Güçlü Ve Pirikamp Ile Yollarda (ve Kamplarda) 2021...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,442
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 355,036
İstediğimi olurum dilediğim gibi de yaşarım. Hiçkimse de hayatıma karışamaz. Sıkıyorsa karışsınlar hadi... Onlar sadece siz çaresizken saldırırlar. İnsan değil O çocuğu olanlar onlar...

Etiketler

Kendime güveniyor ve kendimi seviyorum. Benden başka kendim yok. Yaşamayı seviyorum. Anlamsız sınırlar ve yasaklar beni bağlayamaz. İyi yaptığım şeyleri geçmişte çok iyi yaptım ve bunları geleceğe de taşıyacağım. Bana keyif veren hemen her şeye açığım. Karavancılık ve kampçılık benim vazgeçilmezlerim. İyi bir hayat yaşadığımı düşünüyorum. Yapabildiğim hiçbir şeyi arkaya bırakmadım. Bence ben böyle yaşamalıyım. Yalnız ve özgür...

Bu gecelik de benden bu kadar, Yarın öğrencilerim beni zinde, aklı başında ve güleryüzlü görmek ister. Bunların olabilmesi için şimdi uyumalıyım. İyi geceler Dünya!...

Bundan sonra gezilerimi arabamda uyuyarak yapmaya karar verdim. Şimdiye kadar bu seçeneği pek kullanmıyordum. Ama bundan böyle kullanacağım. Güçlü'ye eberpacher D2 taktıracağım. Arabanın orjinal 60 Amper aküsünden besleyeceğim. Gece boyunca arada aracımı çalıştırarak araç kampçılığı yapmayı planlıyorum. Gezilerimde Opet'lerde konaklamayı düşünüyorum. Böylece tuvalet problemi de çözülmüş olacak. Arabanın standart oturma düzeninde bir değişiklik yapmayı ise düşünmüyorum. Karavan almaya gerçekten gücüm yetmediği gibi sürekli büyük araç da kullanamayacağım. Güçlü'mün bana gereken konaklama imkanlarını sunabilmesini diliyorum.

Bundan sonra gezilerimi arabamda uyuyarak yapmaya karar verdim. Şimdiye kadar bu seçeneği pek kullanmıyordum. Ama bundan böyle kullanacağım. Güçlü'ye eberpacher D2 taktıracağım. Arabanın orjinal 60 Amper aküsünden besleyeceğim. Gece boyunca arada aracımı çalıştırarak araç kampçılığı yapmayı planlıyorum. Gezilerimde Opet'lerde konaklamayı düşünüyorum. Böylece tuvalet problemi de çözülmüş olacak. Arabanın standart oturma düzeninde bir değişiklik yapmayı ise düşünmüyorum. Karavan almaya gerçekten gücüm yetmediği gibi sürekli büyük araç da kullanamayacağım. Güçlü'mün bana gereken konaklama imkanlarını sunabilmesini diliyorum.

Doğru karar hocam.
Ben yıllardır doblo ile idare ediyorum, hele tek veya iki kişi olursam çadır kurmuyorum.
Arka koltukların sırt dayama kısmını öne yatırıp bagajada koltukların yüksekliğine denk gelecek şakilde bir bir mdf koyuyorum gayet rahat bir yatak oluyor. Tek olursam arkadaki üçlü koltuğun ikisini yatırıyorum oturup kalkmaya daha rahat bir alan oluyor. Tavsiye ederim.
Hem gittiğin yerde fazla iş çıkmıyor, yerleşip toplanmak kolay oluyor.

Ben arkaya panzot yüksekliğinden sabit bir platform yaptırmayı planlıyorum. Yüksek, sağlam, sabit bir platform olacak. Koltuklar yatar şekilde altta kalacak. Arka bagaj yine kullanılabilir olacak.

Ben arkaya panzot yüksekliğinden sabit bir platform yaptırmayı planlıyorum. Yüksek, sağlam, sabit bir platform olacak. Koltuklar yatar şekilde altta kalacak. Arka bagaj yine kullanılabilir olacak.
Benim pandizot için iki kademe var, birinci kadame koltuklar yattığında, koltuklara sıfır oluyor, ben onu kullanıyorum. İkinci kademe neredeyse cam hizasında yatak olarak kullanmak çok rahat olmaz haraket kabiliyetini azaltır. İnip çıkmayı zorlaştırır.

Ben bagajın da kullanılabilir işe yarar kalması için yatağın platformunu cam hizasında yaptırmayı düşünmüştüm. Benim Güçlü yüksek tavan ve yukarda yine de epey boşluk kalıyor rahatça oturulabilecek kadar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR