Hayalimdeki VX 80 ime kavuştum..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hüseyin- Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 97
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,975
Ynt: Hayalimdeki VX 80 ime kavuştum..

Burak bey iyi dilekleriniz için teşekkürederim ,gezilere mutlaka katılacağım sizlerle tanışmayı çok isterim.

Fatih bey iyşallah size daha iyileri nasip olur,çok fazlo foto yok ama iftardan sonra 2-3 tane koyacağım

İsmaıl abi teşekkür ederim ,

Onur bey teşekkür ederim ,

tumer bey teşekkür ederim,

Altan bey teşekkür ederim fotoları 10 gibi koyacağım

Erkan bey mutlaka yetiştirmeye çalışacağım,sizlerle tanışmayı çok isterim.

dumrul bey teşekkür ederim

ali bey teşekkürler

deniz bey teşekkürler

yavuz bey teşekkürler ,birazdan resim koyacağım.

umut bey teşekkürler,

vanguard teşekkürederim,diğer artabalımda böyle bir şey yoktu ama bunun kapılarını kitledimmi diye 4 defa kontrol ediyorum ;D

recep bey iyi dilekleriniz için teşekkür ederim

Etiketler

Arabayı aldığımda benim yıllık iznimede geldiği için hemen yola çıktık eşimle (normalde bakımlarını yaptırmadan uzun yola çıkmam ama nasıl olsa toyota bişey olmaz dedim ve yola çıktık) asos tarafına gittilk,orada çekilmiş fotoğraflar var ve mecburende fotolarda bende varım arabaya bakarken mecburen benide görmek zorunda kalacaksınız kusura bakmayın :smiley:.
Bu ara araba size küçük gelmesin, ben biraz uzunum onu göz ardı etmeyin :smiley:

IMG_4688.jpg

Çok güzel, aman dikkat tüp taktırıken mutlaka deneyimli, iyi bir ustaya taktırın.Tüp problemleri bana benzinli 80 inimi sattırdı.

Hüseyin kardeşim hayırlı olsun aracın aileye hoşgeldin tekerine taş değmesin mutluluğun anlaşılıyor daim olur inşallah. Tartarini konusunda Ümraniye sanayi de Yusuf Usta var KADOSAN sanayi diye geçiyor o sana yardımcı olur.

Erkut bey teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
Abi sende yusuf ustanın telefonu varmı

Yusuf OKCAN 05322569547 kendisi isoff üyesi ve Offroad hakemidir. yani bizden biri herkonudada yardımcı olur sana Tartarini ve Okcan markalarınında babasıdır. 90 lık simit tank şuan piyasa da yok sanırım. Ama belki de çıkmıştır,77 likler vradı en son ben tank buldum göbeğim çatladı yakında taktırmaya geleceğim İstanbul da yaşadığım için gün sayıyorum. Kolay gelsin.

ben de ilanlarda gormustum sanirim,cok temiz bir arac olarak gozukuyor,dogru secim ,tebrik ederim.
lpg konusunda sitede bir arkadas cok iddiali,bir gorusun derim ,eger olmazsa teleflex ve prins cok onerilen markalar,sahsen teleflex oneririm.

lpg ile ilgili link,arkadas sahsen de tanidigim birisidir,sizi yaniltmaz
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=69754.msg851788#msg851788

altay41' Alıntı:
lpg ile ilgili link,arkadas sahsen de tanidigim birisidir,sizi yaniltmaz
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=69754.msg851788#msg851788

bugün aradım ama güven beyin ayrıldığını söylediler.

warmaster' Alıntı:
Yusuf OKCAN 05322569547 kendisi isoff üyesi ve Offroad hakemidir. yani bizden biri herkonudada yardımcı olur sana Tartarini ve Okcan markalarınında babasıdır. 90 lık simit tank şuan piyasa da yok sanırım. Ama belki de çıkmıştır,77 likler vradı en son ben tank buldum göbeğim çatladı yakında taktırmaya geleceğim İstanbul da yaşadığım için gün sayıyorum. Kolay gelsin.

yusuf beyle konuştum tartarını markasını bırakmışler ,landi marka olduğunu söyledi Bu marka hakkında bilgisi olan varmı ,b

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR