KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Her Türlü Tampon, Dodik, Get Yükseltme, Tavan Sepeti İmalatı ve Mekanik İşleri
Ayakları tabiki yapılıyor, nereye isterseniz... Malzeme konusunda inanın hiçbir bilgim yok, ben anlamıyor o işlerden ;D Ama profil demir kullanıyor, boyalı halde teslimi yapıyor, istediğiniz özel birşey varsa (benim araçta sis farlarını yukarı doğru dönen bir sistem yapmıştık mesela) onu da yapabilir...
Ynt: Her Türlü Tampon, Dodik, Get Yükseltme, Tavan Sepeti İmalatı ve Mekanik İşleri
orhun üstadım konuyu yeni gördüm telden ulasırsanız fiyat ve tasarım konusunda daha detaylı konusuruz . aracınız gayet güzelmiş bende dodge beyenirim. güzel bi calışma yaparız fiyat okadar mühiim diil görüsmek üzre
fatih usta eline sağlık. herbiri birbirinden güzel emek işi. benimde sorum çadır fiyatı olacak. özelden gönderebilirsen sevinirim. fakat renk seçimi ile birlikte. diğer soracaklarımı zaten diğer arkadaşlar sormuşlar o yüzden yormayacağım. (yönü, ölçüler, malzeme v.b.)
üzgünüm get yükseltmede 30 lastik kullanmanız sakıncalı sorun yasanır bu tarz yükseltmede aracın altını yerden uzaklastırmak icin arazide rahat etmek amaclı komple becce kit daha uygundur.