Güçlü Ve Pirikamp Ile Yollarda (ve Kamplarda) 2021...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,442
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 355,036

Etiketler
IMG_20211006_085643.jpg

Kızılcahamam. Güçlü'nün yatağı yapılıyor.

Üç kişilik oturma imkanımız duruyor. Yatağımız sabit. Altında da depolama alanları var. Güzel oldu. Hem de çok sağlam. Artık benim de Güçlü'm bir motokaravan oldu.

Bundan sonra gezilerimi arabamda uyuyarak yapmaya karar verdim. Şimdiye kadar bu seçeneği pek kullanmıyordum. Ama bundan böyle kullanacağım. Güçlü'ye eberpacher D2 taktıracağım. Arabanın orjinal 60 Amper aküsünden besleyeceğim. Gece boyunca arada aracımı çalıştırarak araç kampçılığı yapmayı planlıyorum. Gezilerimde Opet'lerde konaklamayı düşünüyorum. Böylece tuvalet problemi de çözülmüş olacak. Arabanın standart oturma düzeninde bir değişiklik yapmayı ise düşünmüyorum. Karavan almaya gerçekten gücüm yetmediği gibi sürekli büyük araç da kullanamayacağım. Güçlü'mün bana gereken konaklama imkanlarını sunabilmesini diliyorum.

Mantıklı bir karar ve böyle daha pratik ve özgür olacaksınız,
size birde tavan havalandırması lazım

Karavanda var diye hatırlıyorum, demonte bir şekilde kullanılabilir mi acaba? Hangisinde lazımsa ona takarsınız.
Karavandaki olmaz o, oraya lazım. Sökmesi takması kolay bir şey değil. Bu araca yeni taktırırsak olur ama maliyeti epey yükselmiş. Herhalde dolarla birlikte fırladı. Olsa çok rahat olurdu ama yokluğunda da yaşamak mümkün pekala...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR