yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Evimi süpürdüm. Bir de yemeciğimi yapayım şimdi. Ohh!... Evde Pazar keyfisi...
perdelikler güzel olmuş güçlüye güle gülekullanın
hocam günaydın bir yazında güçlüyü ilk aldığında sanırım akaryakıt diğer 1,5 benzinli aracına göre daha fazla yaktığını yazmışsın bunu biraz açarmısın 1,5 benzinli daha mı az harcıyordunEkli dosyayı görüntüle 638107
Bizim kampçılık anlayışımız bir aracın içerisinde yatmakla sınırlı değil arkadaşlar. Biz kampçılığı daha geniş bir aile olarak görüyoruz. Ve kamp yapmakta kullanılan araçlar 7'den 77'ye kadar çok değişkenlikler gösterebilir. Ama kampçılık bu araçlarla yapılan edimlerin tümünü kapsar. Bana göre şehir şehir gezip kampdışı konaklamak da, bir kampa gidip 10 gün tatil yapmak da bir kampçılık edimidir. Bizim görüşümüz değişik zevkleri olan kampçıları birbirinden ayırmaz, birini ötekine yeğ tutmaz. Herkese eşit ve iyi yaklaşır.
2017'de katıldığım Türkiye Kamp Karavan Derneği'ndeki arkadaşlarımla da bu anlayışı paylaştığımı sevinerek gördüm. Ve Dernekteki arkadaşlarım aynı zamanda benim yol arkadaşlarım da oldular. Artık demokratik mücadelemi derneğimdeki görevlerde vs. derneğimin çatısı altında da sürdüreceğim.
Teşekkürler. Perdeler önemli.perdelikler güzel olmuş güçlüye güle gülekullanın