ist anadolu yakası 05452854290theFaceFistingCyborg' Alıntı:Hangi şehirdesiniz acaba?
slm üstadım raracınızla ilgili ön calışma yapıyorum kullanmak istediyınız lastik ebatını bana yazarsanız cok yardımı olacaktheFaceFistingCyborg' Alıntı:Hangi şehirdesiniz acaba?
iyi dilekleriniz için cook tesekkür ederimderkmen' Alıntı:Ustaya selam,
İşler şimdilik emek harcandığında nelerin ortaya çıkacağını gösteriyor.
Dileğimiz fabrikasyona dönüşmesi ve bol test sonrası sorunsuz kullanıma sahip olması.
Tekrar başarılar ve tebrikler ustaya.
simurg2' Alıntı:ustam bu çalışma getle yükseltme işlemi grad vitara 2004 kasalara uylandımı acaba bize maliyet ne olur bir fiyat varmı aklınızda nede olsa suzukici olarak bilgimiz olsun
[/quo
450. 500 civarı
kuzne' Alıntı:USTAM bu yükseltme işinde verdiğiniz fiyata dahil olanlar ne montaj fiyatı dahil hariç değişmesi gereken tüm parçalar bunlarmı başka hortum falan değişmesine gerek kalıyormu birde yeriniz nerdesimurg2' Alıntı:ustam bu çalışma getle yükseltme işlemi grad vitara 2004 kasalara uylandımı acaba bize maliyet ne olur bir fiyat varmı aklınızda nede olsa suzukici olarak bilgimiz olsun
[/quo
450. 500 civarı
Hugeman' Alıntı:ustam bu çadırın daha detaylı fotoları varmıdır? ve ya istenilen ölçüde yapılabilrimi ?
kuzne' Alıntı:valla selim kardes simdiye kadar yaptıklarım hepside güzel sonuclar oldu snorkeride polyesterden yapıcam bakalım tabi önce model kalıp