rica ederim,
benim de işler değişti, uzun yolum çok arttı, bu sene için böyle bir karar aldım, ama arabamı gerçekten çok seviyorum, benim de hedefim seneye ya da bir sonraki sene 2. araba olarak 09-10 model overland almak, ama içi kahve olanlardan. yeni kasası çok güzel ama italyan işi, dayanıklı değil, ayrıca yedek parça fiyatları da dehşet pahalı. misal hafta sonu termostatı değiştirttim, aynı anda yeni kasa araç geldi, daha 60 binde, onun da termostat bozulmuştu, ve sadece parça fiyatı 1750 TL, benim aracınki 250 TL.
ondan dolayı gerçek Jeep olarak kendi adıma daha yenisine bakmam, çok param olsa da..
diğer yandan servis konusuna açıklık getirim, yetkili servis olmasa da büyük özel servisler var (tabi bunların içinde uzak durulması gerekenler de var) İstanbul ve Ankara da, bakımları kayıtlı, masraftan kaçılmamış araç bulursanız o da olur. benim araba da 212 ye kadar yetkili servise gitmiş, sonra özel, ben de Jeep garage da yaptırıyorum.
demin ilanlara baktım da 105 civarına fazla araç yok, aceleniz yoksa 1 ay bekleyin derim.