktarıyor,sağolsun.şu meseyeli laikiyle bir etseniz iyi olacak.hepinize iyi çalışmalar ve selamlar.

Betelguz Bey'e sorum olacak: hidrojen yandığında açığa çıkan ısı benzininkinden daha fazla ise aracı extra soğutmak gerekmiyor mu? Hararet seviyesi aynı mı kalıyor?
Teşekkür ederim ilginize.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,841
Kayıtlı Üye Sayımız
166,639
Kaydolan Son Üyemiz
derinb

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR