Her Türlü Tampon, Dodik, Get Yükseltme, Tavan Sepeti İmalatı ve Mekanik İşleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selimsani Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 130
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 61,980
Ynt: Her Türlü Tampon, Dodik, Get Yükseltme, Tavan Sepeti İmalatı ve Mekanik İşleri

peki Gökhan hocam Mehmet Becce'nin kitini alınca her şartta garantili mi oluyor ki? mesela amortisörler zorlamayla patlayınca nasıl olacak,yenisini verecek mi? birde benim aracımda 7.5 cm getle yükseltme var,geçici olarak yaptık işin aslı,fakat yaylar ve amortisörler dışında biryere müdahale etmedik,sizce sıkıntı yaşar mıyım,defransiyel uzatma kollarını almalımıyım hemen,yoksa daha sonra komple kiti alıcam zaten.

tsk ederim, saygılar..

Etiketler
Ynt: Her Türlü Tampon, Dodik, Get Yükseltme, Tavan Sepeti İmalatı ve Mekanik İşleri

yaptıgınız yukseltmede kesınlıkle uzatma kollarını almalısınız zorlama vb kırılmaları cesıtlı kosulları ıle mehmet becce temın edıyor onu kendısıyle gorusun sonucta bende sızın gıbı kullanıcıyım ama suana adar sıkıntılı olan parcanın kolay kolay degısmedıgını yada becceden sıkayetcı musterı gormedım cunku camıa ufak ıllakı duyuurdu

merhaba kolay gelsin iyi çalışmalar,ben feroza'ma snorker istiyorum yapabilirmisiniz fiat ne olur,saygılar.

Ynt: Her Türlü Tampon, Dodik, Tavan Sepeti İmalatı ve Mekanik İşleri

kuzne' Alıntı:
suzuki yukseltme get sistem 3 inc

bumu yani sistem get 3 aga bunlar 100 lük poolyemit diye bildiğimiz sıkıştırılmış plasıkten tornada işlenmiş o kadar

cenkcc' Alıntı:
Eren get ile bilinçli yapılan yükseltme ile 30" değil 31" bile kullanabilirsin hiçbir sorun yaratmaz yıllardır kullanan dostlarım var arazide hemde hakkını vere vere yeterki bir USTA tarafından BİLİNÇLİ yapılsın.Memlekette önüne gelen off-road için ekipman üretimi yapmaya başladı işten anlamadığı halde off-road nedir amacı nedir araç ne için yükseltilir demeden kafalarına göre takoz koyup araçları yükselttiler sonrasında kırılan akslar amortisörler yan yatan araçlar ile baş başa kaldık.Dediğim gibi bilinçli bir şekilde yapılan bir get yükseltmesi işin erbabı bir usta tarafından yapılırsa yıllarca sorunsuz kullanılabilir Get en ekonomik araç yükseltme sistemidir imkanların dahilinde elbette kit bu işin olmaz ise olmazıdır ama iş maddi boyuta gelip yaslanınca get ekonomik ve kullanışlı bir çözümdür benim ilk suzukimde V6 da get kullanmıştım yıllar önce bir sıkıntı yaşamamıştım daha sonraki araçlarımda hep kit kullandım ve halende tepe tepe kullanıyorum maddi imkan varsa kit derim yok ben hevesimi alana kadar kullanıp satıcağım dersen get de uygundur..

merhaba cenk bey yerden göğe haklısınızget diyolar aracı yükseltiyorlar büyük lasik takıyorlarda şimdi yalnız ben get met demiyeyim türkçesi yükselme takozu takmak işi çözmüyor daha çok sorun çıkarıyor çünkü aracı yükselltin amma amörtüsör boyu aydı kaldığı zaman sorun bunu çözmeden amörtüsörleri koparman işten değil bunu yaptınmı amörtüsörlein bağlantı aparatlarınıda yükseltmeniz gerekir

amortisör e ek yapılarak boyu uzatılıyor merak etmeyin.

Ek yerine daha uzun amortisör kullanılmalıdır ek yapılan parçalar arazide kırılıyor zamanla

4 adet amortisörde aldınınız mı işçilik dahil
kit fiyatına gelir

Sadece arkalar için uzun olanı alsanız yeterli 2 adet çıkma bulun sağlam 50-100 tl arası fiyatı
900 euro kit X2.33 = 2097+250 işçilik=2347 tl eder toplamda kit
500 tl ye hallolur ama hadi siz 1000 tl diyin 1347 tl fark var arada
kit ile aynı paraya gelmez kısaca

Cenk bey, 80eur dif uzatma kolu aldınız 184 TL, hadi işten anlıyorsunuz diyelim 100TL yede amaortisör buldunuz 300 TL ye şimdiden ulaştınız demektir. bu durumda 500TL nin mümkün olmadığı zaten ortada.

kupa 1 inç yükseltmek için piyasada dönen fiyat 400-600 arasıyken 500 e 3 yükseltemezsiniz diyorum.
en azından istanbulda.

Ali bey siz okumuyorsunuz herhalde ben hiç bir zaman 3" get yükseltmesi yapılsın demedim en fazla 2" yada 5 cm dedim 5 cm de uzatma kollarına ihtiyaç yok

Cenk bey, bir yanlış anlaşma oldu sanırım. Ben sizin yazdıklarınızı okudum, sizde benimkileri iyi okuduysanız hep 3 yüksetme ile kiti karşılaştırdığımı görmüşünüzdür ve örnek gösterdiğiniz 31 lastikli hakan bey' in aracında 3 yükseltme+kupadan yükseltme olmalı.

arac 2 inc veya 4 cm yay takoslarıyla yükseltmede bile a.dinamiyi bozulmaya baslıyor kaster kanber acıları zorlanmaya baslıyor ve büyük lastikte dahada artış gösteriyor ve ben su mantıgı kabul edemiyorum 31 lastiyi difransiyel oranlarını deyişmeden nasıl arazi performansı yada yol performansı yakalıyo. zaten difler kapasitesi yetmez 1.6 motorun gücü ne zaten .

yakalayamaz, 30 da araba bitiyor zaten, ayna mah. lazım

takip..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR