tesekkür ederim üstadımgakko' Alıntı:tebrikler güzel olmuş
Bu getlerin ölçüsü kesinlikle 3 inç değil ayrıca ön ve arkayı eşit yükseklikte yaparsanız ön şaha kalkmış gibi durur ve 3 inç yükseltmede ön difransiyel kollarının değişmesi gerekir...kuzne' Alıntı:suzuki yukseltme get sistem 3 inc
arwin' Alıntı:Bu getlerin ölçüsü kesinlikle 3 inç değil ayrıca ön ve arkayı eşit yükseklikte yaparsanız ön şaha kalkmış gibi durur ve 3 inç yükseltmede ön difransiyel kollarının değişmesi gerekir...
Kardeş burada infaz falan yok, ortaya bir resim konmuş 3 inç yükseltme diye onlar 3 inç değil demişiz , farkında bile değilsin ön arka yükseklikleriyle ilgili tiyo vermişiz, difransiyel kolları değişmeden olmaz diye eklemişiz...Sonra ustamızın işlerini beğenerek izliyoruz sen neden avukatlığa soyunuyorsun...?selimsani' Alıntı:Get sistem henüz bitmedi, difransiyel kolları yapım aşamasında, getlerin yüksekliği 6-6.5 santim dolayısıyla haklısınız Ahmet Hocam tam 3" değil, esneme yerleşme çok az farkeder heralde...
Yalnız benim anlamadığım daha yapılan işi görmeden (özellikle bu yükseltme meselesinde) bir yargısız infaz var, öyle olmaz böyle bitmez... İlginç... Keşke bu mesajlar öneri niteliğinde (mesela şöyle yapsan daha iyi olur vs.) olsa, bu siteye yakışan da bence budur... Ben Fatih Hocam'ın yaptığı bütün işleri gördüm, oldukça da iyi ve özenli yapıyor...
Ustam bu keyfe keder olan bir olay elbetteki istediğin ölçü yaparsın, kafana göre yaparsın saygı sonsuz....Yaşadığımız problemleri yansıtalım istedik. Kolay gele....kuzne' Alıntı:tesekkür ederim selim kades aslında bir önceki msjmda yukseltmede zaten acıklamada bulundum sanırım dikat etmemiş olabilir arkadasşlar yine tekrar yazayım arka dif ust yaylara takılan takozlardan sonra dif karpuzundan şaseye baglı salıncak takozuda yapılıyor ve öne bulunan iki adet ön dif baglantı kulaklarıda tabiki. illada 3 inc gibi bir takıntımızda yok bu ölcünün altı olabilir ama get yukseltmede bu ölcünün üstünü ne yaparız nede tavsiye ederiz .