yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Yatağa çıkışlar yan kapılardan eşiğe basarak olabilir.
Hocam yatak genişliği ne kadar düşünüyorsunuz? Bence fotoda görünen ikili koltuğun hizasında yapsanız yeterli olur, tekli koltuğuda yatırınca oradaki boşluk hareket alanı sağlar. İnip çıkarken rahat edersiniz.Ekli dosyayı görüntüle 637662
Kızılcahamam. Güçlü'nün yatağı yapılıyor.
Sizde zaten öyle yapmışsınız alttaki fotoyu görmedim. Yazmakta acele etmişim
Bundan sonra gezilerimi arabamda uyuyarak yapmaya karar verdim. Şimdiye kadar bu seçeneği pek kullanmıyordum. Ama bundan böyle kullanacağım. Güçlü'ye eberpacher D2 taktıracağım. Arabanın orjinal 60 Amper aküsünden besleyeceğim. Gece boyunca arada aracımı çalıştırarak araç kampçılığı yapmayı planlıyorum. Gezilerimde Opet'lerde konaklamayı düşünüyorum. Böylece tuvalet problemi de çözülmüş olacak. Arabanın standart oturma düzeninde bir değişiklik yapmayı ise düşünmüyorum. Karavan almaya gerçekten gücüm yetmediği gibi sürekli büyük araç da kullanamayacağım. Güçlü'mün bana gereken konaklama imkanlarını sunabilmesini diliyorum.
Teşekkürler. Tavan şimdilik böyle kalıyor.Mantıklı bir karar ve böyle daha pratik ve özgür olacaksınız,
size birde tavan havalandırması lazım
Eberpacher taktırmaktan şimdilik vazgeçtim. Kışlık tulumla idare edeceğim. Ve de arabanın standart kaloriferiyle...
Karavandaki olmaz o, oraya lazım. Sökmesi takması kolay bir şey değil. Bu araca yeni taktırırsak olur ama maliyeti epey yükselmiş. Herhalde dolarla birlikte fırladı. Olsa çok rahat olurdu ama yokluğunda da yaşamak mümkün pekala...Karavanda var diye hatırlıyorum, demonte bir şekilde kullanılabilir mi acaba? Hangisinde lazımsa ona takarsınız.