aslan28
Dağ Bayır Demedim Dolandım Durdum.
Ne güzel hocam imredndim şimdi.Eğer köylülerden varsa süt,yoğurt,terayağ gibi alışveriş imkanıda varsa tadından yenmez vallahi
Sağolun... Ufak tefek alışveriş imkanları var tabii. Bazı öğrencilerimin koyunları var. Derste anlatıyorlar. Burası gerçek bir köy.Ne güzel hocam imredndim şimdi.Eğer köylülerden varsa süt,yoğurt,terayağ gibi alışveriş imkanıda varsa tadından yenmez vallahi
Göreceğim muhtarı da.Hocam, Muhtar'a da bir gözükün. Halini hatırını sorun bence.
Hocam öncelikle kendini işine ver. Sonrasında dünya , tek bir kişiye özlem duyarak anı kaçıracak kadar değersiz değil, aksine zaman daha değerli, giderek yaşlanıyoruz ve enerjimiz giderek tükeniyor. Dünya yalnız yaşamak için uygun bir yer değil.Ekli dosyayı görüntüle 636733
Karavanda...
Yanıma gelmeyin diyorsun yani
Hocam öncelikle kendini işine ver. Sonrasında dünya , tek bir kişiye özlem duyarak anı kaçıracak kadar değersiz değil, aksine zaman daha değerli, giderek yaşlanıyoruz ve enerjimiz giderek tükeniyor. Dünya yalnız yaşamak için uygun bir yer değil.
Eminim seni anlayan , kültürüne değer veren, seninle yaşamı paylaşmak isteyen birisini bulacaksın, bunun için öncelikle yaşama 4 el ile sarılman, kendine bakman , sonuç aldığında kendine güvenmen ve hayatı sevmen gerekiyor.
Eminim sen bunları zaten biliyorsun ama senin motivasyona ihtiyacın var. Bu motivasyonu sen yaratacaksın.
Emin ol herkes hayatının bir döneminde bunalıma giriyor. Ve aşıyor kimi kısa sürede kimi uzun. Bu zaman , insanın yapısıyla alakalı.
Ben kendi hayatımda yapmam dediğim bir çok şeyi yaptım. Hayat insana öğretiyor. İnsanlığında, hayvanlığında ne demek olduğunu öğrendim. İkisinin arasında bir şeyim. Mümkün olduğunca insan olmaya çalışıyorum.
Kimse etrafında üzgün , üzüntülü kasvetli, sadece üzüntüsünü paylaşan insan görmek istemiyor, herkes mutluluk saçan , neşesini paylaşan, kendine güvenen SAHİPLENEN. Yaptığı işte başarılı etrafına güven veren. İnsan görmek istiyor.
Bir öğretmene akıl öğretmek bana düşmez yalnız 2+2=5 EDER.
Nasıl olur ? Sesini Duyar gibiyim.
+1 Sinerjiden gelir.
Ekip çalışmasındaki uyum verimin aşırı yükselmesine yol açar. Ve insanlar neredeyse 2 kişilik iş yapmaya başlar.
Sende kendini bir ekip çalışmasındaymış gibi yöneteceksin. Kendine söz geçireceksin. Hayata tutunacaksın.
Her zaman bir hedefin olsun. Bu senin hayatı nasıl yaşamak istediğin ile alakalı.
İnan ,inandıkça,inandığın yolda inat ettikçe başarıya ulaşacaksın.
Başına gelen her neyse bu yaşına kadar inan ilk sen değilsin. Bu yüzden Amerikayı baştan keşfetmene gerek te yok.
Üzülmenede, Kötülükler sen kötüsün diye seni bulmadı.
Dünyada zaten vardılar ve her insanın başına geliyor.
Sen nefsine hakim oldukça istediğin herşeyi yaparsın.
Sadece kendine inan ve inandığın yolda yürü herşeyi başardığını göreceksin.
Sevgi ve Saygılarımla
Sayın Abim.
Yanıma gelmeyin diyorsun yani
Evet.Günaydın Hocam sizin okul köy okulu olduğu için haftada 5 gün değil mi?