Bu akşam karavanım Pirikamp'tayım sert bir fırtına atlattım. Bütün gecenin böyle olacağından korktum bir ara ama sanıyorum bu fırtına da diğerleri gibi geldi ve geçti. Karavanımdayım, burası benim kendimi en mutlu hissettiğim yerlerden biri. Dolayısıyla iyiyim. Ernest HEMİNGWAY Güneş de Doğar'a başladım. Şimdilik Paris sokaklarında tıngır mıngır geziyoruz bakalım. (Gerçekte ankara'nın bir bozkır köyünde karavanımızın içindeyiz.
İşte böyle arkadaşlar. Biz sevgiyi çoğaltmaya çalışanlar ekibindeniz. Nefreti çoğaltmaya çalışanların yaptığı işler bizi ilgilendirmez. Biz gittiğimiz olduğumuz her yerde saf sevgimiz için olduk. Sevgiyi çoğaltmaya çalışmak daha mantıklı bir yaklaşım arkadaşlar. Bu yaklaşımda olanlar bizler kötü hiçkimseyi tanımıyoruz. Sevgili gençler hayat nefret etmek için çok kısa. Bu yüzden dedikodudan uzak durun. Herkesden sevgi ile bahsedin. Dünya sizin için bir çiçek bahçesi olsun. Bunu yapmanız mümkün. Deneyin.
Şimdi kendime bir kahve alıp Hemingway'in dolaştıracağı yerlerde dolanmaya devam...