yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
İstediğimi olurum dilediğim gibi de yaşarım. Hiçkimse de hayatıma karışamaz. Sıkıyorsa karışsınlar hadi... Onlar sadece siz çaresizken saldırırlar. İnsan değil O çocuğu olanlar onlar...
Bundan sonra gezilerimi arabamda uyuyarak yapmaya karar verdim. Şimdiye kadar bu seçeneği pek kullanmıyordum. Ama bundan böyle kullanacağım. Güçlü'ye eberpacher D2 taktıracağım. Arabanın orjinal 60 Amper aküsünden besleyeceğim. Gece boyunca arada aracımı çalıştırarak araç kampçılığı yapmayı planlıyorum. Gezilerimde Opet'lerde konaklamayı düşünüyorum. Böylece tuvalet problemi de çözülmüş olacak. Arabanın standart oturma düzeninde bir değişiklik yapmayı ise düşünmüyorum. Karavan almaya gerçekten gücüm yetmediği gibi sürekli büyük araç da kullanamayacağım. Güçlü'mün bana gereken konaklama imkanlarını sunabilmesini diliyorum.
Benim pandizot için iki kademe var, birinci kadame koltuklar yattığında, koltuklara sıfır oluyor, ben onu kullanıyorum. İkinci kademe neredeyse cam hizasında yatak olarak kullanmak çok rahat olmaz haraket kabiliyetini azaltır. İnip çıkmayı zorlaştırır.Ben arkaya panzot yüksekliğinden sabit bir platform yaptırmayı planlıyorum. Yüksek, sağlam, sabit bir platform olacak. Koltuklar yatar şekilde altta kalacak. Arka bagaj yine kullanılabilir olacak.