Hayalimdeki VX 80 ime kavuştum..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hüseyin- Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 97
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,964
Ynt: Hayalimdeki VX 80 ime kavuştum..

hüseyin bey aracınız hayırlı olsun.
bende sizin gibi land cruiser ailesine yeni katılanlardanım.
benim araç ;land cruiser gx 80 4200 dizel manuel vites.
tabi arac da bayağı bi eksikler var.aksesuar konusunda,lastikler,jantlar.
sizin konuyu ilgiyle takip ediyorum.
sizin couper stt lastiklerden almayı düşünüyorum bayağıdır araştırdığım ve karar verdiğim lastik, kaça aldınız,neredel almamızı tavsiye edersiniz ve performansı nasıl
bilgi verirseniz sevinirim.
teşekkürler.

Etiketler

sinan bey merhaba ,
öncelikle aracınız hayırlı olsun.
ben lastikleri fatıhte offroad listikleri satan yılmaz lastikten aldım.
lastiklerden çok memnunum ,arazı ve asfalt performansı çok iyi,(tabi burada beklentiniz ve ne yapacağınız önemli )
zaten bu segmentte herkes tarafından kabul görmüş marka ve model.
yalnız ben 1 ay önce arkadaşın yerine gittiğimce bf goodrich MT sini gördüm desen yapısı çok hoşuma gitti,
oradaki arkadaşta bf goodrich mt sinin cooper mt sini daha sessiz olduğunu söyledi bence mutlaka onada bir bakın ve kıyaslayın
ama şundan emin olun bu iki marka bu segmentteki en iyi iki lastik hangisini alırsanız alın pişman olmazsınız.

Hüseyinciğim çoktandır görüşemedik nasıl gidiyor 80 maceran?

Erkut selam abi,
vallahı çok sağolasın bugün seninle konuşmamız iyi oldu desteğinle stop kargoya verildi bir sıkıntı olmaz ise yarın bende olacak,
sen olmasan dünya kadar para verecektim, sağolasın.

Ne demek Hüseyin ciğim her daim ara sıkıntı yaşama her zaman Toyota camiası yanındadır. sikinti yok :D

aslanaybars' Alıntı:
abi aracı niye satıyosun hayırdır ;)

Merhaba Fatih ,evet arabayı sattım.

yazının en başında da yazmıştım , arabayı almak için bana 1-2 yıl erkendi ev planımda vardı ,
bu ara evide aldım ama bulduğum ev biraz planlarımız üzerinde oldu mecburen arabayı sattım banka borcunu rahatlatmak için.
satalı 3-4 ay oldu o dönemde çok yazmak istemedim yanlış anlaşılmasın arabayı satmak için yazıyorum diye.

şunu çok net söyliyim çok pişmanım ama arabayı alan kişi hakikaten arabınında hakkını verecek birisi onun için kalbim ferah.

1-2 yıl sonra durumu toparladığımda almak isteyeceğim araba istinasız vx80 ama artık zor bulurum heralde.

bu aralar durumu ufaktan toparladım ufak bir bütçem var bu kışı geçirecek bişeylere bakıyorum ama bakdıkça test ettikçe daha iyi anlıyorumki vx 80 açık ara başka bir klasmanda imiş ama kısmet yapacak bişey yok .
muhtemeln 1yıl-1,5 yılsonra tekrar vx80 aramaya başladığımda bulamayacağım ve mecburen vx100 alacağız artık.

çook pişmanım ama mecburdum :(

Huseyin cigim sikinti etme ille de 80 diye 100 u bir dene asla pisman olmazsin 80 icin cok konustuk 100 icinde konusuruz ;)

Eyvallah Erkut sağolasın abi,100 ü alınca bol bol konuşuruz.

Bu ara 100 alana kadar Mercedes g serisi aldım 240gd 3 kapı.

fotoları koyarım yakında ,ufaktan test etmeye başladım:

Hayırlı olsun Hüseyin Bey. Nasılsınız? Avcılarda ben ve eşim sizin eski aracı denemiştik.Nasılsınız? Yeni aracınız hayırlı olsun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR