yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Bu gecelik de benden bu kadar,
Haydi herkese iyi geceler...
Haydi herkese iyi geceler...
29 ekimde ankara ya yaklaşık 10 yıl sonra tekrar gelme şansım oldu (midi 340 teslim alma törenleri için) istanbul gibi çok kalabalık bekliyordum şehrin dinginliği çok hoşuma gitti özlemişim ankara yı ASPAVA Lokantalarınıda unutmadıkBugün Güçlü ile Angara caddelerinde biraz turladık. Güzel bir kış gezisiydi. Güçlü artık sabahları kolayca çalışır oldu. Yarın da haftanın son günü sonrası tatil. Hadi bakalım son bir gayret...
Aspava güzeldir. Yaşasın Başkent ayazı...29 ekimde ankara ya yaklaşık 10 yıl sonra tekrar gelme şansım oldu (midi 340 teslim alma törenleri için) istanbul gibi çok kalabalık bekliyordum şehrin dinginliği çok hoşuma gitti özlemişim ankara yı ASPAVA Lokantalarınıda unutmadık
Karavanfest ne zaman yücel hocamMini kampervan olarak Güçlü'ye epey alıştım. Bakalım Şubat tatilinde inşallah paramız olursa bir yerlere kaçarız belki. Afyon'daki karavanfestte seçenekler arasında...
Yanlız Afyonkarahisar soğuğu Ankara'yı ikiye katlarKaravanfest ne zaman yücel hocam
Müsait olursam gelirim,bana yakınmış
21/23 Ocak'ta... Katılmayı düşünüyorum.Karavanfest ne zaman yücel hocam
Müsait olursam gelirim,bana yakınmış
Eberpacherim ve Fanlı ısıtıcıma sağlık.Yanlız Afyonkarahisar soğuğu Ankara'yı ikiye katlar
Günaydın, aküyu genelde kullanıcıların yanlış kullanımı bozar.Bu sabah da Konya yolu Shell'e geldim. Hava buz gibi. Akü 11 volt gösteriyordu bu nedenle vebastoyu açmam ve kapatmam bir oldu. Şimdi arabayı çalıştırdım. Kalorifer ile ısınıyorum. Bence bu aküye iyi diyen ustalarda bir hata var.