Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,153
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,258,817

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,477 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.0%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,944 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,702 21.3%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 523 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,974

Etiketler
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

merhaba ben ibraim formunuzu meriç bager sayesinde öyrendim gerçekten anlattığı gibi var aslında ben burdan cok şeyler öyreneceğim doğa sporlarını her zaman sevmişimdir avcılık doğa sporundan sayılırsa avcıyım (atıcı değil :D) tekrardan herkese merhaba

Gezenbilir ailesine katılan arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz . Evet avcılar çoğalıyor bizde avcıbilir mi olsak ne ? ;D ;D ;D ;D

Slm

ben kubilay doga ve spor u severım 4 yıldır hrv kullanıyorum ayrıca race motor dalış ve zodiac botlarla ilgiliyim tabiki iş hayatından istanbul sartlarında fırsat buldukca bunlar dısında forumlarda gezınmek yazmak ve yonetıcılık yapmak net dekı zevk alarak zaman gecırme seklım herkeze merhabalar forumda emegı gecen arkadaslara tskler guzel bır forum gıbı gozukuyor en onemlısı ıse saygı cercevesınde kalitelı bır ımaj sergılemesı .......................

Merhaba,

Ben Ali. Manisa'da yaşıyorum. Siteyi bir süredir takip ediyordum ve sonunda üye oldum. Çok güzel bir site. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

Değerli yeni üyeler GEZENBİLİR'i bulmanız,seçmeniz,katılmanız,sevmeniz,gezmeniz,izlemeniz için daha o kadar çok gerekçeniz varki. Şimdi hepinize aramıza katılan tüm yeni üyelerimize hoş geldiniz diyor,seyahat,tarih,doğa severleri ve biribirinden ilginç resimlerle sizleri bedava gezdiriyoruz hemde masraflar bizden ;) :D Sizler için gittik. gidemeyenler için gördük,görüntüledik,gezdik,yedik,içtik,girilmesi gidilmesi zor yerlere kadar çıktık. hemde bunların hepsi 2010 model yeni gezi hatıraları ile taptaze... GEZENBİLİR'in sizlere sunduğu bir görsel şölen, bir rehber niteliğinde az sona demiyoruz hemen şimdi ; Seyyah-34 ile Tarihe Yolculuk Başlıyor 'a bekliyoruz sizleri http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48581.0 Tıklayın böyle bir geziden mahrum kalmayın ki emeklerimize değsin....
Saygılarımla
Kemal

Gezenbılır aılesıne yenı katılan arkadaslar aramıza hosgeldınız.. keyıflı paylasımlar dılerım..

Kemal abicim tarihi gezinizi dikkatle takip ediyorum kendi adıma ..

Selam
Ben barış, site dolu dolu ne güzel. bende su sporları ile ilgileniyorum. herkese keyifli forumlar...bir gün bir yerlerde karşılaşmak üzere, sağlıcakla kalın.

Merhaba ben Hikmet. Off-Road,Avcılık,Dağcılık,Yarış ve Bilgisayar hobilerim vardır.

Merhabalar.Öncelikle forumu hazırlayan ve bir karşılıksız paylaşım alanı haline getiren herkesin eline, emeğine sağlık. Bendeniz Ahmet ÖZDEN.Yaşım 30. Kocaeli de yaşıyorum. Bir kamu kurumunda Müfettişim. Dün satın aldığım mütevazi bir Daihatsu Ferozam var..buradaki pek çok arkadaş gibi doğayla alakalı tüm etkinliklerden hoşlanan;fotoğrafa, kampa, trekking e, kayağa, dostlarla ateş başında sohbete zaman ayırmaya çalışan biriyim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,606
Kaydolan Son Üyemiz
Alesta 67

SON KONULAR

Geri