haklısınız ama diğer türlüsünü bulmak zor sanırım hem düşük km hem ağır kazasız araç düşünüyoruz bir de makyajlı 2008 e haliyle bu kriterler olunca 100bini görüyor fiyatlar en düşük bakalım hayırlısı inegölde bizim de yerimiz var köylerinden birinde Eymir köyü belki duymuşsunuzdur arasıra giderizanladım, zaten servis kayıtları vardır o zaman.
yoksa da hiç bulaşmayın.
bursa da birlik oto var Jeep lere bakan, ben de inegöl e gidip geliyorum her hafta
haklısınız ama diğer türlüsünü bulmak zor sanırım hem düşük km hem ağır kazasız araç düşünüyoruz bir de makyajlı 2008 e haliyle bu kriterler olunca 100bini görüyor fiyatlar en düşük bakalım hayırlısı inegölde bizim de yerimiz var köylerinden birinde Eymir köyü belki duymuşsunuzdur arasıra gideriz
Evet iş çıkış saatlerinde yavaş yavaş küçük İstanbul'a dönüşüyor bu arada Eymir'deki yerimizi de satmayı düşünüyoruz ilgilenirseniz veya çevrenizde ilgilenen olursa haberiniz olsun bir de 2008 Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 111.900 TL Galeriden satılık ikinci el - 637722214 bu ilanda 108'e indirebildim dediğiniz gibi düzenli olarak servis bakımları yapıldığı söyleniyor belgeleri de varmış öyleyse eder mi sizce koltuk ve direksiyonu da diğer arabaya göre temiz gözüküyordediğiniz gibi hayırlısı artık, bende baktım seçenekler baya az, takipte kalıp incelemek gerekiyor.
Eymir'i duydum, Bursa güzel yer, gerçi son senelerde orada da trafik başladı ama olsun, İstanbul dan iyidir
bugün başka bir serviste bir kişi vardı, 2008 makyajlı, 135 binde bulmuş, mengerler bakımlı 105 bin e en son düşmüş fiyatını..bu hafta Allahin izniyle bakmaya gidicez 1i galeriden 1i sahibinden olan 2 tane Jeep'e anlasirsak alip donucez insallah
hocam bahsettiğiniz araç bana attığınız linkteki araç hayırlısı olsun ama biz de bu hafta bakmaya gidicektik umarım hayırlısıysa bizim olurbugün başka bir serviste bir kişi vardı, 2008 makyajlı, 135 binde bulmuş, mengerler bakımlı 105 bin e en son düşmüş fiyatını..
galeri konusuna ben de katılıyorum, pek güvenemiyor insan.
doğru diyorsunuz zaten pazartesiye kadar vaktimiz var bakıyoruz S Limitedler ve Overlandlerin normal Limitedlerden farkı nedir anladığım kadarıyla bu modellerin adı değil ilk sahibinin seçtiği opsiyonlar önemli çünkü bazen Laredolar bile Limitedlerden dolu olabiliyor ayrıca S Limitedlerde iç olarak dolu sanırım ama ön ızgaralarda krom kaplama olmaması çok kötü S Limitedlerin fiyatı diğerlerine göre daha ucuz sanki araştırdım ama bunlar hakkında pek bilgi yok Türk sitelerdeO arac ise gelmede. Mengerleri bir arayip bakima gelmis mi diye bir sorun, aracin fotolarin birinde yag degisim karti var, mengerlerin kartina pek benzemiyor, ayrica onden ve arkadan detaylı foto isteyin. Plakalikta farkli bir servis ismi yaziyor.
Son olarak tuvturk muayne kmlerini ogrenin mesaj atip. Hepsi tamam ise oyle gelin.
evet hocam kapsamlı araştırdım fakat bu forumdaki arkadaşlar dışında detaylı bilgi verebilicek birilerini bulamadım bizim iş hayırlısıyla pazartesiye kaldı o fiyatı yükselten arkadaşla iletişime geçip araca bakmaya gitmeyi düşünüyoruz diğer araç zaten satılmış artık yapabilicek bir şey yok ayıptır sorması sizin bütçe talepler neydi araçtan hangi model yıl düşünüyorsunuz km, kaza kriterleriniz neler?Merhabalar, ben de GC 3.0 CRD ararken forumunuzu gördüm. Değerli yorumlarınızı okudum ve aracı alırken dikkat etmem gereken konular hakkında oldukça işime yaradı. Sn Merglul, galiba siz satılık araçları oldukça kapsamlı araştırdınız. Düşündüğünüz araçlardan biri satılmış, diğerinin fiyatı artmış. Satılan aracı siz aldıysanız diğer araçlar için yardımcı olabilir misiniz?