ugurtunali
Ana Kamp
Ynt: Her Türlü Tampon, Dodik, Get Yükseltme, Tavan Sepeti İmalatı ve Mekanik İşleri
takip..
takip..
yns' Alıntı:fatih bey kolay gelsin, telefonda konuştugumuz snorkel işini takipteyim.
[/quote
] benimde programda ama yogun is trafiyımden bir turlü başlıyamadım.
temin ustunde sim sanayı DOGUŞ TORNAsisdagili61' Alıntı:Merhaba arkadaşım kolay gelsin.
Sultanbeyli'de TEM kenarında (üst geçidin yanı) ordaki sanayi demisiniz yoksa İlçe Emniyet Müdürlüğü nün yanındaki sanayiidemi?
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
Aracım ne yazıkki Ankarada ancak bu problem değil. 250 lik Doçu kuzey Iraktaki şantiyemize iş için 2.000 Km yolu göze alarak götürmüştüm. şimdide 450 km yolu zevk için seve seve gelirimkuzne' Alıntı:bayram bey ilginize tesekürler. arac istanbuldamı bir ara görüsüp tam olarak istediyınız her aksesuarı uygun fiyata yaparız .
güzel çizim olmuş.yakışırrrrr...4WD' Alıntı:Aracım ne yazıkki Ankarada ancak bu problem değil. 250 lik Doçu kuzey Iraktaki şantiyemize iş için 2.000 Km yolu göze alarak götürmüştüm. şimdide 450 km yolu zevk için seve seve gelirim
Şimdi her ne kadar benim Irakta işim bitmemiş olsada işim gereği Irakta yaşamaya devam etsemde şantiyede bana çok emek veren bu aracı aşağıdaki çizimdeki gibi toplayıp Ankaraya geldiğimde keyfini sürmek istiyorum
işte çizim bana ortalama bir fiyat çıkaracağınızı umuyorum. ilginize teşekkürler.
bayram bey bu araclara bende cok beyeniyorum . ve aracı kendi aracım gibi özenerek yapacagıma emin olabilirsiniz uzun zamandır aklımda böyle bir arac var cj mi satınca bulabilirsem alıcagım araclardan ben yarın ıtıbarıyla bir fiyat cıkarıp özelden size bildiririm .4WD' Alıntı:Aracım ne yazıkki Ankarada ancak bu problem değil. 250 lik Doçu kuzey Iraktaki şantiyemize iş için 2.000 Km yolu göze alarak götürmüştüm. şimdide 450 km yolu zevk için seve seve gelirim
Şimdi her ne kadar benim Irakta işim bitmemiş olsada işim gereği Irakta yaşamaya devam etsemde şantiyede bana çok emek veren bu aracı aşağıdaki çizimdeki gibi toplayıp Ankaraya geldiğimde keyfini sürmek istiyorum
işte çizim bana ortalama bir fiyat çıkaracağınızı umuyorum. ilginize teşekkürler.