Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,230,943

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964

Etiketler
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

SELAM ARLADAŞLAR.BEN KAHRAMANMARAŞTAN NAMIK DEVECİ.SİTEYİ KURANLARA VE BU SEVİYEYE GELMESİNDE EMEĞİ GEÇENLERE ÖNCELİKLE TEŞEKKÜR ETMEK İSTİYORUM.GEZENBİLİRE OFF ROAD MERAKIMDAN DOLAYI INTERNETTE SURF EDERKEN RASTLADIM.YAKLASIK 8 AYDIR DUZENLI TAKIP EDIYORUM ANCAK ISLERIMIN YOGUNLUGU NEDENİYLE ANCAK ŞİMDİ ÜYE OLABİLİDM.

BİRAZDA GEZENBİLİR SİTESİNDE OGRENDIKLERIM SAYESINDE ŞU ANDA 1996 MODEL GRAND CHEROKEE SAHIBI OLDUM.

Yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz herkeze iyi geceler yarın güzel bi hafta sonu geçirmeniz dileğiyle

Gezenbilir'e üye olduğumdan beri bir gezmem olmadığı için bişey yazmadım. Tesadüfen burayı keşfettim ve yazılanları okumak çok keyifli geldiği için üye oldum, ben de bu grubun bi parçası olmak istedim.Tanışma sayfasını da yeni buldum, onun için şimdi yazıyorum. Aslında iki aydır falan sürekli çekçek karavan bakıyorum internette.Bayağı kafaya taktım, çünkü nisan ya da mayıs ayında güneyde bir ekolojik çiftliğe gitmeyi planlıyorum. Oraya hem çekçekimle gitmek istiyorum, hem de hiç tecrübem olmadığı için herhangibir sorunla karşılaşır mıyım, ne olur? Arabayı kullanırken nelere dikkat etmek gerekir? vs gibi şeyler düşünüyorum. Ayrıca ; küçük bir birikimle ancak en küçük boy (3.10 m. , 750 kg ) çekçek alabiliyorum.Ve bunu bile rahat çekebilir miyim? diye emin olmak istiyorum bir bayan olarak. Bir de ,karavanı muhafaza etmek için ,kapalı bir garaj gerekicek herhalde. hava koşullarından koruyabilmek için.İşte,bitaraftan kafada bisürü sorular, bitaraftan da günlük akan hayat ... çok fazla vakit ayıramıyorum internete. İşte ancak bu saatler oluyor. Ama hayırlısı ile , çekçekimi alıp, seyahatlere çıknca ben de yazacağım sevgili arkadaşlar ! 52 yaşında ve iki genç kız annesiyim. İstiyorum ki, ben karavanımla bir yerde demirlemiş olayım ve kızlarım da işlerinden vakit bulduklarında, sevgilileriyle gelsinler, hep birlikte tatilimizi yapalım. onlar mutlu, ben mutlu !... :smiley: Şimdilik benden bu kadar, hoşçakalın ! Sevgiler !

Özgürgönül' Alıntı:
Gezenbilir'e üye olduğumdan beri bir gezmem olmadığı için bişey yazmadım. Tesadüfen burayı keşfettim ve yazılanları okumak çok keyifli geldiği için üye oldum, ben de bu grubun bi parçası olmak istedim.Tanışma sayfasını da yeni buldum, onun için şimdi yazıyorum. Aslında iki aydır falan sürekli çekçek karavan bakıyorum internette.Bayağı kafaya taktım, çünkü nisan ya da mayıs ayında güneyde bir ekolojik çiftliğe gitmeyi planlıyorum. Oraya hem çekçekimle gitmek istiyorum, hem de hiç tecrübem olmadığı için herhangibir sorunla karşılaşır mıyım, ne olur? Arabayı kullanırken nelere dikkat etmek gerekir? vs gibi şeyler düşünüyorum. Ayrıca ; küçük bir birikimle ancak en küçük boy (3.10 m. , 750 kg ) çekçek alabiliyorum.Ve bunu bile rahat çekebilir miyim? diye emin olmak istiyorum bir bayan olarak. Bir de ,karavanı muhafaza etmek için ,kapalı bir garaj gerekicek herhalde. hava koşullarından koruyabilmek için.İşte,bitaraftan kafada bisürü sorular, bitaraftan da günlük akan hayat ... çok fazla vakit ayıramıyorum internete. İşte ancak bu saatler oluyor. Ama hayırlısı ile , çekçekimi alıp, seyahatlere çıknca ben de yazacağım sevgili arkadaşlar ! 52 yaşında ve iki genç kız annesiyim. İstiyorum ki, ben karavanımla bir yerde demirlemiş olayım ve kızlarım da işlerinden vakit bulduklarında, sevgilileriyle gelsinler, hep birlikte tatilimizi yapalım. onlar mutlu, ben mutlu !... :smiley: Şimdilik benden bu kadar, hoşçakalın ! Sevgiler !

Sayın özgürgönül sizi karavan bölümüne bekliyoruz tüm sorularınızın cevabı var orda.

Tüm yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz aramıza.

Selam arkadaşlar.Aranıza yeni katıldım.İsmim Özkan Ügeöz.197o doğumluyum.Şimdiye kadar hep asfalt arabalarım oldu.İlk defa standart 1994 model 16 valve suzuki vitara Jlx kullanıyorum.4X4 ile ilgili hem bilgim hem de deneyimim eksik.Günümüzün ekonomik şartlarında iyi bir tercih diye düşünüyorum.Üyeliğimin aktif olması sayesinde de sizlerden çok şey öğreneceğim diye umuyorum.Acemi arkadaşınız Özkan.Sevgiler saygılar.

adım hakan 40 yaşındayım hekimim gezmeyi ve keşfetmeyi seviyorum.......siteyi kuranların ve katkıda bulunanların emeklerine sağlık .....hoş kalın

Merhaba GEZENBİLİR dostları.. ismim cengiz izmirliyim güzelbir villis 1950 aldım ofrod çu oldum bende bu güzel sitede yerimi almaya çalışacagım

Adı Soyadı : Fatih Yassıdemir
Yer: İzmir/Torbalı
İlgi Alanları: Eglence Aktivite & Gezi , Yeni Yerler Keşfi
Hobileri : Photoshop , Fotograf Çekimleri ,Web Design , Modifiye Sektörü
Egtim: Dokuz Eylül Üniversitesi Torbalı Yerleşkesi Sondaj Teknolojileri Bölümü Son Sınıf Ögrencisi

Fatih arkadaşım aileye hoşgeldiniz. <a href="http://www.gezenbilir.com/index.php?board=16.0">''FORUMDA KARŞILAŞTIĞINIZ SORUNLAR VE BİZE İLETMEK İSTEDİKLERİNİZ''</a> isimli bölümde açmış olduğunuz konuyu tanışma platformuna aldım. Eğer fotoğraf çalışmalarınızı yayınlamak istiyorsanız; <a href="http://www.gezenbilir.com/index.php?action=forum;c=6">''FOTOĞRAFÇILIK - PHOTOGRAPHY''</a> isimli bölümde yer alan <a href="http://www.gezenbilir.com/index.php?board=45.0">''FOTOĞRAF GALERİSİ - PHOTO GALLERY''</a> ismli alt bölümde yeni konu açabilir ve burada yayınlayabilirsiniz...

Ayrıca bir mesaja; 15-20 tane değilde, 5 tane fotoğraf eklerseniz, internet bağlantı hızı v.s. gibi nedenlerden dolayı sayfanın açılmasında sorun çıkmaz ve daha sağlıklı olur...

Görüşmek üzere... İyi paylaşımlar...

hoş bulduk o konunun varlıgından haberdar degildim. dikkatimden kaçmış yeni farkettim. :smiley: burdan kaldırıp oraya açıyım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR