Yükseltme kiti,şnorkel,tampon,viç.... ;D ;Dwarmaster' Alıntı:Eveeeeettt, gerçek 80 geliyor Allah kaza bela vermesin.
fissek' Alıntı:Yükseltme kiti,şnorkel,tampon,viç.... ;D ;D
Alker bey çok sağolun,Allah sizede kaza bela vermesin..alker' Alıntı:Hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin inşallah...
fissek' Alıntı:Yükseltme kiti,şnorkel,tampon,viç.... ;D ;D
teşekkür ederim çok sağolasındaisuki' Alıntı:Aracınız hayırlı uğurlu olsun
URFI GORKEY' Alıntı:Hüseyin Maaşallah ,hayallerinin götürdüğü yere kadar devam.
warmaster' Alıntı:Bütçe dahilinde beğenisine göre yapacaktır Hüseyin arkadaşımız yoksa ağlar abi o 80
cinliler de safarinin kopyasi,bence ucuz olani al,hüseyin-' Alıntı:Erkut bey sağolun ,
hafta sonu lastikleri almışken yükseltmeyide alayım dedim,
İronman buldum 2 inc olanını ,2,5inc alacam diye kafaya koymuşum aslında 1cm oynuyor fark yok ama birde kararsız kaldım vazgeçtim .okadar para vermişken 1cm önemli
Birde bişey daha soracağım safarı şnorkel 600 tl civarı galiba, çinli bir marka var 150tl ye falan geliyor acaba arada çok fark varmıdır ?
fiyati uygun bence,kendisiyle fiyati gorusursun,kitte eksik olan ,caster burclari ,soyledim onlari da getirsinler diye,bayadir gorusmedim belki gelmistir.hüseyin-' Alıntı:Altan abi fiyatı ne civarlarda,bu ara 7cm bir sıkıntı yaratırmı daha sonra ekstra bişeyleri daha değiştirmek zorunda kalmayız dimi