Arif Sarikaya
Yeni Üye
selamlar izmir den Arif ben forumda çok yeniyim Bende ozelikle 2008 2009 aksesuar takilmamis orijinal görünümlü bir 3.0 CRD arıyorum tavsiyesi olan varsa çok memnun olurum
Çok keyifli. Düzenli bakımlı az hasar kayıtlı ve işlemli bulursan al derim. 200k Nın üzerine çıkmamak her zaman avantajdır.selamlar izmir den Arif ben forumda çok yeniyim Bende ozelikle 2008 2009 aksesuar takilmamis orijinal görünümlü bir 3.0 CRD arıyorum tavsiyesi olan varsa çok memnun olurum
COK TESEKKURLER SONUNDA İLK SAHIBINDEN TEK KULLANICIDAN 2008 MODEL MAKYAJLI KASA NASIP OLDU ALDIK AYNEN COK KEYIFLI BIR ARACÇok keyifli. Düzenli bakımlı az hasar kayıtlı ve işlemli bulursan al derim. 200k Nın üzerine çıkmamak her zaman avantajdır.
Herkese merhaba, linkte pylaştığım aracı almayı düşünüyorum. Ağır bakımları mayıs ayında jeep garage tarafından yapılmış.Araç hakkında sizlerin değerli fikirlerini almak isterim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
MAKYAJLI,BAKIMLI ,SORUNSUZ,YÜKSELTME KİT Lİ İlan No: 955457977
Jeep / Grand Cherokee / 3.0 CRD / Limited / MAKYAJLI,BAKIMLI ,SORUNSUZ,YÜKSELTME KİT Lİ sahibinden.comda - 955457977