Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,230,797

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Herkese Selamlar !

Aranıza Kırklareli ' den katılıyorum 34 yaşındayım, memurum.Ormanı, yağmuru, çamuru çok seviyorum.

Ayda yaklaşık 600 km si arazide olmak üzere 1000 km civarı yol yapıyorum, hobi olarak AV cılık ve BALIK çılık yapıyor ve bu gezilerimi genelde fotoğraflıyorum

Arazide çok fazla zaman harcadığımdan dolayı açıkçası Off Road merakımda var

Aranızda olmaktan mutluyum, Tekrar hepinize selamlar

Soner EKER Kırklareli

Etiketler

arkadaşlar çok beğendiğim bu sitede sizlerle tanışmak isterim.
adım hüseyin tekin veteriner hekimim. ofroad ve avcılıkla ilgileniyorum.
Jeeplere karşı aşırı ilgim var.bende suzuki grand vitara ve Samurai var onlarla uğraşmak büyük keyif veriyor
bana teşkkürler.
;D

aramiza katılan arkadaşlar tam yerine geldiniz diyorum, hoş geldiniz.......kıdemli arkadaslar degerli tecrubelerinizi bizimle paylaştıgınız icin tesekkurler. bende bazı resimler hazırlıyorum yakında sitede yayınlıyacam kısmetse. telefonda. gorustugum Cem bey jeeple ilgili vermiş oldugunuz bilgiler icin de tesekkurederim.

baytar' Alıntı:
arkadaşlar çok beğendiğim bu sitede sizlerle tanışmak isterim.
adım hüseyin tekin veteriner hekimim. ofroad ve avcılıkla ilgileniyorum.
Jeeplere karşı aşırı ilgim var.bende suzuki grand vitara ve Samurai var onlarla uğraşmak büyük keyif veriyor
bana teşkkürler.
;D

sevgili meslektaşım, sen ve diğer arkadaşlar aramıza hoş geldiniz : ))

slm değerli gezen bilir üyeleri aranıza yeni katıldım bende lada niva meraklısıyım ,şu an yok ama inşallah yakın zamanda olacak nasibimizde varsa olur ,umarım bi sitede sizlerle iyi vakit geçiririz,herkeze kazasız belasız günler dilerim_(genco_111)

Gezenbılır aılesıne yenı katılan arkadaslar aramıza hosgeldınız.. keyıflı paylasımlar dılerım..

Arkadaşlar merhaba
forumunuzu arama motorlarından tesadüfen buldum çok beğendim yapımında hizmeti geçenlere teşekürler.
Ben istanbuldan Hidayet pick-up aksesuar ithalatı ile uğraşıyorum adı geçen araçların dış aksesuar ürünlerini thailand dan getirtip yetkili servislere toptan dağıtımını yapmaktayız.siz değerli forum dostlarına birinci elden ürün sunarak faydalı olam için buradayım.www.peceotomotiv.com.tr

selamlar

Kopyas? peceotomotiv.com.tr.jpg

Yeni katılan arkadaşlar, hepiniz hoşgeldiniz. :D

selam,
ben berk. 25 yaşındayım. off-road ve 4x4 araçları araştırırken rastladım foruma. şimdi de fotoğrafçılıkla ilgili yorum ve fikirlerinizi zevkle takip ediyorum. şu anda normal bir asfalt aracına sahibim, fakat ilerde bir gün mutlaka bir 4x4 sahibi olmak istiyorum.
tekrar görüşmek üzere..

bu siteye emeği geçenlere teşekkürler. Bende kırıkkalede yaşayan av ve doğa hobileri olan biriyim.Siteyide günlük takip etmekteyim.Burdan site üyesi olan arkadaşların bilgilerindende bayağı yararlanıyorum.tşkrlr.

sakarya da yaşıyan karavanla seyehat etme arzusunda camper caravan edinmeye çalışan 1956 doğumlu evli kamuda çalışan biriyim hayatın verdiği kısa mutlukları yaşamaya çalışan maceracı olmak isteyen ama olamayan birisi sanırım yeterlidir

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri