Güçlü Ve Pirikamp Ile Yollarda (ve Kamplarda) 2021...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,442
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 355,117
Geçen gün haberlerde, cayma bedeli alınmaması ile ilgili bir mahkeme kararı çıktı diye izlemiştim. Müşteri temsilcisi ile bir görüşün isterseniz.
Turkcell'i aradım 90 lira ana üyelik için 35 lira da yan hizmetlerin cayma bedeli olacağını söylüyorlar. Ben de taahüt bitene kadar bekleyeceğim. Ocak'ta bitecek... Boşu boşuna havaya para vermek oluyor bu cayma bedelleri.

Etiketler
Bu kış bir Ankara kültür gezisi yapmayı planlıyorum. Müzeler, sergiler falan. Karavanımla gelip Ulaşan'da kalmayı düşünüyorum. Karavanı ve aracımı orada bıraksam merkeze toplu taşıma imkanları yeterli mi? EGO otobüsü oradan geçiyor mu? Çok aktarma olur mu? Saat aralıkları çok seyrek midir? Son otobüs kaçtadır? Bir bilginiz var mı hocam? Önerir misiniz?

Ego otobüs ulaşana iki km kadar uzaktan kalkıyor. Ego otobüslerinin son durağı orası. Oradan her yere Ego ile gidebilirsiniz. Ulaşan'ın önünden de Gölbaşı'na kadar çeşitli otobüsler geçiyor ama bunlar köy otobüsleri saatleri değişebilir.

Yani bu iki km uzaktaki otobüs kalkış yerine arabayla giderseniz oradan kızılay'a tek otobüsle gidebilirsiniz. Ancak şunu söylemeliyim ki buralarda bilet bulmanız oldukça güç olur.
Üniversitelerin kampüslerinin toplu olarak bulunduğu mevkii ulaşana üç km mesafede ve tüm ucuzluk zincirleri orada var. Ayrı bir konu ama aklıma gelmişken belirteyim.
Ayrıca ulaşan'ın restoranı ve barından yararlanabilir ücreti mukabili ekmek de satın alabilirsiniz.
Ulaşan'ın Gölbaşı Merkeze üç km uzakta olduğu söyleniyor. Gölbaşı merkezde dolmuşlar da var.

Arkadaşlar,
Son bir ayda Ulaşan'da kamp yaptım.
Haftaiçleri oradaydım çok da mutluydum ama soğuklar başladı.
Ankara'nın soğuğu çivi gibi.
Ulaşan'da tuvaletlerde ısıtıcı kalorifer yok. Sular buzz gibi akıyor.
İnsan bir diş fırçalayana kadar takır takır titriyor valla.
Velhasılı bu sürekli karavan işi olmuyor.
Ben de karavanıma uygun bir otopark buldum.
Pazartesiden itibaren karavanım Pirikampı
Bilkent kavşağı diyanetin altındaki
Kapalı otoparka alacağım.
Ve kendim de tam zamanlı ev hayatına geçiş yapacağım.
Bulduğum otoparkla ilgili bilgi paylaşımı için:

Sonuçta evime geliyorum, Evimde de canım sıkılıyor ve canım karavanda olmak istiyor. Sular da donsa, soğuk ta olsa gönlümden karavan geçiyor. Bu nedenle karavanı Ulaşan'da tutmaya devam edeceğim ve kışa rağmen karavanımda kamp yapmaktan vazgeçmeyeceğim.

Bugün sabahtan Güçlü'nün egzos emisyon testini hallettik. Sabahları zor çalışma problemi için ustamıza başvuracağız sonra da muayeneye girecek Güçlü. Bu boşlukta işte bu işlerle uğraşacağız...

Çıkacak olan cezaya rağmen hattımı değiştirdim, Vodafone'a geçtim. 12 GB'lık tarifeye geçtim şimdilik. İhtiyacım olursa üst tariflere de geçeceğim.

Son düzenleme:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR