Güçlü Ve Pirikamp Ile Yollarda (ve Kamplarda) 2021...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,442
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 359,292

Etiketler

Arkadaşlar,
Bazı insanlar beyinsiz yaşıyorlar ve bunların akılları başka bir yerlerinde oluyor. Birtakım meselelerde bu insanların beyinsizlikleri ön plana çıkıyor ve arkadan, artniyet çalışmaya başlıyor. Siz ne söyleseniz böylesine laf anlatamaz. Siz de başa çıkamazsınız. Bunların tek çaresi kendi haline bırakıp Allaha havale etmekten geçiyor. Çünkü insan gibi açıklama yapmaya çalıştığınızda onu da yanlış yöne çekiyorlar bu insanlar...
O zaman Öyle olsun dedim...
Onlar da beni öyle bilsinler...
Ne olacak ki?
Napaydım?
Katil mi olayım?
Bu değmezler için...

Şimdiye kadar aynen devam ettiğim gibi,
Kampçılık hayatıma devam ediyorum.
Ve hem arkadaşlarımla ve de hem henüz tanımadığım insanlarla
kamplarda karşılaşmaya devam edeceğim.
Benim bütün donanımım bu iş üzerine.
Birtakım insanlar tarafında şiddetle aşağılanmasına rağmen,
kampçılığa olan gönül bağımı hiç kaybetmedim.
Son nefesime kadar buralardayım.
Bizz hepp gezenbilirciyizzzz...

Sonuççç:
1-Beni isteyen istediği gibi bilebilir, hiç sıkıntı yok.
2-Art niyet sahibine aittir.
3-Sevdiğim şeyleri yapmaktan asla vazgeçmedim.
4-Bir ben var benden içeru.
5-Sevgiyi arttırmak engellerin tek çaresi.
6-Sevelim sevilelim Dünya kimseye kalmaz.

Ciao Bella'nın da yeni düzenlemesini yapmışlar, Çalıp durur radyolarda beni benden eder...

Çocuğun birtanesi kampta ateş başında bunu devrimci şarkı diye bana çalmamıştı.

Oysa ben kampta Ciao Bella dinlemeyi pek severim.

İnsanlar ne kadar basit şeylere takılıyor.

Anlamak zor.

IMG_20211214_122156.jpg

Bugün öğle yemeğimi Ulaşan'da yedim. Izgaralar konusunda Ulaşan mutfağını başarılı buluyorum. Fiyatlar ortalama. Ulaşan'a geldiğinizde her saatte alakart restorandan faydalanabilir, Dilerseniz ben gibi hususi yemek yemeğe bile gidebilirsiniz.
IMG_20211214_124917_711.jpg

Ulaşan'ın restoran manzarası da son derece güzeldir. Aralık ayında yağmur yağarken bile...

Ama Ulaşan'da en çok sevdiğim şey gördüğüm ilgi alaka ve saygıdır. Kendisi dört yıldızlı ama insanlığı on numara bir yerdir Ulaşan.

Ankara'ya gelirseniz mutlaka uğrayıp burada kalmanızı öneririm.

Dezavantajı kamp yerindeki tuvaletler kışın buz gibi.

Evdeki rezervuar arızalanmıştı. Şırıl şırıl içine azıcık akıtıyordu. Tesisatçı çağırdım 250 lira fiyat olur dedi ben de biraz idare edeyim dedim. Musluktan kapatarak işi olduğunda açarak kullandım ama çok unuttuğum zamanlar da olmuştur. İşte o zamanlarda o küçücük akıntı damlaya damlaya göl olur derler ya, tam 8 metreküp boş yere su akmış bir ayda. Tabii fatura da iyice kabarmış. Diyeceğim o ki sifon deyip geçmeyin...

Evdeki rezervuar arızalanmıştı. Şırıl şırıl içine azıcık akıtıyordu. Tesisatçı çağırdım 250 lira fiyat olur dedi ben de biraz idare edeyim dedim. Musluktan kapatarak işi olduğunda açarak kullandım ama çok unuttuğum zamanlar da olmuştur. İşte o zamanlarda o küçücük akıntı damlaya damlaya göl olur derler ya, tam 8 metreküp boş yere su akmış bir ayda. Tabii fatura da iyice kabarmış. Diyeceğim o ki sifon deyip geçmeyin...
Yucel bey youtub da arastırsanız rezervuar su kacırıyor dıye bır suru vıdeo cıkıyor belkı elınızden gelır tamır edersınız basıt olabılır.

Evler eski bir şeyi yapacam derken başka bir şeyi bozup büyük bela açıyorsun. Benim başıma geldi duvarda çeşme kırdım. Duvar kırılmak zorunda kaldı. Ondan beridir hep usta çağırıyorum. Ücretini verip gönderiyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,783
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

SON KONULAR

Geri