Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Hoşgeldiniz Akifbey,tesadüfen bulduğunuz bu sayfanın geniş içeriğinden dolayı kolay kurtuluş yok içinizdeki doğa sevgisi oldukça,bilesiniz.Forum da ayrı başlık altında bulunan karavan bölümünde'de kendinizi tanıtıp ilgi duyduğunuz karavan ve karavancılık hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.Kolay gelsin
OzturkAkif' Alıntı:Projeler çok kullanışlı ve güzel gözüküyor. Bende baya zamandır çekme karavanla ilgili araştırmalar yapıyorum ama tam olarak net bi çizimde karar kılmış değilim.Elektrik, su ve tuvalet soru işareti oluşturuyor kafamda benim düşlediğim karavan seyahati doğayla baş başa uzun süreler içerdiği için bu ihtiyaçların temini düşündürüyor beni.
Bu arada size kolay gelsin abilerim, İnşallah yakın zamanda projelerinizi tamamlayıp, haklı keyfinizin tadını çıkartırsınız.
Hoşgeldiniz Akifbey,tesadüfen bulduğunuz bu sayfanın geniş içeriğinden dolayı kolay kurtuluş yok içinizdeki doğa sevgisi oldukça,bilesiniz.Forum da ayrı başlık altında bulunan karavan bölümünde'de kendinizi tanıtıp ilgi duyduğunuz karavan ve karavancılık hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.Kolay gelsin