Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,229,352

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Musa Koç' Alıntı:
Merhaba değerli dostlar aranıza tesadüfen katıldım,açıkçası defender araştırması yaparken tesadüfen girdim foruma baktım iyiymiş kalayım bari dedim nasıl olsa kovan yok!(yok di mi?)1971 Elazığ doğumluyum,evliyim bu güne kadar hep bir hayat mücadelesi içindeydim bir de baktım kırkı devirmişiz.O sebeple artık hayallerimi ertelemeyeceğim dedim kendi kendime ve defenderin peşine düştüm.(karavan tipi bakıyorum satmayı düşünen varsa ve ya bildiğiniz yardımcı olursanız çok sevinirim.)Güvenlik sektöründe faaliyet gösteren bir firmadayım.Diğer bir tutkum da serbert dalış ve sualtı avcılığı onu yıllardır ve aralıksız sürdürüyorum.Tüm dostlara esenlikler diliyorum.
Hoşgeldiniz,Malesef memleketimin yaşam mücadelesi seneleri alıp götürüyor..Umarım tez vakitte isteğinize kavuşursunuz..

Etiketler

Merhaba. ben Uğur ÇAĞLAYAN
Antalyalıyım antalyada yaşıyorum turizm sektöründe Antalya,kemer.göynük bölgesinde araç kiralama ofislerimizle Rent A car olarak hizmet veriyoruz.
Av,doğa, deniz, tutkunuyum herkeze sevgilerimi saygılarımı sunarım..

IMG_2572.JPG

Riderontheroad' Alıntı:
Hoşgeldiniz,Malesef memleketimin yaşam mücadelesi seneleri alıp götürüyor..Umarım tez vakitte isteğinize kavuşursunuz..
doğru söylersin be abiiiii ama allahtan sitemiz varda biraz keyif alıp hayal alemine dalış yapıyoruz tabi malum bu iş hayat tarzı yada bir tutku yoksa mantığa vurursan akıl karı değil :D

herkese selam ben ankaradan murat...yıllar önce 1 tane japon balığı beslemeyle başlayan maceram zaman içerisinde 5 adet tam teşekküllü akvaryumla devam etti ;D ;D zaman içerisinde annemin balıkları yiyecek gibi bakmasıyla ve akvaryumları evden atmasıyla bu macera son buldu..ve bende hayata isyan bir şekilde av-doğa macera peşine düştüm..şu an 2.70 m bot , motor, yaklaşık 10 tane okuma ve shimano olta setimle dağ bayır dolanan biriyim ;D .. defender araştırması yaparken şans eseri siteyi fark ettim oooo bir baktım herkes benim gibi...neyse çok uzatmayım zamanla herkesle inşallah tanışırız....doğayı seven insanı seven herkese TÜRKÜ tadında merhaba....

Aramıza yeni katılan tüm arkadaşlar hoş geldiniz sefalar getirdiniz

Tüm yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz ve güzel paylaşımlar dilerim....

Herkese iyi akşamlar...
Bendeniz Ankara'da öğretmenlik yapmaktayım.38 yaşımdayım,Giresunluyum.2010'un sonuna doğru bir çekme karavan alarak kampçılığa başladım.
Kampçılığa yabancı turistler kadar bu memlekette gezemeyen, göremeyen bir milletin bir ferdi olarak başladım... İyi ki de başlamışım. Hatta geç bile kalmışım... Sonuna kadar devam edeceğim. SAYGILARIMLA...

seko2867' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar...
Bendeniz Ankara'da öğretmenlik yapmaktayım.38 yaşımdayım,Giresunluyum.2010'un sonuna doğru bir çekme karavan alarak kampçılığa başladım.
Kampçılığa yabancı turistler kadar bu memlekette gezemeyen, göremeyen bir milletin bir ferdi olarak başladım... İyi ki de başlamışım. Hatta geç bile kalmışım... Sonuna kadar devam edeceğim. SAYGILARIMLA...

Hoşgeldiniz hocam!..

Yusuf'un dediği yer:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=11651.1900
http://www.gezenbilir.com/index.php?board=335.0

Cavid Sezen

Herkese selamlar,

Adım Emre. 32 yaşındayım ve İstanbul'da yaşıyorum.

Artvin'e yaptığı bir seyahatte off-road'ın tadını almış olan yakın bir arkadaşımın araç arıyorum heyecanına ben de kapılmış durumdayım. Nedir, ne değildir diye araştırırken paylaşımlarınızdan bir hayli faydalandım. Ardından da üye olup paylaşımlarınıza daha yakından ortak olmak istedim.

Yaza kadar bir Defender edinmiş olmayı, yaz içerisinde de yapılması gereken çalışmaları gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Şimdilik 15.000 TL gibi bir bütçesi var ve üzerinde çalışılması gereken bir araç, yani ucuz bir araç bulmayı, almayı istiyoruz. Eğer planlarda değişiklik yapmak zorunda kalmaz isek, tecrübelerinizden bizzat arazi üzerinde de faydalanmak isteriz.

Geçen sene içerisinde 4-5 ay kadar 2004 model Range Rover Vogue kullandım. O zamana kadar araba dediğin yere yakın olmalı düşüncesine sahiptim :smiley: Hala yere yakın arabalardan keyif alıyorum ama arazi araçlarının keyfinin de bir başka olduğunu her yerde savunabilecek kadar sevdim.

Şu anda ben de bir 4x4 sahibiyim. Motor hacmi de bir hayli büyük ama kendisi on-road bir araç. 2004 model Golf R32. Dolayısıyla arazi üzerine bir helikopter ile indirilmeli, biraz oksijen teneffüs ettikten sonra yine bir helikopter ile geri alınmalıyım :smiley:

Doğayı ve doğa sporlarını seven biriyim. Lakin, benim gibi olan insanlardan oluşmayan bir çevrem var ve aktif olabilmekten ne yazık ki bir hayli uzağım. Epey önce bir kaç defa Ballıkaya'da, bir defa da 2006 yılında Erikli yaylasında kamp yapma şansına sahip olmuştum.

Belki de bu vesile ile yeni bir çevre edinir, güzel insanlarla tanışır, kendimi doğanın içinde bulabilirim.

Ortalama bir aracın makul fiyatlara oluşturulabildiğini gördüm.. Arkadaşım aracını bitirdiğinde, süreçten öğreneceklerime ve üstesinden gelebilecek durumda olup olmadığıma bakarak, ben de bir araç edinebilirim diye düşünüyorum. Zaten bu tecrübesizlikle ortalama bir araçtan ötesi benim için çok fazla olur. İleri ki zamanlar neler getirecek yaşayıp göreyim diyor, aranıza kabul edilmeyi istiyorum.

Sevgiler,

Emre.

Adım Burak. İngilizce öğretmeniyim.aranıza yeni katıldım.32 Yıldan sonra şöyle düşündüm de resmen ot gibi yaşıyorum. Belirli bir hobim yok ve olması gerektiğine inanıyorum artık. Baba ticaret ile uğraştığı için çocukluğumdan beri getir götür amaçlı 8 yaşımdan beri araba kullanırım.araba kullanmayı ve yolculuk etmeyi çok seviyorum. Forumu tesadüf buldum. şu an 2008 model bir megane 2 HB araç sahibiyim. bunun yanında ya bir arazi taşıtı ya da toros tarzı doğaya dayanıklı bir araç daha almak bu yıl içindeki hedefim. off road ve balıkçılığa özeniyorum.
----------
Bu arada 1 kere aracımla 2 kere de arkadaşlarımla Gürcistana gittim. çok güzel yerler. eğer arazi aracımı alırsam gürcistanın dağlık bölgelerine de gitmeyi planlıyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR