Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,150
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,248,549

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,477 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.0%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,943 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.3%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.5%

• Kullanılan toplam oy
    7,971
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

omer sahin' Alıntı:
sakarya da yaşıyan karavanla seyehat etme arzusunda camper caravan edinmeye çalışan 1956 doğumlu evli kamuda çalışan biriyim hayatın verdiği kısa mutlukları yaşamaya çalışan maceracı olmak isteyen ama olamayan birisi sanırım yeterlidir

Sizi bu linke davet ediyorum ,,,buyrun

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=44848.3040

Etiketler

Bende Mehmet, bu forumda bulunan herkese merhaba. Rusya/Krasnodar'da yasiyorum. Dogayi cok seviyorum. Bu forum cok hosuma gitti. Emegi gecenlere tesekkurler

Yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz. :D

omer sahin' Alıntı:
sakarya da yaşıyan karavanla seyehat etme arzusunda camper caravan edinmeye çalışan 1956 doğumlu evli kamuda çalışan biriyim hayatın verdiği kısa mutlukları yaşamaya çalışan maceracı olmak isteyen ama olamayan birisi sanırım yeterlidir
S.n Ömer bey aramıza hoş geldiniz der ve sizin atacağınız ilk adım burada olduğundan kolay erşim için linkini veriyorum buradan sonra artık karavan,camper hobiniz amansız bir hastalığa dönüşebilir. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=41777.msg570759#msg570759
Buda benim çok yakında camper tarzı bir araç ile yapıp geldiğim uzun bir gezimden görüntüler sizi ve bütün tarihi,doğayı ve geziyi seven yeni üyeleri davet ediyorum.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48581.0
Saygılarımla

Herkese merhabalar, ben Fahrettin Gülnihar, 67 yaşında emekliyim. Gezmeyi, doğayı ve balık tutmayı seviyorum. Tüm site üyelerine Çandarlı'dan sevgiler...

fahrigül' Alıntı:
Herkese merhabalar, ben Fahrettin Gülnihar, 67 yaşında emekliyim. Gezmeyi, doğayı ve balık tutmayı seviyorum. Tüm site üyelerine Çandarlı'dan sevgiler...

Cennetin bir köşesinden seslenen sesiniz müthiş enerjik geliyor Fahrettin bey, haksız da değilsiniz : ))), aramıza hoş geldiniz...

SLM arkadaşlar 1996 v6 2000 suzikim vitaramı satıyorum maynesi yapılalı 5 gün oldudaha araziye hiç çıkmamış bende alalı 15günoldu ev alacagım için satıyorun fiyatı 16000 rengi yeşil deyisen yok geri kamedası var jvs marka dvd bide ban bu modelin japon montaj oldugunu söyledi servis

seyyah-34' Alıntı:
S.n Ömer bey aramıza hoş geldiniz der ve sizin atacağınız ilk adım burada olduğundan kolay erşim için linkini veriyorum buradan sonra artık karavan,camper hobiniz amansız bir hastalığa dönüşebilir. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=41777.msg570759#msg570759
Buda benim çok yakında camper tarzı bir araç ile yapıp geldiğim uzun bir gezimden görüntüler sizi ve bütün tarihi,doğayı ve geziyi seven yeni üyeleri davet ediyorum.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48581.0
Saygılarımla

kemal abicim pesin sıra takipteyim eline emeğine sağlık İyiki varsın abim benim.

yeni gelen bir çok arkadaşımız olmuş hepsine teker teker hoş gediniz iyiki geldiniz diyorum ;) :smiley: :D ;D :smiley: ;) :D

selam arkadaşlar forumunuza yeni katıldım kendimi tanıtayım dedim adım tanju hataylıyım kütahyada ögrenciyim ayrıca bir lada niva hayranı olduğumu belirtmek isterim burdan herkese saygı ve sevgilerle

Herkese Merhaba,
41 yıllık Eskişehirli, 7 yıldır İzmirli olan, Gezmeyi çok seven,
yakın zamanda Camper Karavan Sahibi olmaya çalışan bir Doğa Sever olup,
Öncelikle Sitenin hazırlanmasında emeği geçenlere,
sonrasında tüm Fikir, Öneri ve Teklif lere şimdiden Teşekkür ederim.
Sevgi ve Saygılarımla.

BÄ°BS.jpg

Sayın BİBS aramıza hoş geldiniz,sizi karavan bölümüne bekliyoruz orada çokca arkadaş kendi karavanını yaptı ve ruhsatınıda karavan olarak çıkarttı hertürlü bilgiyi orada bulabilirsiniz kalın sağlıcakla.

http://www.gezenbilir.com/index.php?action=forum;c=16

Hoşbulduk arkadaşlar
Köşeye koymak istediğim tanıtım resmi, mesajın içinde olunca biraz utandım,
Cahilliğimi bağışalayın ,45 yaşından sonra bilgisayar gören adamdan bu çıkıyor. Yardımınızı bekliyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR