Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,152
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,255,782

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,477 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.0%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,944 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,702 21.3%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 523 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,974
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Selam Ufuk ben. Derhal bir Land Rover alıp toplamak heveslisi bir şahısım. Bu siteden ve sizlerden öğreneceğim çok şey var.

Etiketler

Merhabalar Ben Sinan Ekiz

Emekliyim,,amatör olarak off-road yapıyorum.Doğa hayranıyım
Doğa Benim Yaşam Felsefemdir.Doğadaya bir KIZILDERİLİ yüreğiyle tutkunum.
Birlikte yeni yerler keşfetmek dileğiyle.....

100_4878.jpg

100_4951.jpg

Herkese Merhaba :smiley:
Ülker ben. ;)Bır ılac fırmasında calısıyorum.Sıle asığıyım:smiley:) ;D ve Sıle yolunda bır suru aracın arkasında GEZENBILIR.com yazısını gorup kendı kenıdıme merak edıyordum.nedır bu gezenbılıır grubu dıye dun aksam evde bır an aklıma geldı.netten bır bakayım belkı bılgı sahıbı olurum dedım.bırde baktım kı boyle bır sıte var hemen uye oldum.henuz ınceleme ve anlamaya calışma asamasındayım. ;)Gezmeyı,fotograf cekmeyı, yenı ınsanlarla tanısıp sohbet etmeyı ,dogada paylasımlarda bulunmayı cok sevıyorum.

Hepınıze SEVGILER

Selamlar,

Moderatörlük yaptığım bir sitede övgüyle sizden bahsedilince üye olmak istedim. :smiley:
Adanalıyım.Asıl mesleğim Moda tasarım olmasına rağmen mesleğini yapmayanlardanım..Dünyanın en zor işlerinden biri olan Kuyumculukla uğraşıyorum..

En zevk aldığım hobim arabalarım.95 model makyajlı e34 5.20i ile Honda Vtec sahibiyim.Beni bilenler EVO delisi olarak bilirler.Henüz o hayalimi gerçekleştirecek kadar para kazanamadım :smiley:

Kendimi bildim bileli arabalarla ilgileniyor ve buluşmalar düzenliyorum.Umarım benim de katılabileceğim bir etkinliğiniz olur.Sabırsızlıkla bekliyorum..

Sormak istediklerinizi büyük bir zevkle cevaplarım.İyi forumlar.. :smiley:

_AYCA_' Alıntı:
Evet yönetimdeyim.Burdaki nickinizi kullanıyorsanız tanıyamadım.

şöyle anlatayım,
geçmişimde enduro motosiklet kültürü var. kamp, doğa, seyahat vs. çok severim.

bir dönem motorumu satmak zorunda kaldım ve başka bir aracım olmadığı için araba almam lazımdı. e46 3.18 bakıyordum, o ara üye oldum; birkaç buluşma fotosuna baktım ki ne göreyim. bildiğin restoran otoparkında toplanan insanlar. :smiley: o zaman otomobilin bana göre olmadığını anladım ve 4x4 aldım.

yani anlayacağın gelmemle gitmem bir oldu, anımsamaman normal :smiley:

hoş geldin bu arada, 4x4 tadı alırsan sen de bırakamazsın bence buraları :smiley:

PrometheusTR' Alıntı:
şöyle anlatayım,
geçmişimde enduro motosiklet kültürü var. kamp, doğa, seyahat vs. çok severim.

bir dönem motorumu satmak zorunda kaldım ve başka bir aracım olmadığı için araba almam lazımdı. e46 3.18 bakıyordum, o ara üye oldum; birkaç buluşma fotosuna baktım ki ne göreyim. bildiğin restoran otoparkında toplanan insanlar. :smiley: o zaman otomobilin bana göre olmadığını anladım ve 4x4 aldım.

yani anlayacağın gelmemle gitmem bir oldu, anımsamaman normal :smiley:

hoş geldin bu arada, 4x4 tadı alırsan sen de bırakamazsın bence buraları :smiley:
Yanlış zamanda,yanlış konulara bakmışsınız yani :smiley:

Tabi burdaki gibi her buluşma bol adrenalinli olmuyor ama çokta monoton değildir.Biraz da üyelerin ne istediği ve olanakları ile alakalı bir durum.

4x4 ü iyi bilirim.Kia sportage ile başladım.(kendine sosyete jipi derim :smiley:) Sonra da Bolkar dağlarında,Karagöl civarında Freelander deneyimim oldu.En kısa zamanda fotoları paylaşırım.
Teşekkürler.

Unutulmuş Lezzetleriden Birisi "Boza" (21 Şubat 2010) « 1 2 » ulusotomotiv 20 202 Bugün 11:38:20
Gönderen: ulusotomotiv
Gezenbilir "Galata Yöresi Yahudi Kültürü" Turu (21 Şubat 2010) penguen 1 89 13 Şubat 2010, 21:38:54
Gönderen: penguen

yakındaki geziler bunlar

Merhaba, ben Kutlu Ankarada yaşıyorum Yamaç paraşütü olta balıkçılığı ilgi alanım bir her iki hobim içinde arazi aracına ihtiyacım var, yardımlarınızda doğru aracı bulacağıma inanıyorum. yamaçparaşütü hakkında hertürlü soruya sıkılmadan cevap veririm.

Merhaba adım murat 27 yasındayım kocaeli- gebzeden katılıyorum foruma.. Paşabahcede cam kalite kontrol üzerine calısıyorum boş zamanlarımda gezmeyi ve fotograf cekmeyi cok severim sitenin adını bir arkadaşım aracılıgı ıle duydum ve girip baktıgımda gercekten basarılı buldum ..

Ayrıca son 1 yıldır motosiklet sahibiyim ve motorla kendimce geziler yapıyorum .. Yalnız gezmeyi seviyorum o yüzden kullanıcı adımı da yalnız gezen yaptım :smiley: Bu demek değil tabii sizinle gezilere katılmayacağım:smiley:

En kısa zamanda görüşmek üzere arkadaşlar.. Sitenin yapımında ve devamlılıgında emeği gecen tüm yönetici ve yardımcılara teşekkür ederim . Gercekten cok güzel cok begendim ..

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz herkesin bir ilgi alanı var onları bu sitede rahatlıkla bulabileceğinizden eminim hepinize iyi paylaşımlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR