Hayalimdeki VX 80 ime kavuştum..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hüseyin- Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 97
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,976
Ynt: Hayalimdeki VX 80 ime kavuştum..

Teyp guzel ama ses kalitesi cok kotu bunun yerine teski ilk kararinizi taksaydiniz kapilara 16 cm kadar kolon takabilirsiniz on kolonlari kapiya alabilirsiniz ceki demiri mat olsaymis daha iyiymis gazdan anlamam ama alt simiti 90 lt koydunuz dimi muafazasini en az 6 mm den yaptiysaniz sorun yok kolay gele

Etiketler

Bende kotucu olcam ama araclar sonradan ruhsatla oynanmamissa 7 koltuklu pimle cikar demiri sokmeye gerek yok ayrica araba silindirden gecer benimkide otomatik gecen hafta yaptik gecti

RedlinE' Alıntı:
Bende kotucu olcam ama araclar sonradan ruhsatla oynanmamissa 7 koltuklu pimle cikar demiri sokmeye gerek yok ayrica araba silindirden gecer benimkide otomatik gecen hafta yaptik gecti
yok tabiki 7 koltukta ilksahibi türkiye gelişte 4 işletmiş bende uğraşmamak için 4 işlesin istiyorum, tekrar gitgel sıkıntı zaten çıkaracağım diğerinide.
bu ara silindir testinden eminmisiniz 3 kere çıkardılar araba 3 kere kendini attı ,benim bildiğim 4 çeker olduğu için arkaları döndürmeye başlayınca önlerde dönüp araç kendini atıyor silindirden.

Benim araçla tüv e gittim 15 gün önce,önde vinç arkada çeki demiri,hiç biri ruhata işli değildi,adamlar arabanın etrafında dönmekten hiçbişeye bakmadan 2 yıl muayene verdiler.

Eminim ikinci muanem ikisindede geçti. vides d konumda arazi takili degil.

recep abi ayni durum ama bende ofsait bir tek domuz bari vardi bende işi şansa birakmadim. ;)

kötücü olmak nedemek ,tüm arkadaşların yorumları benim için çok önemli bu dikkate aldığınız gösterir,
iyi eleştiri kadar olumsuz eleştiride yapınki eksiklerimi hatalarımı göreyim.

teypin ses kalitesi okadar kötü değil alırken bende arkadaşa oğlum bana bunu verme ben kıl adamım haftaya geri getiririm demiştim.
hoparlörlerle berbar gayet iyi temiz ses çıkarıyor ,önceki arabamda herşeyi alpine yapmıştım arada uçurum yok ama sesi %100 yapayım ses hala çok temiz çıksın dersen kesin anfi lazım.
Birde 500 tl alet herşeyi yapıyor inan bana bir tek bulaşık yıkamıyor, e bide hırsız savar özelliğide var :smiley: daha ne olsun

500 tl ile 3000 dolar arasindaki tek fark bir kac ozellik vede kalite acikcasi bende sizin gibi uygun cihazlarla mutlu olmak isterdim. Para basan biri degilim ama genclikden gelen bir takinti bizdeki yapcak bisey yok eskiden 130 dsb den asasi kurtarmazdi en azindan onu astik Tekrar altinda eskisin kardes

Serkan bey teşekkürederim..

cüneyt bey çok sağolun..

Aykut bey çok teşekkürler..

Ömer bey çok sağolun...

İlk lpg ölçümünü yaptum.
Lpg tankını iyice bitirdikten sonra (kendi alarm verip benzine geçene kadar ) Opet'ten 100tl lik Aygaz marka gaz aldım .
birdaha bitip benzine geçene kadar 217km yol yaptı .265-75-16 At lastik ve standart ağırlıkla .90km neredeyse hiç geçilmeden kullanıldı yani km de ortalama 50 kuruş gibi yaktı.

Latikleri değiştirdim 285-75-16 COOPER DISCOVERER STT lastik ,yine opetten aldım ve ne kadar yakacağını test edeceğim ,
daha sonrada Shell den alıp deneyeceğim,bakalım farkedecekmi...

bu ara jant ve lastik aldım..

7.jpg

6.jpg

j.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.