Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam ben Cengiz Bayram Isparta'lıyım GÖLDOSK Doğa sporları üyesiyim aynı zamanda bisiklet aşığıyım her gün mutlaka bisiklete binerim (0rtalama 15 km en az) turları heyacanla takip ediyorum ortak organizasyonlarda buluşmak dileğiyle
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
2012 ve sonraki yılların hepimize sağlık, mutluluk ve başarı getirmesi dileğiyle bütün Gezenbilir dostlarımızın yeni yılını kutluyorum.
herkese slm bem remzi akkişi site de off road ve off road araçlarına olan tutkumdan dolayı bulunuyom herkese şimdiden teşekkürler doğa sporseverlere kazasız belasız günler ve heycanlar geçirmeleri dileğiyle saollll
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz, Bütün Dostlarımın ve Arkadaşlarımın yeni yılını kutlar her şeyin gönlünüzce olmasını dilerim sağlıklı ve Mutlu Yıllar.
Hepinize iyi yıllar;
Ben Murat yaş 30 İstanbuldan..Yeni olarak off-road'a merak saldım,Niva'ları inceliyorum..Pek çok bilgiyi burdaki paylaşımlarınızdan edindim..Sitede hoşuma gidince ee hadi üye oldum..Hepinize sağlık dolu bir yıl dilerim!..