Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Herkese selam,
Gezenbilir'den, sokağımdaki bir Nissan Terrano'nun üzerindeki yapıştırmadan dolayı yıllardır haberdarım, ancak Gezenbilir'i tanımaya 2011 sonlarına doğru başladım. Yapıştırmayı ilk gördüğüm gün "evet, doğru" demiştim, hala öyle diyorum
. Küçüklüğümden beri "adeta bir doğa tutkunu"yum
. Kayak, dağcılık, dağ bisikleti, kampçılık, yelken, rüzgar sörfü, fotoğrafçılık, in-line paten, motora binmek vs. gibi akla gelebilecek her türlü maymun iştahlılığı yaptım. Zor olan kısmı hepsini hala yapmaya devam etmem
. Yorucu olabiliyor, azaltmaya çalışıyorum ama bağımlılık kötü şey. Boşuna alışmış kudurmuştan beterdir dememişler.
Maymun olarak en güncel ve daha önce tecrübem olmayan ilgi alanım off-road. Gezenbilir ailesi hakkında dışardan görünenden daha fazlası olduğunu öğrenmemi de buna borçluyum. "Yapmak istediğim belirli bir şey var, o yüzden hangi araç doğru araç acaba" sorusuna yanıt ararken buldum sizleri. İyi ki de bulmuşum
.
Henüz tanışmadığım ama bir ömür beraber çok şeyler yapacağımıza emin olduğum tüm arkadaşlarıma ve hiçbir zaman tanışamayacak olduğum tüm Gezenbilir ailesi fertlerine tekrar selam, hoşbuldum.
Bu arada, ben Ali Özbay. 1984 doğumluyum. İnşaat mühendisiyim. Deniz araştırmaları ve kıyı yapıları modellemesi & tasarımı ile uğraşan bir firmada çalışıyorum. Şu an için Ankara'da yaşamaktayım.