Güçlü Ve Pirikamp Ile Yollarda (ve Kamplarda) 2021...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,442
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 355,036

Etiketler
Arkadaşlar,
Güçlü Mikrocamper oldu. Tuvalet ve mutfak tertibatı yapmadım. Sadece Opetlerde bazı dinlenme tesislerinde ve bazı kampinglerde kullanacağım. Yeterli gelmesini umuyorum. Artık bundan da ötesi ancak bi Transportera geçmek olabilir...

Bütün gece rolantide çalıştırsam ne yakar acaba araba?
Yücel bey motoru uzun süre rolantide çalıştırmak motorun sağlığı açısından cok uygun olmayabilir. Ancak cadırda aldığınız ısınma önlemleri bence pekala burada iş görür. Kaldıkı bu konuda oldukça tecrübelisiniz bana göre. Hayırlı olsun

Gelelim Maliyetlere,
Bugün yaptığımız işler:
Sabit yatak 250TL.
Perdeler 300TL.
Kullandığımız diğer malzeme:
Hepsiburadadan alınmış katlanır sünger yatak.
Çift kişilik kışlık tulum.

Yatağı Kızılcahamam'da sanayiideki marangoz ve dekorasyoncuya yaptırdım arkadaşlar. 120TL yakıt koydum yakıtın yarısı duruyor onu maliyetten saymıyorum bile.
İşin yapılışı beni hoşnut etti.
Yaptırmak isteyene tavsiye ederim.

Arkadaşlar,
Kamplı gezi tarzımı biraz değiştireceğim ancak karavanımı değiştirmeyi hiç düşünmüyorum. Bir yere gidip on gün kamp yerinde kalacaksanız hala daha çekme karavan sizi en rahat ettirecek araçtır. (Bence)
Mikro Camper ile daha çok bir gece veya iki gece benzin istasyonu gibi yerlerde konaklayacağım düşünceme göre. İki tarzı birbiriyle kıyaslamamak lazım çünkü benim gerçek çekme karavanımda düdklü tencereme bile yer var. :smiley: Ama onunla da haftasonu kaçamakları eziyetli olabiliyor.

Yücel hocam bu ikili koltuk üstüne gelen bölümü dört menteşeyle katlamalı yapıp, istenildiği zaman yatağa dönüştürebilirsiniz, normal koltuk düzeninde seyahat eder hem de olası polis çevirmelerinde dikkat çekmez diye düşünüyorum
Bana o menteşe dayanmazdı. Ben de sabit yaptırdım. Böylesi çok daha sağlam. Normal koltuk altta olduğu için polisin bir şey diyeceğini çok sanmıyorum. Hatta belki muayeneden bile geçebilir gibime geliyor....
Tahta olarak çok sağlam 20 yada 25 mm MDF kullandık ve menteşeli yapmadık sağlam olsun diye... Benim gibi bir adamı taşıyacak... Metal iskeleti olsaydı olurdu. Ama o da ayrı bir iş, ayrı meşakat. Bakalım şimdilik böyle kullanalımda şartlar ne gösterir bakarız. Polis bir şey derse katlananından yaptırırız. (Çelik)

Şu anda polis bu tip ayrıntılara pek bakmıyor. Ama muayenede sıkıntı olur çünkü tüm koltukların emniyet kemeri kilitlerini kontrol ediyorlar bu şekilde kontrol etme şansları yok.

IMG_20211006_212255.jpg

Online suluboya kursu, Hafta 5...

Bu gecelik de benden bu kadar,
Bütün sevgi kırıntılarım,
Kampçı dostlara gelsin...
Kolay değil bunca yıl ateşin başında,
Özgür ve hür olarak bulunabilmek.
Çok şükür bana nasip oldu.
Şükran.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR