yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Bu gecelik de benden bu kadar,
Herkese iyi geceler...
Herkese iyi geceler...
Yucel bey rezervuarın kapağını açın iç takımın fotosunu çekin bir kaç açıdan sonra her hangi bir semt hırdavatçısından iç takımı yada sadece contayı alabilirsiniz biraz uğraştırır bu rezervuar iç takımları biraz birbirine bağlı mafsallı sistemler ama uğraşırsanız olur diye düşünüyorum olmaz ise o zaman elemanı çağırır malzeme benden el emeği senden dersin o arkadaş güzel fiat vermiş ama para kimdeEvler eski bir şeyi yapacam derken başka bir şeyi bozup büyük bela açıyorsun. Benim başıma geldi duvarda çeşme kırdım. Duvar kırılmak zorunda kaldı. Ondan beridir hep usta çağırıyorum. Ücretini verip gönderiyorum.
hocam günaydın gününü güzel geçsinİyi geceler arkadaşlar,
Tabii burada kimse varsa...
Tatlı rüyalar herkese...
Yok. Arkadaşlar genelde bayan bizde... Bu konuya hiç ilgileri yok.Hocam karavanınızı diğer öğretmen arkadaşlar merak etmiyormu? Yoksa onların böyle güzel bir hobileri yokmu bir öğlen arası beraber karavanınızda yemek yiyip bir kahve içseniz
Benim taktırdığım zamanki fiyat 4900TL idi. Ancak pahalılanmış olacağını düşünüyorum. Çünkü epey oldu. Vebasto çok önemli bir rahatlık veriyor, Hava koşıullarını ve mevsim etkisini artık önemsemeden kamp yapabiliyorsunuz. Vebastonun gördüğü işin araç kaloriferiyle görülmesi hem pahalı hem de pek mümkün değil. Belki Akdeniz ve Ege'de vebastosuz idare edilir mi, Bilemiyorum. Tulum yardımıyla biraz konfordan ödün vererek olabilir. Ama İç Anadolu şartlarında gerekli. Vebasto verdiği konforun yanısıra 220'ye ihtiyacı da hemen hemen ortadan kaldırıyor. Çok önemli bir özgürlük sunuyor.Merhaba, yaz gezilerinden dolayı sizi takip edememişim taaa 90 lı sayfalarda kalmışım. Bugün yazılarınızı okumaya devam ettim, güçlüye vebasto taktırmışsınız güle güle kullanın ama hiç fiyatlardan bahsetmemişsiniz. Bende arabama 2 yıldır taktırmayı düşünüyorum ama fiyatların artmasından dolayı birazda gerek varmı yokmu düşüncesiyle bir türlü taktıramadım.