Her Türlü Tampon, Dodik, Get Yükseltme, Tavan Sepeti İmalatı ve Mekanik İşleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selimsani Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 130
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 62,104
Ynt: Her Türlü Tampon, Dodik, Get Yükseltme, Tavan Sepeti İmalatı ve Mekanik İşleri

Yukarıdaki snrokelin hemen hemen aynısını zaten Fatih Hocam...

Etiketler

Ynt: Her Türlü Tampon, Dodik, Get Yükseltme, Tavan Sepeti İmalatı ve Mekanik İşleri

araç üstü çadırın devamını merakla bekliyorum..kolay gelsin başarılar..tutar mı tutmaz mı bilmem ama böyle bişey lazım orası kesin..3 kuruş maliyeti olan ürünün üzerine bi etiket yapışırıp 20 kuruşa satanlara bırakmamak lazım meydanı.saygılar

CADIR metali tamamen paslanmaz kromdur hem cellikgibi saglam

IMG_0977.jpg

Eline sağlık Kuzne ustam,hayırlı işler olsun. çadırın fiyatını öğrenebilir miyim acaba ?
saygılar..

Ynt: Her Türlü Tampon, Dodik, Tavan Sepeti İmalatı ve Mekanik İşleri

kuzne' Alıntı:
suzuki yukseltme get sistem 3 inc
Bu getlerin ölçüsü kesinlikle 3 inç değil ayrıca ön ve arkayı eşit yükseklikte yaparsanız ön şaha kalkmış gibi durur ve 3 inç yükseltmede ön difransiyel kollarının değişmesi gerekir...

arwin' Alıntı:
Bu getlerin ölçüsü kesinlikle 3 inç değil ayrıca ön ve arkayı eşit yükseklikte yaparsanız ön şaha kalkmış gibi durur ve 3 inç yükseltmede ön difransiyel kollarının değişmesi gerekir...

Get sistem henüz bitmedi, difransiyel kolları yapım aşamasında, getlerin yüksekliği 6-6.5 santim dolayısıyla haklısınız Ahmet Hocam tam 3" değil, esneme yerleşme çok az farkeder heralde...

Yalnız benim anlamadığım daha yapılan işi görmeden (özellikle bu yükseltme meselesinde) bir yargısız infaz var, öyle olmaz böyle bitmez... İlginç... Keşke bu mesajlar öneri niteliğinde (mesela şöyle yapsan daha iyi olur vs.) olsa, bu siteye yakışan da bence budur... Ben Fatih Hocam'ın yaptığı bütün işleri gördüm, oldukça da iyi ve özenli yapıyor...

tesekkür ederim selim kades aslında bir önceki msjmda yukseltmede zaten acıklamada bulundum sanırım dikat etmemiş olabilir arkadasşlar yine tekrar yazayım arka dif ust yaylara takılan takozlardan sonra dif karpuzundan şaseye baglı salıncak takozuda yapılıyor ve öne bulunan iki adet ön dif baglantı kulaklarıda tabiki. illada 3 inc gibi bir takıntımızda yok bu ölcünün altı olabilir ama get yukseltmede bu ölcünün üstünü ne yaparız nede tavsiye ederiz .

selimsani' Alıntı:
Get sistem henüz bitmedi, difransiyel kolları yapım aşamasında, getlerin yüksekliği 6-6.5 santim dolayısıyla haklısınız Ahmet Hocam tam 3" değil, esneme yerleşme çok az farkeder heralde...

Yalnız benim anlamadığım daha yapılan işi görmeden (özellikle bu yükseltme meselesinde) bir yargısız infaz var, öyle olmaz böyle bitmez... İlginç... Keşke bu mesajlar öneri niteliğinde (mesela şöyle yapsan daha iyi olur vs.) olsa, bu siteye yakışan da bence budur... Ben Fatih Hocam'ın yaptığı bütün işleri gördüm, oldukça da iyi ve özenli yapıyor...
Kardeş burada infaz falan yok, ortaya bir resim konmuş 3 inç yükseltme diye onlar 3 inç değil demişiz , farkında bile değilsin ön arka yükseklikleriyle ilgili tiyo vermişiz, difransiyel kolları değişmeden olmaz diye eklemişiz...Sonra ustamızın işlerini beğenerek izliyoruz sen neden avukatlığa soyunuyorsun...?
Ben mesajımda bırak yargısızı, infazı gerektirecek bir durum göremedim...

kuzne' Alıntı:
tesekkür ederim selim kades aslında bir önceki msjmda yukseltmede zaten acıklamada bulundum sanırım dikat etmemiş olabilir arkadasşlar yine tekrar yazayım arka dif ust yaylara takılan takozlardan sonra dif karpuzundan şaseye baglı salıncak takozuda yapılıyor ve öne bulunan iki adet ön dif baglantı kulaklarıda tabiki. illada 3 inc gibi bir takıntımızda yok bu ölcünün altı olabilir ama get yukseltmede bu ölcünün üstünü ne yaparız nede tavsiye ederiz .
Ustam bu keyfe keder olan bir olay elbetteki istediğin ölçü yaparsın, kafana göre yaparsın saygı sonsuz....Yaşadığımız problemleri yansıtalım istedik. Kolay gele....

yaptığınız işleri siteye özenli bir şekilde, yeterli açıklama ve resim ile koyarsanız, yaptığınız işin
kalitesini ve bilgi birikiminizi herkes rahatça takip edebilir, sorun yaşamazsınız.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,779
Kayıtlı Üye Sayımız
166,596
Kaydolan Son Üyemiz
Baybarss

SON KONULAR

Geri