Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaslar bende yeniyim.kendimce iceriklerin böyle dolu olduğu bir platformu geç keşfetmenin üzüntüsü içindeyim.dünden beri sabaha kadar zevkle icerikleri okudum diyebilirim.
İsmim alp duman.istanbulda doğdum yaklaşık iki yıl önce üniversite okumak için Almanya'ya geçtim.internette range rover ile ilgili arama yaparken gezenbiliri keşfettim.paylasilanlari okudukça kismetse alacağım range ile en yakın zamanda offroad aktivitelerine katılmayı isteyen bir kardeşinizim.herkeze selamlar
Merhabalar...
Ben Mehmet.Eskişehirde ikamet ediyorum. Doğada olmayı seviyorum.Açık havada ne iş olsa yaparım.
Siteniz çok bilgilendirici, çok yararlandım.Sık sık yolum düştüğü için üyeliğe karar verdim.Emeği geçenlere teşekkürler. tüm katılımcılara selamlar...
Merhabalar...
Üyelik tarihinden beri geç bir mesaj oldu.Özür dilerim ismim murat yaşım 30 antalya´da oturuyorum turizim bünyesinde faaliyet gösteren bir firmada çalışıyorum offroad merakı benide sardı. Doğada olmayı seviyorum. Siteniz çok bilgilendirici, ve faydalı buluyorum tekrardan merhaba