Hayalimdeki VX 80 ime kavuştum..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hüseyin- Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 97
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,962

Etiketler
Ynt: Hayalimdeki VX 80 ime kavuştum..

Arkadaşlar bişey soracağım ,

Arazi vitesini H den L alınacağı zaman otomatik vitesin konumu ne olmalıdır ,oda L de mi olmalı yoksa D mi olmalı yada N mi !!!! :smiley:

hüseyin-' Alıntı:
Arkadaşlar bişey soracağım ,

Arazi vitesini H den L alınacağı zaman otomatik vitesin konumu ne olmalıdır ,oda L de mi olmalı yoksa D mi olmalı yada N mi !!!! :smiley:

Aslında motor devrini ve hızını iyice ayarlayıp, vitese de iyi hükmedebildiğin an hiç durmadan hareket halindeyken de geçiş yapabilirsin.Aksi taktirde aracı durdurup, boşa alıp arazi geçişini yapıp D ye almak en sağlıklısı.

Hüseyin bey eski sahibi ilanı hala kaldırmamış..Söylede bi zahmet kaldırıversin..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-gercek-bir-arazi-araci-54725689/detay/

mdr' Alıntı:
Hüseyin bey eski sahibi ilanı hala kaldırmamış..Söylede bi zahmet kaldırıversin..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-gercek-bir-arazi-araci-54725689/detay/

İsmail abi o benim aracın ilanı değil ,
çok benziyor ilk bakışta ben bile şaşırdım :smiley: ama ilandaki plaka TH 6175 benim plaka TH 6125...

Haklısın..
Gerçektende bu kadar benzer ya..plaka bile neredeyse aynı.. :mad:

Dünyanın en pahalı 2. el land cruiserları bizdedir herhalde. Yabancıların fiyatlarına bi ara bakmıştım, artık sinir olmamak için bakmıyorum.

ilk önce teyp ve sessistemini değiştirmeye karar verdim,
aracımın üzerinde orjinal teypi vardı,hoparlörler zaman içinde çürümüş ve patlamıştı.
ben aracımı sokakta da bıraktığım için hırsızların çok dikkatine çekmeyecek çok pahalı olmayan usb girişi olan sony yada alpine marka klasik bir şeyler almayı düşünüyordum ,
daha önce MM de tanıdığım bir arkadaşın yanına gittim ,önce hoparlörleri değiştirdik hepsini alpine marka taktık sıra teyp e gelmişti daha önce alpine kullanmıştım çok memnundum, arkadaş bana 200 daha fazla ver senin araçta yerde müsait navitec marka 6,2inc lik dokunmatik bişey verelim dedi hatta zorla verdi ,
markayı bilmediğimden birazda şüpeyle işi arkadaşa bıraktım .
Bir haftadır kullanıyorum izlenimlerim hakikaten çok iyi ,tv özelliği var dvd ve usb den film oynatıyor bir çok formatıda destekliyor,usb ve bir çok girişi var menu akıcı ve kolay.
Çok pahalı bişey almayayım ama çok şey yapsın diyorsanız ideal ,zaten bizim araçlara çok kaliteli bir ses sistemi düşünüyorsanız çok uğraşmanız lazım çünkü hoparlör yerleri çok dar ama iyi hopalörlerle makul bir ses kalitesi yakalayabilirsiniz.

IMG00181-20110806-1410.jpg

IMG00189-20110806-1708.jpg

IMG00191-20110806-1708.jpg

IMG00207-20110807-2004.jpg

IMG00208-20110807-2004.jpg

Bu hafta tabi en kritik olan tüp işinide hallettim ,
Uzun araştirmalar sonucu tartarini marka tüp takamayacağımı anladım(galiba markayı getiren disti. yurtdışı ile sıkıntı yaşamış ,marka direk ürünleri kendi getirecekmiş türkiyeye, oda 2-3 ay sürecekmiş )
sonra araştırmaya başladım prince mi taksam diye ,evet usta iyi olmalıydı ama ayna zamanda bana yakında olmalıydıki herhangi bir sıkıntıda başına ekşiyebileyim.neyse floryada Ömer usta diye birini buldum.Ben bu işlerde kısmete inanırım bazen kalbinin sesini dinleyeceksin en iyi usta -en iyi markada olsa bazen olmadımı olmaz,onun çok kıllanmadan karşıdaki adama güvenip içimde ısınırsa çok uzun düşünmemek gerektiğine inanırım bazen.
gittim ömer usta ile tanıştım eski motor ustasıymış sonradan lpg işine başlamış prince ve zavoli marka lpg takıyor ,benim gördüğüm kadarıyla temiz düzgün birisi işçiliğe ve hizmet kalitesine çok önem veriyor içimde ısındı dedim yapalım .
bana dediki prince takmayalım boşuna 1000-1500 lira fazla para verme dedi, "evet prince bu işin en iyisi ama zavoli ile arasında 1500 fark yok bizde iyi işçili yaparsak çok memnun kalacaksın dedi " iki markada benim sen ne istiyorsan onu yapalım dedi.hatta laf arasında da benim arabaya talip oldu (aslında iyi parada teklif etti ama niyetimin olmadığını söyledim)oda ben bu arabayı kendi arabam gibi yapacağım sende söz vereceksin bu arabayı satarsan ilk bana teklif edeceksin dedi.
Beraber zavoliye karar verdik, yedek lastiğin oraya arabanın altına taktiler.tank muhafazası falan güzel olmuş ,
izlenimlerimi bir ay sonra yazacağım,sıkıntı olurmu olmazmı artık kısmet göreceğiz.
fotoları ekleyeceğim..

Sonra tüv e gittim biran önce lpg yi ruhsata işliyip muyaneden geçecemki yapmam gereken usulsuz işleri hızlandırayım(film -kaplama gibi :smiley:)
Tüvdeki arakdaşlar tam bir japon askeri ama japon arabalarından anlamıyorlar.fren testine ve 7mi 5mi koltuk hikayesine beni 1 saat uğraştırdılar.
diyorumki bu arabada fren testi slindirde olmaz inatla yok yaparız diyo,olmaz diyorum biz yaparız diyo, niye olmadığını anlatıyorum anlamıyor ,zorla soktu silindire beceremeyince makineyle yapalım dedi bu sferede makineleri şarjı bozulmuş bir sürü hikaye bir fren testi 1 saat sürdü ,müdürleri falan geldi.
Geldi koltuk meselesine dövecektim elemanları ,ruhsatta 4 koltuk yazıyor bende koltuğun tekini çıkardım 6 koltuk var arabada ,eleman diyorki 7 koltuk olması lazım ağır kusur koltuğun birinide takın gelin,diyorumki elemana ruhsatta 4 yazıyor sen işle ben o arkadaki bitaneyi çıkarıp çöpe atıcam zaten ben koydum diyorum ,yok ben biliyorum bu araba 7 koltuk diyor ,diyorum sallama hayatında LC mi gördün (fren testini kastediyorum) bunlar 5 diyorum ,eleman anlamıyor .ben iyice çıldırmaya başlayınca müdür geldi artık bağır çağır halletik tek seferde de bidaha git gel olmadı.

IMG00211-20110812-1122.jpg

IMG00212-20110812-1123.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON KONULAR

Geri