Grand Cherokee 3.0 Crd Nasıldır , Alınırmı , Değermi ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dlgr007 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 293
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 203,199
evet o gerçekten farklı bir olay amaaa, virajlı yollar ya da ani şerit değiştirmeler tehlikeli bir hal alıyor.
bu sebepten ötürü WK nın sistemi çok çok emniyetli.
geçen ay Kütahya da ana yolda 110 civarı giderken önüme köpek çıktı, istemsiz bir şekilde refleks ile direksiyonu kırdım, Allah'a şükür sorunsuz bir şekilde yoluma hiç sapmadan devam ettim.
bu manevrayı WJ de aynı hızda yapmış olsam sonuçları çok çok farklı olabilirdi.

ama arazi yollarında ve şehir içi yavaş kullanılacak ise kesinlikle orijinal halini tercih ederim bende.
tabii ki WK nın güvenliği WJye göre çok üst seviyede.. ama dediğin gibi arar mıyım o beşik gibi sallanmayı yolda bilemedim şimdi.. =)

Etiketler
şehirler arası yolda aramazsınız. ancak bozuk yolları olan şehirlerde yaşıyorsanız, düşük süratlerde WK eziyet gibi gelir sonrasında.

şehirler arası yolda aramazsınız. ancak bozuk yolları olan şehirlerde yaşıyorsanız, düşük süratlerde WK eziyet gibi gelir sonrasında.
Iyi gunler hocam biz de bugunlerde Jeep GC 3.0Crd almayi dusunuyoruz bir tane bulduk 156binde 2007 model limited boyasiz degisensiz 105bintlye 98'e indirebildik sizce alinir mi fiyati iyi midir bir de Overlandde yukseltme alcaltma var yazmissiniz biraz daha fark verip Overland almaya deger mi onemli bir ozellik cunku son olarak 2008de kasa makyajlanmis sanirim ve biraz daha hos gorunum almis gibi onden o da kafami karistirdi bilgilendirip yorumlar misiniz sorularimi tesekkur ederim

Iyi gunler hocam biz de bugunlerde Jeep GC 3.0Crd almayi dusunuyoruz bir tane bulduk 156binde 2007 model limited boyasiz degisensiz 105bintlye 98'e indirebildik sizce alinir mi fiyati iyi midir bir de Overlandde yukseltme alcaltma var yazmissiniz biraz daha fark verip Overland almaya deger mi onemli bir ozellik cunku son olarak 2008de kasa makyajlanmis sanirim ve biraz daha hos gorunum almis gibi onden o da kafami karistirdi bilgilendirip yorumlar misiniz sorularimi tesekkur ederim

merhaba,

boya değişen önemli değil, yeter ki kazasız bir araç olsun. fiyat olarak biraz yüksek gibi ama ilk elden ya da 2. elden full yetkili servis bakımlı ise düşünülebilir. bu fiyata alınacak arasın 1 lira bile masrafı olmaması lazım.. almadan kesinlikle Jeep servislerinden birinde ekspere sokun, normal ekspertizcilere değil..

diğer yandan yükseltme alçaltma bu araçlarda mevcut değil, eğim iniş kontrolü var.
makyajlı kasa biraz daha yakışıklı, ayrıca ufak tefek donanım farkları var.

son olarak bu araçların en büyük olayı bakımlarının tam ve zamanında doğru parça ile yapılmış olmasıdır.
kullanıcı faktörü de bir diğer etken. alırken bunlara çok dikkat etmenizi öneririm.

merhaba,

boya değişen önemli değil, yeter ki kazasız bir araç olsun. fiyat olarak biraz yüksek gibi ama ilk elden ya da 2. elden full yetkili servis bakımlı ise düşünülebilir. bu fiyata alınacak arasın 1 lira bile masrafı olmaması lazım.. almadan kesinlikle Jeep servislerinden birinde ekspere sokun, normal ekspertizcilere değil..

diğer yandan yükseltme alçaltma bu araçlarda mevcut değil, eğim iniş kontrolü var.
makyajlı kasa biraz daha yakışıklı, ayrıca ufak tefek donanım farkları var.

son olarak bu araçların en büyük olayı bakımlarının tam ve zamanında doğru parça ile yapılmış olmasıdır.
kullanıcı faktörü de bir diğer etken. alırken bunlara çok dikkat etmenizi öneririm.
Dedigimiz arac onden kaza yapmis vazgectik 2008 ve ustunun makyaji hosumuza gitti haliyle biraz fiyat artti 109a boyasiz degisensiz 175bin kmde buldum ama bunun da fazla oldugunu dusunuyorsunuz sanirim 200bin kmnin ustune cikmak istemedigimizden ve agir kazasiz baktigimiz icin zor bulunuyor haliyle bu yasta arabalar

Dedigimiz arac onden kaza yapmis vazgectik 2008 ve ustunun makyaji hosumuza gitti haliyle biraz fiyat artti 109a boyasiz degisensiz 175bin kmde buldum ama bunun da fazla oldugunu dusunuyorsunuz sanirim 200bin kmnin ustune cikmak istemedigimizden ve agir kazasiz baktigimiz icin zor bulunuyor haliyle bu yasta arabalar

bu arabaların şöyle bir problemi var, üstte de yazdım, km ve yaş yüksek olduğu için belli periyotlarda değişmese gereken parçaları var, ya da bütün sıvıların değişmesi gereken ağır bakımları..
109 a masrafsız, yetkili ya da bilinen bir özel servis bakımlı bir araç ise düşünülebilir.
makyaj farkından dolayı 2008 ler model olarak yeni olmasının dışında bir miktar daha pahalıdır.
109 luk araçta xenon var ise, ya da S limited modeli ise bakılabilir.
2006 model 230-280 bin bandındaki araçlar 75-80 bin bandında geziniyor.
2008 makyajlı 175 binde bir araç da 105 civarı olabilir diye düşünülebilir belki? yorum sizin burada.

araç sanırım bu?
2008 Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 111.900 TL Galeriden satılık ikinci el - 637722214

tam yetkili servis bakımlı dediği doğru ise ben bu araca bakarım ve sıkı bir pazarlık yaparım
hem takas tekliflerine de açık. tek soru işaretim üzerindeki lastikler. dağda bayırda mı kullanmış yoksa kış için mi takmış.

2008 Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 115.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 605021690

Evet hocam araci bulmussunuz helal olsun vites kisminda quadrodrive2 yazmiyor 2008den onceki modellerde yaziyordu mevcut degil mi?ayrica koltuklar 2008den sonrasinda derisinden oturu yipranmisligi artiyor bunun cozumu var mi aldiktan sonra? bir de ustaya danistigimizda bu araclarda tek sikinti diferansiyelden ses geliyor demisti sizde degistiren var mi ne kadara mal oldu ve ne zamanda bir ses yapar acaba

Quadra 2 bunlarda mevcut. Makyajli kasanin koltuk derilerini ve tenkleri onceki kadar guzel degil. Overland versiyonda kahve derili bir deri var ki cok az var bunlardan cok cok iyi.
Deri tamirleri yapiliyor kolay sadece butce meselesi. Diferansiyel sesi bunlarda geliyor. Onemli olan dislilerde sorun olmamasi. Benimki 269 binde on diflerden ses geliyor uğultu seklinde rahatsiz edici bir ses degil tabi bu. 65 de basliyor 80/90 dan sonra duyulmuyor bile.
Benim servise sordum, degistirsen de bir sure sonra yapabilir garanti ses kesilir diyemem dedi. Bundan dolayi eger araci kirmadiysa degistiren pek bulamazsınız en azindan ben duymadim. Sozun kisasi 170 bindeki aracta kolay kolay degismez.

Tesekkur ederim yardimci oldugunuz icin bu araba hakkinda bu forum disinda bilgi sahibi insan az var insallah haftaya aliyoruz biz de bu paralari verince insan haliyle sonradan pisman olmak istemiyor bilgi sahibi olmak istiyor

hayırlısı olsun artık,

çok iyi bir yerde eksper yaptırın, ikitelli, maslak ve bostancı sanayi sitelerinden Jeep ekspertizi yapabilecek yerler mevcut. sakın normal oto eksperlere götürmeyin, boşa para vermiş olursunuz.

hocam attiginiz ilan icin tesekkur ederim sahibiyle irtibate gectik 105e kadar pazarlik yapabildik sizce fiyat iyi midir kilometreyle oynanmis ihtimali var midir bir de istanbulu cok iyi bilmiyoruz maltepeye en yakin en iyi eksper hangisidir exper ucreti ne kadar tutar

hocam attiginiz ilan icin tesekkur ederim sahibiyle irtibate gectik 105e kadar pazarlik yapabildik sizce fiyat iyi midir kilometreyle oynanmis ihtimali var midir bir de istanbulu cok iyi bilmiyoruz maltepeye en yakin en iyi eksper hangisidir exper ucreti ne kadar tutar
rica ederim.
km için çok iyi araştırmak lazım, tuvturk e mesaj atarak muayne km lerini öğrenin.
bir de en önemlisi aracın kaçıncı sahibi ve bakımları nerede yapılmış kayıtlı mı?
bakımları sanayi de bu araçlardan anlamayan X bir usta yaptı ise, hç bir fatura vs de yok ise ben bu aracı almam..
maltepe ye yakın bostancı sanayi de ekspertiz için Jeep Garage ve Jeep Control var, arayıp fiyat ve müsaitlik sorun, tahminen 200-400 arası bişi tutar
siz hangi şehirdesiniz?

rica ederim.
km için çok iyi araştırmak lazım, tuvturk e mesaj atarak muayne km lerini öğrenin.
bir de en önemlisi aracın kaçıncı sahibi ve bakımları nerede yapılmış kayıtlı mı?
bakımları sanayi de bu araçlardan anlamayan X bir usta yaptı ise, hç bir fatura vs de yok ise ben bu aracı almam..
maltepe ye yakın bostancı sanayi de ekspertiz için Jeep Garage ve Jeep Control var, arayıp fiyat ve müsaitlik sorun, tahminen 200-400 arası bişi tutar
siz hangi şehirdesiniz?
sanirim aracin 3. sahibi olucaz ilk sahibi konsoloslukta calisiyormus suanki sahibi mutehait yetkili servis bakimli yaziyor aciklamada ama bakalim biz bursadayiz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,517
Kaydolan Son Üyemiz
aktifmoda

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR