Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,229,398

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Herkese cümleten selamlar.Ben bir gemi kurtarma şirketinde sanayi dalgıcı ve teknik bakım sorumlusu olarak çalışmaktayım. Makina teknikeriyim doblo maxi aracımla kamp yapmaktayım çoğunluk gemi kazalarına müdahale gittiğimden dolayı gezmeyi sevmekteyim.Doğayı sevmekteyim.Her türlü teknik konuda yardımcı olabilirim.Ayrıca çeki işlerinizdede yardımcı olabilirim. Hertürlü teknenin bakım ve tamir işlerini yapmaktayım.Ayrıca denizle ilgili her türlü sorunda çözüm sağlayabilirim.

Etiketler

yesari7' Alıntı:
Herkese cümleten selamlar.Ben bir gemi kurtarma şirketinde sanayi dalgıcı ve teknik bakım sorumlusu olarak çalışmaktayım. Makina teknikeriyim doblo maxi aracımla kamp yapmaktayım çoğunluk gemi kazalarına müdahale gittiğimden dolayı gezmeyi sevmekteyim.Doğayı sevmekteyim.Her türlü teknik konuda yardımcı olabilirim.Ayrıca çeki işlerinizdede yardımcı olabilirim. Hertürlü teknenin bakım ve tamir işlerini yapmaktayım.Ayrıca denizle ilgili her türlü sorunda çözüm sağlayabilirim.
Aramiza Poseidon katildi hadi hayirlisi :smiley: hosheldin,umarim bilgi ve tecrubelerini forum larda ihtiyaci olan arkadaslarla paylasirsin. Tekrar hosgeldin.

Eyvallah saolasın elimden geldiği dilimin döndüğü derecede sizlere yardım etmekten gurur duyarım saolun

Yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz sizi karavan bölümünede bekleriz,karavanlarla alakalı her türlü bilgiyi orada bulabilirsiniz hatta kendi karavanınızı kendiniz yapabilirsiniz şimdiden aracı alıp içini yapıp dönüşümü yaparak yaza hazırlayabilirsiniz ve gönlünüzce özgürce gezebilirsiniz,yapım aşamasında bizde elimizden gelen tüm desteği yapmaya hazırız herşey doğa ve dostluk adına kalın sağlıcakla...

aslında gezen bilir sitesine katılma başlangıcım nette çeki demiri ile ilgili araştırma yapmam sonraki zamanlarda römork ve karavan ile ilgili araştırmalarım .römorkumu yaptım yaklaşık 700x160 torsiyon dingilli şimdiki projem kısmetse karavan imalatına başlamak olacak nasipse.

yesari7' Alıntı:
aslında gezen bilir sitesine katılma başlangıcım nette çeki demiri ile ilgili araştırma yapmam sonraki zamanlarda römork ve karavan ile ilgili araştırmalarım .römorkumu yaptım yaklaşık 700x160 torsiyon dingilli şimdiki projem kısmetse karavan imalatına başlamak olacak nasipse.

Sayın yesarı7 aşağıdaki linke tıklayın o başlık altındaki arkadaşların hepsi ya bitirdi geziyor yada yapım aşamasında hem motokaravan yapım aşamaları var hemde çekmekaravan var,
takıldığınız konuda telefonda edebilirsiniz elimizden geldiğince destek oluruz.

http://www.gezenbilir.com/index.php?board=336.0

selamlar herkese, bir süredir takip ettiğimm bir sitedir, yakın zamanda opel frontera alarak aranıza daha rahat bi şekilde katılmak isterim.
yaş 27, av, foto, dağ, deniz hayranı.... bol çamurlu yalnız hayata olsun...

Herkeze merahabalar

adım gökmen ilgilendiğim ve aktif olarak yaptığım konular motocross ,zıpkın avcılığı ,tekne balık avcılığı ve offrod
Defender almaya karar verince araştırma yapmaya başladım ve sizlerin paylaşımlarını gördüm . Bütünüyle yaptığım bütün aktif sporlar ve hobilerim bir yerde toplanmış bu çok hoşuma gitti hepinize iyi ,eğlenceli ve bol heyecanlı geziler dilerim .

Öncelikle herkese merhabalar adım Hakan.20 yaşındayım, öğrenciyim off-road ve doğa sporlarına ilgiliyim ve bu konulardaki bilgi haznemi genişletmek için forumunuza üye oldum hepinize toz toprak dolu bi hayat dilerim

Merhaba, ben Akif.
Kocaeli Kartepe'denim, şuan eğitim nedeniyle Antalya Konyaaltı'nda yaşamaktayım.
Amatör olarak fotoğrafçılıkla uğraşıyorum, vakit buldukça doğa sporlarıyla ilgileniyorum.
Siteyi nette sörf yaparken rasgele farkettim, hoşuma gitti oluşturduğunuz topluluk. Böyle fikir alışverişi ve doğa hayranlığının olduğu bi sayfada bulunmaktan şeref duydum. Sayfanın kurucularına teşekkürler, tüm üyelere selamlar..

Projeler çok kullanışlı ve güzel gözüküyor. Bende baya zamandır çekme karavanla ilgili araştırmalar yapıyorum ama tam olarak net bi çizimde karar kılmış değilim.Elektrik, su ve tuvalet soru işareti oluşturuyor kafamda benim düşlediğim karavan seyahati doğayla baş başa uzun süreler içerdiği için bu ihtiyaçların temini düşündürüyor beni.
Bu arada size kolay gelsin abilerim, İnşallah yakın zamanda projelerinizi tamamlayıp, haklı keyfinizin tadını çıkartırsınız.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR