Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,145
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,244,285

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,476 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,940 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,967
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

OzturkAkif' Alıntı:
Projeler çok kullanışlı ve güzel gözüküyor. Bende baya zamandır çekme karavanla ilgili araştırmalar yapıyorum ama tam olarak net bi çizimde karar kılmış değilim.Elektrik, su ve tuvalet soru işareti oluşturuyor kafamda benim düşlediğim karavan seyahati doğayla baş başa uzun süreler içerdiği için bu ihtiyaçların temini düşündürüyor beni.
Bu arada size kolay gelsin abilerim, İnşallah yakın zamanda projelerinizi tamamlayıp, haklı keyfinizin tadını çıkartırsınız.

Hoşgeldiniz Akifbey,tesadüfen bulduğunuz bu sayfanın geniş içeriğinden dolayı kolay kurtuluş yok içinizdeki doğa sevgisi oldukça,bilesiniz.Forum da ayrı başlık altında bulunan karavan bölümünde'de kendinizi tanıtıp ilgi duyduğunuz karavan ve karavancılık hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.Kolay gelsin

Etiketler

herkeze selamlar ; kısaca kendimden bahsedim size ; GENELDE İNSANLARIN ÖZ GEÇMİŞİYLE DEĞİL ÖZ GELECEĞİYLE İLGİLENEN BİR İNSANIM Vb:smiley:

enverdede' Alıntı:
Hoşgeldiniz Akifbey,tesadüfen bulduğunuz bu sayfanın geniş içeriğinden dolayı kolay kurtuluş yok içinizdeki doğa sevgisi oldukça,bilesiniz.Forum da ayrı başlık altında bulunan karavan bölümünde'de kendinizi tanıtıp ilgi duyduğunuz karavan ve karavancılık hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.Kolay gelsin

Hoşbulduk ve çok teşekkürler Enver abi.
Evet kurtuluş gerçekten yok iyiki rastlamışım sizin gibi cana yakın büyüklerim ve diğer doğasever arkadaşlarla tanışmak çok iyi oldu benim adıma, farkettim karavancılık bölümünü yavaş yavaş okuyarak ve sorarak öğrenmeye çalışıyorum. Yeniden teşekkürler.

Selam adım Murat. Doğayı ve gezmeyi seven ama vakit ve nakit bulamayan, 39 yaşında, evli, şimdilik bir çocuklu Mersin' de yaşayan, tarımla geçinen , üniversite okumuş aile babasıyım. Doğa , sporun birçok dalı, macera, ve motorsiklet ilgi alanlarım. Bu sitede hayallerimi canlandırmak ve bir nebze su serpmek dileğim. Burada bizleri toplayan ve emeği geçen herkese teşekkürler.

Merhaba ben oğuz aslen rizeliyim ama istanbulda yaşıyorum.... çok çok çok yeni offroadcıyım :smiley:)) inşaat teknikeriyim özel bir şirkette koordinatörlük yapıyorum... Amacım haftanın 6 günü yoğun olan temponun stresini atmak için 7. günü doğada kendime ayırmak... buna ilk önce bir lada niva almak daha sonra da gezenbilirden rehberlik bekleyerek başladım...

gelenekselmiş...'ben de geldim' demem lazımmış ::smiley: ...öğretmenlik okuyordum bıraktım yurt dışına gittim...şimdi yine Türkiye deyim bir yandan okul bir yandan iş devam ediyor...esasında siteyi uzun zamandır uzun zamandır takipteydim ...gayet kapsamlı,faydalı,samimi ve aktif bir site...aracım yoktu bu nedenle aktif olarak üye olmadım;gerçi hala aracım yok;ama bir defender 90 alma aşamasındayım...artık daha sık buralarda olacam...sağlıcakla...

gezenbilir ailesine yeni katılan üyelere güzel paylaşımlar dilerim..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR