nordic1903
Grizzly Bushcraft
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz...
Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz...
Özgürgönül' Alıntı:Gezenbilir'e üye olduğumdan beri bir gezmem olmadığı için bişey yazmadım. Tesadüfen burayı keşfettim ve yazılanları okumak çok keyifli geldiği için üye oldum, ben de bu grubun bi parçası olmak istedim.Tanışma sayfasını da yeni buldum, onun için şimdi yazıyorum. Aslında iki aydır falan sürekli çekçek karavan bakıyorum internette.Bayağı kafaya taktım, çünkü nisan ya da mayıs ayında güneyde bir ekolojik çiftliğe gitmeyi planlıyorum. Oraya hem çekçekimle gitmek istiyorum, hem de hiç tecrübem olmadığı için herhangibir sorunla karşılaşır mıyım, ne olur? Arabayı kullanırken nelere dikkat etmek gerekir? vs gibi şeyler düşünüyorum. Ayrıca ; küçük bir birikimle ancak en küçük boy (3.10 m. , 750 kg ) çekçek alabiliyorum.Ve bunu bile rahat çekebilir miyim? diye emin olmak istiyorum bir bayan olarak. Bir de ,karavanı muhafaza etmek için ,kapalı bir garaj gerekicek herhalde. hava koşullarından koruyabilmek için.İşte,bitaraftan kafada bisürü sorular, bitaraftan da günlük akan hayat ... çok fazla vakit ayıramıyorum internete. İşte ancak bu saatler oluyor. Ama hayırlısı ile , çekçekimi alıp, seyahatlere çıknca ben de yazacağım sevgili arkadaşlar ! 52 yaşında ve iki genç kız annesiyim. İstiyorum ki, ben karavanımla bir yerde demirlemiş olayım ve kızlarım da işlerinden vakit bulduklarında, sevgilileriyle gelsinler, hep birlikte tatilimizi yapalım. onlar mutlu, ben mutlu !... Şimdilik benden bu kadar, hoşçakalın ! Sevgiler !